Bebelusi de iulie-august 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata fetele,
Dana ai atins punctul sensibil. Si eu vreau neaparat sa o mut pe Eva din dormitorul nostru. Din pacate avem doar 3 camere asa ca trebuie sa/i instalez patutul fie la Mara fie in sufragerie. Ambele variante sunt naspa, cred ca solutia e sa ne mutam...
Ploua ca/n filme aici si astept sa se trezeasca Eva sa plecam sa ne intalnim cu Mara si colegii ei la patinoar. Ofofof si ce m/as baga in pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Aualeu fetelor, eu sunt disperata cu mutatul copilului din camera noastra...dar n-am decat 2 camere, iar sufrageria e plina cu aparate electrice, care dauneaza daca dormi cu ele in camera, fie ele si scoase din priza. In fiecare ziulica il injur din greu pe socrumio care nu ne lasa sa vindem apartamentul si sa cumparam unul mai mare .

Ieri a fost a doua zi de supica de legume. Daca prima zi am crezut ca lesin de ras, asa se stramba, tusea si scuipa ca o pisica, ieri i-am facut zarzavatul si mai marunt si parca i-a placut, adica dadea din manute sa-i mai dau...mare mirare pe capul meu...sa vad si azi...e un grasun grasun grasun!

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mneata!

Sper ca s-au trezit toti bebelusii voiosi si neplangaciosi!

La noi la Sibiu sunt -8 grade. Oare putem iesi afara? Pana la cate grade cu minus se poate scoate copilul mic, voi ce stiti?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna dimineata!
Si Elise doarme cu noi, dar inca nici gand sa o mutam....ea inca mananca din 4 in 4 ori si noaptea...asa ca de multe ori doarmne cu noi in pat de pe la 4 dimineata incolo!
Inca nu am inceput sa-i diversific mancarea....sa incep cu supica sau cu fructe??? am auzit ca daca gusta la inceput fructe e mai greu dupa aceea sa accepte altceva.... voi cum ati facut???
Va pupam,
Florina si Elise(9 iulie 2004)
acum puteti vedea pozele???
http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Anca (naomi_ioana) si al meu pititc plangea cand ramanea cu altcineva decat cu mine...si am patit si io faza cu hai repede ca nu se mai poate si ajung acasa si ingerasul doarme de 3 minute. lasa-o sa planga ca se potoleste pana la urma. Trebuie sa se obisnuiasca sa stea si fara tine... Al meu nu mai plange...

fetele intrebare mare: piticii vostri se arcuiesc? ca al meu de vreo 2 zile isi da capul pe spate si parca ar vrea sa ajunga la calcaie cu el...asa se incordeaza. parca-i arc...sageata mai ne trebuie. asa ca ..lamuriti-ma unde vrea sa ajunga din pozitia asta

va citesc mai incolo, daca-mi raspundeti hihihi
pupicei

Maria si BB cu ochi albastri(26.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza si de la noi !
Noi am avut o dimineata cu vomitari de am crezut c-o ung pe pereti pe Giulia ... adica isi baga toata mana in gura, nu mai stiu ce sa fac cu ea.
Maria - si Giulia se incoarda asa, de zicica se uita peste umeri sau nu stiu ce vrea sa faca si se uita peste cap de parca ar fi mai interesanta lumea asa De arcuitul in fata nici nu vreau sa pomenesc, ca e circ mare daca vreau s-o intind un pic sa-i dau papa ...
Florina - Giulia a inceput cu fructe, dar a halit si zeama chioara de pe legume, eu in fructe ii mai bag si grapfruit da` ea haleste orice

Mitzura intrebase de grade minus. Si la Oradea erau vreo -6. Pana la cat se pot scoate bebicii afara ... ca eu nu prea vreau sa exagerez ca suntem a 2-a zi dupa vaccin si vom iesi la o tura cu masina, mai incolo, deci nu in marsupiu.

Va pupam !!!

Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!
Noi am trecut cu bine peste vaccin, i-am mai pus aseara la culcare 1/2 de supozitor, asa ca nu am avut febra peste noapte si ne-am trezit bine, cu zimbetul pe buze.
Maria, tocmai ma uit la Stefania care este in fotoliul ei si se arcuieste in prostie. Nu stii ce vrea? Vrea in fund! Iar daca cumva o pun pe spate, isi ridica capul si sta asa un pic. Iar daca o iau de manute si o ridic in fund, ride atat de frumos incat as tine-o asa toata ziua. Dar totusi, o tin doar un pic (maxim un minut).
Nu stiu daca mai tineti minte, acum vreo 2 saptamani ma plingeam ca se trezeste Stefania din 4 in 4 ore. Acum am dat-o in partea cealalta . De citeva nopti, se culca la 10, se trezeste la 2-3, mananca, si apoi tocmai la 9:30. In schimb azi noapte a batut orice record. S-a culcat aseara la 10 si nu s-a trezit toata noaptea, pana azi dimineata la 9:30!!!!!!!!!!!!!!!! Nu va povestesc cum m-am frasuit pe linga ea de la 5 dimineata. Ii tot controlam temperatura, ma uitam la ea, o inveleam, o dezveleam, ea nu avea nici o treaba, a dormit bustean. Nu stiam ce sa fac, sa o trezesc si sa-i dau sa manance, sa o las sa doarma?! Pana la urma am lasat-o sa doarma si s-a trezit singura si bine dispusa. Apoi, m-am gindit ca ii va fi foarte foame, daca nu a mai mincat de 12 ore. Din parti, abia a mincat, fara nici un chef. Incerc sa nu ma ingrijorez, totusi este vesela, vioaie, nu are febra.
Eu parca am citit undeva ca putem sa-i scoatem pana la -10 grade fara probleme. Dar nu puneti foarte multa baza ii cea ce spun, s-ar putea sa ma insel.
Baby boom te asteptam in continuare.
Sa avem o zi calma si frumoasa.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

http://community.webshots.com/user/a_mironeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoitaR spune:

buna dragele mele ,

rain - eu vin pe 28 la ce ora vreti voi si cu copil si fara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Nici eu pot vedea pozicile...nu stiu ce s-a petrecut!! Am scris la echipa tehnica si astept solutionarea problemei....
Va pup
Florina, mamica lui Elise(9 iulie 2004)
uite alta adresa, poate are sa mearga asta curand:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/floppyflorina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Am uitat sa va intreb. Stefi are obrajii foarte aspri. O dau cu ulei in fiecare dim. si seara si cu crema Sanosan pt. vint si frig inainte de plimbare. Dar nu are efect. Voi ati patit asa?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

http://community.webshots.com/user/a_mironeanu

Mergi la inceput