Bebelusi de iulie-august 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Amironeanu - mi-a placut ca nu sunt singura care patruleaza langa copil Cand nu doarme e jale, dar cand doarme e si mai si Si eu la fel fac: cum o aud ca se invarte, fug in bucatarie, prepar repede formula si tzushti langa ea planton, asta pe la 5 dimineata, iar ea lejer la 7,30 da trezirea Adevarul e ca sunt tare multumita, de la 9 seara pana dimineata la 7 e o adevarata minune, inca nu am uitat noptile cu trezitu` din ora-n ora
Apropo apucaturi bb-i: ai vostri vor sa va controleze la ochi, gura, nas, sa va traga de par de zici ca au asteptat momentul sa va prinda bine-bine de coama ???
Cand o miros pe Giulia la fund, incepe sa strige de fericire ca a reusit sa-ai infiga ambele maini in capul meu Iar cu controlul la ochi ... ce sa va zic, asa tare s-a ambalat sa ma prinda incat mi-au dat lacrimile, iar ea a inceput sa vorbeasca de nu i-a tacut gura vreo 20 de minute
Iar cand cantam, isi baga ambele maini in gura mea, ba mai nou reuseste performante uluitoare ca-si baga si picioarele iar asta o incanta si mai tare ca-si fede sosetele colorate. Sa-si ridice picioarele a devenit o pasiune
Va pup ca vad ca iar am timp de dat ture pe net, ca ea isi face somnicul ...
Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
Adema spune:
O zi buna sa aveti!!! La noi e senin si soareeee! Desi frigut!
Suntem la 50ml morcov si kk roz-portocaliu !!! Asa e normal????
De diseara bagam si orez Nestle in lapte ca nu se mai poate asa: nu se culca pana nu haleste 340ml!!!!!!!!!!!! Ati mai pomenit asa ceva ??
Va invidiez pe cele din Bucuresti ca va puteti intalni! Noi, cei din alte localitati, suntem vitregiti....
cristalina spune:
Buna dimineata pe la pranz!...:)
Baby-boom...pai aseaza-te si tu pe banca asta din parc si hai sa taifasuim despre pitici...hehehe
Noi am inceput cu suc de fructe si acum mananca piure de mar+para si piure de legume (care de fapt este piure de leguma!..morcov, ca numa asta ii place) si bea supa din biberon oricat ii dau...
Cam nediversificata diversificarea noastra, dar e bine si asa...
Maaria, asa a inceput si mariuca mea sa faca la un moment dat, voia sa se rostogoleasca si nu stia cum...O sa deprinda miscarile.
Oricum le place sa se arcuiasca, isi mai intind si ei oasele. Buburuza avea momente tare "artistice"...credeam ca se frange, acu' sunt mai putine ca isi face de treaba cu rostogolitul si statu' in cap!...hahaha
Ca din 4 labe cade in cap!
Amironeanu, buburuza tot asa avea fata, aspra tare...Ti-am zis de sanosan atunci si la noi merge, numa' ca daca uit sa-i dau intr-o zi se face la loc!
Aaa...si eu am renuntat la uleiul de la Johnson pe la 3 luni cand nu mai puteam sa scapam de cojile de pe piele, era pielea uscata toata...cum am trecut pe crema Nivea cum nu a mai avut pielea aspra pe corp...pe fatza nu i-am dat niciodata.
Am citit cam pe sarite, dar recuperez io...:)
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
cristalina spune:
Adema, e normal sa fie portocaliu...
Buburuza mea, de exemplu, mananca mar, face kk mar, mananca morcov, face kk morcov. Eu personal nu am mai vazut kk de lapte la ea de cand cu piureurile astea...:)))
340ml?!...uau...O burta mare de lapte!...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
roxanaz spune:
hello hello.
Daria, asa face si Patrick, imi baga mainile in gura, pe fatza, in par....ne descopera si ei, e foarte normal. iar cu picioarele in gura...e mai greu din cauza colacelului de grasime de la burtutza, dar macar ajunge pina la genunchi, tot e ceva!
Florina, bine ai revenit printre noi! wow dar des mai maninca Elise...suge doar san?
Adeam de acum la diversificare obisnuieste-te sa regsesti culoarea alimentului si in pampers....vorba Corinei...e misto la piureul de fructe de padure...negruuu
Andreea...nu cumva o pupati pe pitica pe obraji la greu? ak meu asa face...si avem interdictie de pupat... si eu tot ma scap citeodata...dar il dau cu crema de galbenele si dupa vreo 3 zile dispare complet. felicitari pentru faptul ca ati trecut cu bine si de vaccinul asta!
baby-boom spune:
Mamici dragi, hai sa va pove si eu de noi cate ceva, ca sa recuperam.....
De cand ne-am nascut(si aveam 3.400) am mancat la lapte pana am ajuns la cota de aproape 10 kile....eu nu ma ingrijorez, ca papa doar san! Am trecut cu bine de 2 vaccinuri si ca bonus mami ne-a "comandat" si gauri in urechi, asa sa nu ne plictisim!
Ne place la nebunie sa stam in fund....cat ne lasa mami.......
(am fugit o secunda a o pun pe pat, ca adormise la mine in brate)...si suntem tare lenese(nu vrem sa ne intoarcem nicidecum pe burta, asta cu toate ca i-am aratat lui mami ca se poate, dar doar o data, asa in ciuda)
Ne place afara, nu conteaza ca acum e frig si lui mama ii ingheata toate cele daca intr-un final coopereaza si rezista atat cat vrea bb...
In general nu ne place sa dormim in timpul zilei decat in brate, leganati,sau in cele mai multe cazuri nici asa, si ce s-a intamplat acum nu cred ca are precedent..wow! ......si tare ne mai alintam cu cine prindem, brate sa fie ca sta cocotata fata mea la absolut oricine!
Am avut o perioada in care veramente striga asa de tare Elise a mea incat sareai ca ars dimineata cand o apuca....ca striga dimineata.... si a durat vreo 2 saptamani si acum nu mai striga...inainte de strigaturi a fost perioada dulcilor gangureli( si acum, daca suntem cuminti ne mai cadoriseste cu vreo 2...)
La 4 luni, cand am fost la ultimul bilant ne-a spus ca suntem inalte de 66 cm....si ne e tare frica de "tanti insistenta", ca o tinem minte da cand ne-a facut gaurici in urechi...
Dintisorii inca nu ne-au iesit si nici n-o sa se intample tare curand(cica e genetic), ca nici nu suntem tare baloase....ne-a cazut mare parte din frumoasa podoaba capilara si abia asteptam sa ne creasca la loc....
am avut si colici, si a fost ingrozitor, ca plangeam mai ales cand faceam baie de a crezut biata mami ca bb n-a face veci baie fara scandal...dar asta a fost demult, nici nu ne mai amintim cand, ca acu' e scandal cand iesim din cada!
Nu mai tin minte ce am mai realizat, dar cred ca acu' stiti si voi ceva de noi, ca si noi stim ceva de voi......la noi cand e bine si atunci e incantator, cand e cupchilu isteric de parca nu-i ea....asa ca nu ne plictisim....prima schimbare a fost multiplicarea dozelor de rabdare...si iaca am reusit, sunt inca intreaga, lucru pe care l-am reusit si cu ajutorul dc.....
Da' ce-mi place sa vorbesc....iertare daca v-am plictisit
Florina& Elise(9 iulie 2004)
adresa de poze n-are rost s-o dau, inca e de neaccesat....
Va pup
ina32 spune:
Buna ziua mamici,
Vrem si noi sa ne alaturam "promotiei" iulie-august 2004.Declaram una bucata baietel-Raducu-, nascut in 14 iulie. Ca si colegii/colegele lui de clasa, a inceput deja marea aventura a diversificarii si pana in prezent a trecut de etapele suc de fructe si cereale. De 4 zile am atacat piureul de mere si va urma marul cu biscuite. Problema mea este daca sa-i mai dau separat si suc de mere (pana acum i-am dat mar+morcov+portocala, cam 100 ml in total)?
Cam atat despre noi deocamdata, dar mai scriem (la noi e mai greu ca suntem pe dial-up).
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
corianai spune:
Florina eu am tras cu ochiul la pozele voastre aseara. Esti o mamica tare tinerica si frumoasa!!! Iar Elise e scumpica foc!! Mi/a placut enorm povestea nasterii ei care e pe prima pagina acum. Fetele care nu ati citit/o, va recomand sa o faceti sa vedeti ce ganduri frumoase are Florina pt puiul ei si ce frumos stie sa scrie!!
roxana1974 spune:
Florina, inca un bb de categoria grea, nu? :))
Serban s-a intors ieri prima data si de spaima ca nu a stiut ce s-a intamplat de s-a trezit dintr-o data de pe burta pe spate a inceput sa urle.
Asta noapte la ora 3 fornaia asa de tare din cauza mucisorilor incat s-a trezit, ne-a trezit si pe noi si am inceput dezmucisharea. Proces teribil, parca-l torturam, asa tzipa. Nu am reusit sa scot nici un muc, nici cu pompa nici cu batzul, cred ca mai tare i-am infundat in nas asa ca azi am cumparat Nazomer si am lasat-o pe bunica-sa sa presteze ca io m-am intors la job.
No, mai ziceti si voi...
Serban