Bebelusi de iulie-august 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
azumi spune:
Gagici ce pui fromosi si mari aveti!
Noi o taiaram olekutza prin romania si nu mai aven netda venim noi acasa si sa te ti!
pe scurt; suntem bine, puiu creste, e fromos ( ca e al meu) , cuminte nu prea e ..da' nu se poate returna, nu prea doarme ( niciodata nu prea a practicat "sportu'" asta....da' in mare e un scump!
Papam cate putin din ce papa mami si nu prea mai bem laptik ( a dat de gustu' la supica, iaurtzel...si alte halea).
Stam putin si prin premergator...asa de sanki! Oricum pedaleaza doar in spate!
Ne certam cu toata lumea si ne place rau tare cantecul ala cu " pe o mare-nspumata...un vapor naviga...."Moare de ras si tipa mai tare ca mine!
Gata ca plec.
va pup pe voi si pe puiuti si Craciun Fericit
ana 23 ani/berbec
http://community.webshots.com/user/natzumi
baby-boom spune:
Buna seara, fetelor!
Ce mai fac bebeii? Elise tot la fel, tot la tzitzica papa, parca azi noapte am dormit mai mult, ca la ora 12.30(prima masa de noapte )doar s-a alintat, si apoi a mancat la 7.30, si apoi iar somn pana la 10....oricum ea doarme pana la 10, dar papa de 3 ori/noapte....
Avem o problema mai nasoala, cu urechea dreapta.....va spuneam ca i-am facut gaurici in urechi la 2 luni, si acum de ieri am observat ca i s-a umflat putin si miscand cercelul a iesit puroi.....repede am pus spirt, si de atunci am mai miscat de vreo 4 ori si tot a puroiat.....Ce sa mai fac?
Roxana, felicitari pt. Stefan....sa stii ca in legatura cu mucii si noi am patit-o la putin timp dupa vaccinul de 2 luni...horcaia Elise de n-am putut dormi cateva nopti...iar mucushorii la inceput erau asa "pe uscat", iar apoi erau asa de vascosi ca nu i-am putut extrage...cu tot cu Nazomer, care in plus o enerva la culme! Succes la dezmucinare!
Drum bun Andreea si Stefania si Sarbatori fericite
Cristalina, felicitari pt. dintisorul bebitzei
...si pupici pentru toate mamicile si bebelushii
....si am uitat sa va spun ca am schimbat crema de fundic( am trecut de la reviken la nivea) si Elise a mea are un eritem de toate frumusetea......maine fugutza la farmacie dupa reviken!
Va pup ca plange bebe mic!
Florina, mama lui Elise
eli spune:
Buna dimineata! Am scris de poze, dar am uitat sa va dau link-ul. Asta e : Botez .
Azi o asteptam pe nasica sa facem baita.
Va pupam si va dorim o sapt minunata.
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"
roxanaz spune:
buna dimineatza dragutelor!
Eli, felicitari pentru botez, sa va traiasca si sa fie sanatos!
aici plouaaa....urit de tot ..si frig. asa ca az...in casa cu noi!
va pupam si va dorim o saptamina super!
Marina spune:
Monica felicitari pt dintisor!!!! e primul din gasca sau mi-a mai scapat pe la careva vreunul?
Si Mitzu il coace pe primul dar cred ca mai dureaza putintel
vrabiuta spune:
buna dimineata si de la noi.
am citit repede repede ce ati mai scris:
cristalule, dana - felicitari dragelor si la mai multi!
simona - e o propunere de intalneala pe 28 decembrie la pranz.
noi nu prea am mai intrat pe net, ca bb a fost maraici. ne luptam cu viroza asta digestiva, facem kk lichid si verde de martian, dar in rest totul bine.
ne pregatim de craciun. tati a luat un brad imeeeens, inalt si des, cel mai frumos brad pe care l-am vazut pana acum - primul bradutz al lui bb! abia astept sa vad ce fatzuca o sa aiba cand o sa il vada plin de luminite. anul trecut pe vremea asta ne pregateam de craciun cu motanul nostru, nici nu stiam ce bucurie ne asteapta
sarbatori fericite tuturor!
marcela si alexandra lia
album: http://community.webshots.com/user/vrabiuta9
povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669
cristalina spune:
Neata!
Multumim frumos.
Sa stiti ca nu a fost nimic deosebit la Botosica mea cu dintele...dormit la fel, mancat la fel, nici macar nu a umplut casa de scuipat cum zice la carte. Nu e asa de rau.
cupilu meu nu vrea sa manance biberoane noaptea...iar tzatze nu prea sunt ca mulg sa am ce sa-i dau ziua...are 5 mese inghesuite in 12 ore...Ca ultima e la 22, se trezeste pe la opt juma dar intai se joaca si cand oboseste mananca laptele.
Si juma de noapte suge la deget de m-a zapacit!! Dar de mancat nu mananca sa doarma si ea ca omu...:)))
Gata, ca m-am vaicarit destul.
Alice, obiceiul cu cadoul e si la baieti si la fete. Drept urmare a doua zi taica'su (care a vazut primul dintele) era in Carrefour sa cumpere dvd palyer...hahaha...Noroc ca mi-a luat si mie un blender...:)))...asa ca la noi Mos Craciun a venit deja...:)))
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
Doamna Bibi spune:
Buna si de la noi.Am fost in weekend la bunica mea (strabunica lui Bogdan) la tara la taiatul porcului si tare ne-a priit aerul de tara.
In rest noi bine cum ne stiti,nazdravani si veseli.
Nu v-am povestit ca saptamana trecuta am fost in vizita la Diana si la fetita ei.Ce s-au mai jucat si privit piticii!!!Sa intrati sa vedeti pozele.
Voi cand le impodobiti bradul la copii ca eu parca nu mai am rabdare?
Ce le aduce Mosul la copii vostri? Hai sa facem o listuta cu cadouri utile la aceasta varsta.
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
baby-boom spune:
Salut fetelor,
Monica, fetitei mele ii va aduce mosul scaunel de masa si vesela pt. diversificare....si o suzi noua, ca jucarii avem prea multe! Cred ca la varsta asta e bine ca bbii sa primeasca trebusoare utile, ca au ei timp sa ceara apoi tot felu' de chestii fanteziste....
Tu ce te-ai gandit sa cumperi?
pupici la toate fetele si bebeii!
Florii& Elise
http://photos.yahoo.com/floppyflorina
Dorsilia spune:
Buna ziua si de la noi !
Azi a fost soare si am iesit cu puiu in marsupiu, tare i-a mai placut, a adormit instant...sunt numai 2 grade dar pare mai cald.
Si eu in legatura cu cadourile cred ca e ok sa cumparam lucrusoare utile pt el acum, hainute, canite, lingurite, roboti de bucatarie, cucte si alte alea, ca jucarele cum zicea o mamica are destule, casa plina e de ele si nu stie el de cadouri de acum, mai tarziu asta.
Am primit si eu in posta planul de alimentatie de la Nestle, nimic chiar concret, isi fac reclama la produse doar.
Noi tot la pulpa de fructe si supica+pireu de legume am ramas, altceva n-am introdus inca, si nici dinti nu avem desi salivam din greu peste tot si toate ca un mic cutu Saint Bernard
Numa bine tuturor
lia