Bebelusi de iulie-august 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
Dorsilia spune:
inca ceva...nu c-as fi io lenesa sau ceva insa ma intreb cum se poate sa fac eu o curatenie generala singura si avand grija si de Danut....asta suna cam ca aia...cum imparti 2 paie la 3 magari, nu? Daca aveti idei va rog sa mi le avansati sa stiu si eu cum se purcede la asa o treaba si s-o duci si pana la capat cu bine ca de azi dimineata eu incerc si incerc da asta micu are program de papa, de schimbat de mai multe ori la bluzite ca le uda, de carat in brate ca urla in patut, de scos afara ca e soare, si uite asa ne-a trecut noua dimineata. deci chiar am nevoie de idei...am mai auzit ca cineva spala geamuri cu copilu alaturi, al meu se plicti sa ma vada cu spatele la el, acu sta pe burta si se uita la mine din pat insa in 2 minute vrea alta miscare. Si nu cred ca l-am invatat prost dar si eu in locul lui m-as plictisi toata ziua pe spate in pat, cel mult pe o parte se intoarce, pe fund nu, rostogolit nu, deci clar ca se satura repede daca-l las singur si alerg sa fac luna si bec in casa
maaria spune:
Lia, n-ai decat o singura solutie..ia-ti femeie. Poti sa ai grija de Danut si s-o superaveghezi pe ea. Crede-ma ca merita banii!
Ce ai facut cu testul??? sau am pierdut eu ceva?
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
BLUE ANGEL spune:
Monicutza, felicitari ptr. dintzisor .. e primnul din gasca , nu ?
super !
la noi e urat dar nu este asa frig asa ca ne-am plimbat putzin si am cumparat si cateva cadouri ...
mamici , voi dati cereale la bebici .. i-am cumparat de la Nestle orez simplu dar nu ma pricep cums a-l prepar ... dr . zice sa-l introduc progresiv la masa de seara ...voi cum facetzi ? si il dati cu biberonul ?sau cu linguritza ? parca s-a mai discutat subiectul acesta dar eu nu eram preocupata de asta ... daca are careva timp sa-mi povesteasca si mie in cateva cuvintzele...multam'fain !!!
ce bine ca ne intalnim ... unde ? s-a stabilit ? venim si cu taticii? sa-si impartaseasca si ei impresii, nu ?
o zi frumoasa
simona
Doamna Bibi spune:
Eu ma gandeam sa-i cumpar un balansoar in care sa stea si sa se dea hutza ca tare-i place.Si ar mai trebui si un scaun de masina mai mare ca cel pe care il avem deja a ramas mic (este din acela pana la 10 kg si nu mai are loc in el,sta prea strans).
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
baby-boom spune:
Fetelor, si fata mea e mare pt. scaunul de masina pana la 10 kg...ca are deja 10!!!
Ce sa fac? Sa iau treapta urmatoare sau de acela de la 0-18???
Cre' ca ma mai intrebat...de la 6 luni se presupune ca stau bine de tot in fundic,nu?
Pupici la bebici shi mamici
Florina, mamica de Elise(9 iulie 2004)
http://photos.yahoo.com/floppyflorina
roxanaz spune:
si Patrick o sa primeasca de craciun tot scaun de masa. scaun de masina....ar trebui si el schimbat....dar cred ca pe la anu'...deocamdata inca incape in el.
Lia, eu eram nebuna care spala geamurile si cinta ca aurolacii ca sa distreze pitiku.... dar acusi am din nou femeie la curatenie, altfel nu se poate sub nici o forma. mai ales ca zici ca Danut nu vrea sa stea in scaunel...e clar ca nu prea ai alternative.
grasu mai nou se distreaza de moare in scaunel, ca fiind mai mare se leagana mai tare, lucru care nu ii iesea prea bine inainte
mihaella spune:
Hello, gagici,
Cristalule,brava pentru dintisor!!!!!!
Roxana, eu tot Chicco Mamma i-am luat si vreau sa-tzi zic ca e excelent.Are 3 pozitii de rabatare si ea sta in el mai tot timpul pe pozitia cea mai lasata.
Denisa mananca piure de morcov, cartof, dovlecel, brocolli si de 2 zile si putinel piept de pui.Se pare ca ii place!!!!!
Dimineatza piure de fructe cu branzica dulce, sau mar cu biscuite.
A avut o anemie moderata care se pare ca a fost cauza inapetentei dar de cand ii dau fier si vitamina C mananca de sparge.
Vreau si eu parola pe PM ca nu o mai tin minte.
pupici,
Miha
vilma spune:
Continuarea in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38700" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2004 (25)