Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna fetele!

Ela tare simpatica Cristinutza! Cu cei 2 dintisori ai ei .

Nedda - uite ce masuta i-am luat noi lui David. Nu stiu cum e a lui Stephie...dar oare ar putea sa se rastoarne si cu asta? E adevarat ca ar vrea sa faca premergator din ea..dar daca zici ca ar putea sa o darame..ma pui pe ganduri.

Elena ce mai face mama ta?

Corina draga - nu ai zis nimic despre cum e la munca? Stephie cred ca e bine cu bunica din bloc. Ce norocoasa esti.

Pupicei la fete - fug la David ca iar trnteste cu jucariile in toate partile

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Am uitat: Laura - spor la cumparaturi! Ce imi place cand vin Sarbatorile

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Ela,e o scumpica papusica de cristinica!
Veve,neuronii nostri din Aspen nu numa ca s-au imprietenit,dar bag seama ca au hotarit sa ceara vreo rezidentza pe acolo,ca al meu mi-a trimis deja salutari ca nu se intoarce prea curind!
Nedda,te intereseaza scaunel gen "premergator" sau scaunel de masa?
Eu am gasit unul tare destept,pentru ca se prinde de masa si pot sa-l iau cu mine peste tot,ca se pliaza.
Uite http://pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/detail?.dir=b423&.dnm=e167.jpg&.src=ph2]aici o poza cu scaunelul[/url]
Spiculetz,mama e bine ,dar am aflat inca una boacana,cica au operat-o si de hernie,pe linga cea de bila
katalina,lasa mai ca nu o strica un pic de spanac,il faci pe piticot Popeye marinarul!
Claudiaaaaaaaaaa,si tie ti-a emigrat neuronu????Unde eeesti???
SimoV,nici eu nu i-am spalat inca dintisorii,dar o sa-i iau periutza curind.
Pupici

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Nedda scuze ,uite aici poza cu scaunelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Elena - si eu ma gandeam initial sa iau un scaunel din acela de fixat de masa, dar mi-a fost teama ca blatul mesei nu e suficient de solid ca sa sustina greutatea fiica-mii. Plus ca ea nu are stare nici in asta pe care il are, cred ca as fi gasit-o pe masa tot timpul . Amelie sta cuminte in el?
Buna idee cu datul unei periute pe care sa o bage in gura, o sa-i cumpar una special pentru ea.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Elena imi pare tare rau ptr mama ta ca e bolnavioara! Se va face bine repede, ai sa vezi! E greu cand esti departe de parinti si acestia sunt bolnavi Multa sanatate!

Mergi la inceput

spiculetz,sper ca vineri o sa am vesti mai bune,atunci ii scot firele!Pupici!
Ela,pot sa-ti spun ca Amelie nu sta o secunda potolita,e ca un gindacel..si totusi scaunul rezista eroic!Adevarat ca trebuie o masa solida.
Pe de alta parte ,aveti grija daca cumparatiwww.marintra.com/?url=http://www.marintra.com/pages/ruffknuff.htm" target="_blank">scaunel de genul asta ,pentru ca,daca aveti bebei care nu prea stau cuminti,pot impinge cu piciorusele in masa si sa se rastoarne[asta tot la curs am invatzat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Iubitzelele mele, iata ca mai intru si eu din an in Paste!!
am apucat sa citesc ultimele 3 pagini cu voi, ca tare borbaretze ai sunteti....si asta asa ca sa facem in ciuda primelor pagini de cand eram gravide si eram cele mai putzin harnicutze la scris....
Micky, fie-mea de fel urla cand incep sa-i pun hainele de iesit afara, ca la Sinaia e un frig de crapa pietrele si trebuie sa o imbrac bine si cand ajung la pus manusi si geaca si fular....sa te tzii urlete. Asta pana se vede iesind pe usa..si apoi tace malc.... Noaptea uneori se trezeste plangand, alte ori are accese de plans, si nu tace pana nu-i pun tzatza in gura...si nu exista noapte in care sa nu ma tresesc de cel putin 3 ori si cel mult 10 ori.....clinic e perect sanatoasa ca a fost consultata si para-consultata si la Buc. si aici, mai ales ca o mai am si pe mama pediatra. Asa e ea, si asa am fost si eu, mi-a zis mama.
Ela, felicitari ptr. Cristina, eu personal, care am si vazut-o la 5 luni jumate cum statea in patru labe si incerca sa se ridice mai mult...nu ma mir...mereu ii zic lu' fie-mea care nu merge nici acum in patru labe ca fetitza ta de mult e harnicuta....si Mariei nici ca-i pasa. E o lungana, ii e frica sa stea singura in picioare ,in schimb in premergator e super -shoferitza.
De mancat, mananca cate putin din toate, nu ii dau spanac, fasole sau mazare si nici mancare la borcanele ca se stramba la ele. dar tot tzitzi e preferata ei.
Nici eu nu stiu ce sa-i aduca Mosul....De fapt, i-a adus ceva , o saniuta cu satar, dar nu e zapada..., plus ca mai trebuie ceva...ca e prea putin.
Dintisori...tot pe aia 2 de jos ii avem de aproape 2 luni, si nici un semn de altii.
Scumpele mele, mi-e dor de discutiile noastre noaptea pe net cand mai aveam putzin si nasteam.....iar acum, petrecem Craciunul cu copiii nostri,nu-mi vine sa cred!!
va pupam si multa sanatate!
Diana si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ela, deci tu ai imbracat-o in rochite azi-vara. Eu am avut doar 2 si alea fara maneci si parca nu mi-a venit s-o las asa dezbracata, mai ales ca noi n-am avut parte de o vara f. calduroasa anul asta. Deci au ramas nepurtate DELOC! Acum n-o sa mai fac greseala asta. De sarbatori si cand mai mergem undeva o s-o imbrac in rochite. O sa mai caut strampisori mai "bumbacosi" si o sa i le dau si prin casa uneori. Dar eu abia astept sa mearga si atunci chiar ca o sa o imbrac mult in rochite!

Ai mei au "premergator" dinasta:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006S3RX/103-1272817-8404663?v=glance&s=baby&me=A1F83G8C2ARO7P&vi=pictures&img=14#more-pictures

Si mai avem unul imprumutat asemanator cu cel de sus. Masuta dinaia inca nu avem , dar cred ca o sa le aduca Mos Craciun

A, mai avem asa ceva:
http://store.babycenter.com/product/toys/by_age/6_12month/2155?adcode=null%3APIP

si asa ceva - dar ii tin tot timpul de la spate, ca mi-e teama sa nu isi dea drumul pe spate:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00005YVRM/t/103-1272817-8404663?v=glance&s=toys&me=A3UN6WX5RRO2AG&vi=pictures&img=14#more-pictures

Parca tu aveai pt. Lara asa ceva, asa-i, Nedda?

Gata, ma intorc la curatenie...

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

acum am vazut ce de litere am mancat....copilul asta al meu imi trage de laptop, de mouse...si eu tot tzineam sa scriu...rezultatul...am mancat o gramada de litere..dar sper ca ati inteles.: vorbaretze, in loc de borbaretze; saniutza cu spatar....v-ati prins voi ca sunteti toate istetze, stiu eu!!
tot-io

Mergi la inceput