Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Buna,fetele!Is io,aia cu neuronu lipsa!...
Leano,is dusa io rau pe campii,da' chiar de-astia n-am ajuns sa am colea sus!Cat pe ce sa-ti spun de ce,da-ncalc regulamentu'Cat despre neuronu' meu,m-o sunat aseara si cica-i la ski in Aspen cu-n coleg suedez!Daca-i place nu se mai intoarce!Poate ne-ncuscrim cu neuronii,daca cu copiii n-am loc de Calu,huh?
Nici eu nu bag spanac la croko!Contine nitrati si-n cantitati mai mari poate fi toxic.O sa mai astept cu el pan' la un an probabil.Eu nici n-am vazut spanac la borcanele aici.Or fi avand ei un motiv de nu-l produc,nu?
Lara,felicitari pentru dintuc!
Oana,imi amintesc ca (,) cu ceva timp in urma s-a modificat baremul mesajelor/steluta.Majoritatea am pierdut cate-o steluta...
Si liniste din nou sub acoperis....

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Mercic

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Hei, ce spuneti voi acolo de spanac???!!!
Prea tirziu ca i-am dat deja(un cubulet mic+ galbenus si cartof).Pai dac-o luam asa toate legumele crescute in pamint sau deasupra contin nitrati,nu? ei,... ca sa n-am constiinta incarcata,o sa-i dau o data pe luna macar, sau de doua ori,un cubulet.

Elena, ma bucur ca ti-ai facut aparitia,... mai optimista!mama cum se simte?
Ela,

V pup, ma duccc sa cccaut papeonu' lu'fimi'u unede-o fi..

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iubitelor am primit prima de la sefu in bonuri cadou si ma duc sa ma innoiesc.
Super reteta, Ela ! M-a uns la suflet!
Ne vedem maine!
Pupici mari de la o sarbatorita mica care va multumeste din nou ca o sarbatoriti in fiecare luna!

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Am uitat sa va multumesc!ruprich, laura, elena,veve!
Laura, spor la cheltuit, stiu sigur ca va-ntilniti cu Mos Craciun!eu miine ma-ntilnesxc sigur, e tare amuzant ca n-au nici un barbat, o ingrijitoare se-nbraca in Mos Craciun, culmea ca nici un copil nu-si da seama!

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Fetelor, mie cu spanacul mi s-a spus asa (si am si citit in cartea publicata de American Association of Pediatrics): sa le dau, dar nu facut d emine, ci doar la borcan, cumparat, ca cica aia stiu sa-l faca fara sa fie toxic. Eu am incercat sa le dau combinat cu alte legume, dar nu le-a prea placut. Veve, eu am gasit spanac la borcan, nu mai stiu ce marca am gasit (si acum nu mai am). Eu de obicei le cumpar Gerber Organic si ce le-am preparat eu am cumparat de la WholeFoods market toate organice, inclusiv carnea. Dar spanac nu am gasit la Gerber. Mie pediatra mi-a zis si morocvul sa nu il prepar eu sa il dau din borcan ca si morocul cica emana ceva toxine daca nu e preparat cum trebuie... Eu asa am facut, dar nu stiu ce sa zic.

Daniela, deci ai ajuns la Gymboree! Ma bucur. Uneori nu au chiar asa faine chestii, dar de obicei au. Chestiile pt. baietei sunt de obicei mai reduse decat alea de fete. Ce rochita i-ai cumparat? Eu deocamdata nu am imbracat-o in rochite, ca daca si-asa nu sta in picioare nici nu se vede... Am cumparat o rochita pt. Craciun si mai am vreo 3 (1 rochita si 2 sarafane) dar inca nu i le-am dat pe ea. Acum de sarbatori sa vedem cum se comporta fata mea in rochita Eu am un fix cu strampii (sau cum le spuneti voi) - mi se par tare incomozi, asa sintetici sum sunt, si aia mai grosuti, care au ceva bumbac in ei, mi se pare ca nu-s comozi (asta pt. ca mie niciodata nu mi-a placut sa-i port, nici cand eram mica) si de aia am amanat rochitele, le las pt. la vara mai mult.

Voi le imbracati pe fetite mult in rochite? Abia astept sa vina vara sa mearga in picioare si atunci o sa-i dau multe rochite pe ea! Eu pe ai mei ii imbrac noaptea in pantalonasi dinaia intregi si dedesubt un body cu maneca scurta. Acum de cand e mai rece le-am dat pantalonasi intregi din fleece dinala subtire, ca se dezvelesc toata noaptea si mi-e teama ca le e frig. Iar ziua le dau pantaloni de trening si o bluza cu maneca lunga peste body-ul cu maneca scurta. Si uneori in pantalonasi dinaia intregi, ca mi se par tare comozi (nu-i strange nici un elastic in talie, nu li se aduna bluza cu maneca lunga, ect).

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

La Multi Ani

DARIA si DANIELA

Sa fiti cuminti si sanatoase si sa le aduceti numai bucurii la parinti ca si pana acum.

Va pupam cu drag

Mergi la inceput

Hai ca eu acum exagerez cu scrisul - dar deseara imi vine o prietena buna in vizita, din Colorado si va sta pana martea viitoare,d eci nu stiu cand o sa mai am timp sa scriu, dar va voi citti cu siguranta.

Referitor la spalatul pe dinti - noua ne-a zis pediatra ca la inceput putem s-o facem si cu o bucata de pansament curata (eu as lua una noua de fiecare data) si sa le stergem doar asa putin dintii cu pansament ud, stors. Noi inca n-am facut-o - stiu ca e simplu si nu ia timp, dar de cele mai multe ori uit, sau am norocul sa adoarma imediat dupa ce isi beau sticulta sau n-am chef sa-i supar (ca ma gandesc ca n-o sa le placa). Dar mi-am propus sa incep deseara! Si eu cred ca ii doare cu periuta.

Gata, ca am treaba multa. Poate mai intru si mai scriu mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Daria

Daniela

Sa cresteti mari , sanatoase si cuminti si sa aveti o viata plina de bucurii.

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

HO HO HO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Elena - e greu sa fii departe, nu ma indoiesc, dar o sa incercam sa mai "incalzim" noi atmosfera
Simo - eu ii mai dau strampisori, de multe ori o tin intr-un body cu maneca lunga si strampisori. De ex, azi a fost marinar (hehe, fan al noului presedinte ). De multe ori ii dau pantalonasi din aceia cu talpici cu tot, ca sosetele le tot pierde din picioare. Imi place sa o imbrac in rochite, asta vara mai mult asa o tineam, ca am avut cel putin 10 bucati si era pacat sa nu le poarte! Acum nu mai am decat doua sarafane din jeans care sa-i vina, as vrea sa ii cumpar una speciala pt Craciun.
Apropo, voi ce le luati puiutilor de Mos Craciun?
Cine intreba de magazine de copii in Bucuresti? Ca as adauga si "Piciul" pe lista, mereu am gasit cate ceva la ei, le toc pe fetele alea la cap pana imi arata tot ce au; si mereu am iesit de acolo macar cu o pereche de sosetele (care, de exemplu, sunt mai frumusele si mai ieftine decat in Carrefour sau la "Z"). Magazinele astea sunt pe Titulescu, pe Mihai Bravu, la Pasajul Lujerului, pe Drumul Sarii si nu mai stiu daca o mai fi vreunul. Mai e unul "Lumea Copiilor" pe Bd. 1 Mai. Nu mai zic de CridoKids, ca-s destul de scumpicele pe acolo.
Micky - ce mi-ar placea sa mai simt cum se misca bebe in burtica, ce amintiri frumoase am! Sanatate multa Malinutei, saracuta, nu se framanta ea degeaba.
Laura - te admir pentru priceperea la bucatarie! Eu tind spre mancaruri rapide si mai putin sofisticate. Salatele ne plac si noua si mai facem din cand in cand. Imi trebuie doar timp (de care nu prea mai am) si ceva motivatie

Ma bucur ca v-a placut "reteta", va rog sa o incercati si sa o imbogatiti, dupa cum credeti de cuviinta!
Si un salut de la Cristina!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput