Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 3
ruprich spune:
katalina: eu topesc un strop de unt in craticioara, pun apoi spanacul (tot congelat) il amestec bine si torn apoi putina apa si-l mai las 10 minute(pe ambalaj scrie 4 minute).Apoi il amestec cu galbenus de ou fiert 15 minute.Prima oara nu a fost incantat.A doua oara i-am pus si putina branzica Almette.Stiu ca multe nu sunt de acord cu mine, dar asa am procedat eu.
Succes!
LauraFlo spune:
Catalina eu nu i-am dat inca Dariei spanac, dar eu il mananc doar sub forma de salata ( crud) si cu orez si cred ca asa am sa i-l pregatesc si ei. Poate ii place in pilaf. Pofta buna!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Rayuela spune:
buna ziua fetele!
DARIA SI DANIELA
katalina ,sper ca te prind inainte sa prepari spanacul.Eu am primit de aici indicatii sa nu-i dau spanac inainte de un an,cica contine nu stiu ce,care nu e recomandat!Tu faci cum consideri tu ca e mai bine,dar eu am vrut sa-ti spun neaparat cum zic suedezii
Laura,eu am fost la curs(nu-s zdraveni astia) de spalat pe dinti puisorii,cica trebuie ,de cum le dau dintii,chiar daca e numai unul,sa le dam in minutze o periuta mica ,fara pasta de dinti,sa se joace cu ea in guritza,ca sa se obisnuiasca!
Restul lumii,nu ati facut oki?
Claudico,pe unde umblii cu golanul mic?Sper ca nu la fete!
Vevico,s-a intors neuronu din vacantza?.Si eu am des senzatia asta,ca nu am ce sa zic,citesc cu placere,dar am pana de inspiratiune!
Pupici
Elena si Craciunitza Amelie
LauraFlo spune:
Da Elena si eu stiu ca e obligatoriu sa-i spalam pe dinti chiar de la primul, dar nu m-am gandit si la abordarea aceasta prin joaca. Eu m-am pus pe treaba am "legat " copilul si m-am straduit sa fac treaba buna. Am mai incercat de vreo doua ori dar urla in asa hal ca am lasat-o balta. Probabil o atigeam la gingiutele inflamate.
Si eu stiu de spanac. Toate salatele sau frunzele pe care le mancam retin nitratii din ingrasaminte care sunt nocivi pt corpul uman.
Multumim de urari.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Mickyyy spune:
Chiar daca noi suntem inca stirbe, pentru dintisori stiu ca exista niste degetare speciale cu niste peri fini, il pui pe deget si-l freci usor pe bebelus pe dinte (eventual cu pasta de dinti speciala pentru bebelusi). Eu am vazut in Bucuresti la Help Net-ul de langa mine, dar cred ca sunt si in alte locuri.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Ela76 spune:
Reteta pentru un an bun:
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,
mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si
stress. Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa
caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte
liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3
linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o
picatura de speranta!
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste
din belsug!
Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de
curaj si incredere in sine.
Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea
invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita
si se transmite liber de la om la om, insotita de
urarea
"LA MULTI ANI!"
( pentru printesele sarbatorite azi, Daria si Daniela )
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
georgescu oana spune:
M-ia placut Ela nota 10 .Am trimis-o si eu la cunostinte
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Rayuela spune:
Laura,bravo,de nitrati era vorba ,eu sint batrina si m-a cam lasat memoria.
Ela,foarte frumoasa reteta,dar pentru noi,cei de departe,mai trebuie niste ingrediente(de exemplu :se aduc parintii sa dea drumu la cuptor,etc]
Elena si Craciunitza Amelie
Mickyyy spune:
Faina reteta .
Ela
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
georgescu oana spune:
Veve eram si eu la un momment dat membru junior acum iar sunt nou.Ce s-o fi intamplat?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)