Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata pofticioaselor! Eu zic Cata sa le trimitem si lor niste pachetele ! Nu de alta dar n-o sa mai vorbeasca nimeni cu noi si chiar ne vor exila la bucatarie!
Multumim pentru urari !
Daniela sa cresti mare si frumoasa!
Am vazut ca va pregatiti de sarbatori ! Va tundeti, va schimabati culorile parului! Sa va fie de bine! Mi-ati facut pofta de o tusoare!
Sunt tare necajita ca parlitul de aparat foto pe care-l aveam si-a dat duhul definitiv! Ce ma fac fara aparat foto de sarbatori????? N-am bani decat de-un parlit ca el si as vrea si eu unul digital! Are cineva vreo pila la Mos Craciun?

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si La multi ani sarbatoritelor de azi : Daria si Daniela!!

Eu sunt dupa o seara de cosmar .
Ieri fata a fost maraita si plangacioasa toata ziua, cand am ajuns acasa mi-a zis bona ca n-ar fi mancat aproape nimic si nici n-a dormit decat 2 reprize de juma de ora. Ba colac peste pupaza, cum o lasam jos din brate cum incepea sa urle ca din gura de sarpe, nici macar pampersul n-am putut sa i-l schimb, am pus-o in pat si-a plans saracuta tot timpul cat o schimbam eu, ca se inrosise la fata si-i curgeau lacrimile de zici ca cine stie la ce chinuri o supuneam. M-am uitat la dintisori, nu se vedeau, i-am luat temperatura, n-avea...asa ca am pus mana pe telefon si-am sunat pediatra. Si cum prin telefon era greu de explicat, am luat frumos fata-n brate (nu va zic ce coismar a fost s-o imbract, de cate lacrimi si tipete am avut parte in cele cateva minute de schimbat hainute) s-am fugit la cabinet (noroc ca era cumnata-meu acasa si l-am luat cu mine, ca barbatu inca n-ajunsese de la birou). Cand ajung la doctorita, da s-o controleze, ii pune mana pe capsor sa-i deschida gurita si numai ce-ncepe fata mea sa urle ca din gura de sarpe. Asa ca verdictul...suspecta de otita (ca dintisorii nu se vedeau si rosu in gat nu prea avea). Asa ca ia trimitere si fugi la Budimex la Camera de Garda.
Acolo o scarba de medic, o controleaza, descopera o usoara inflamatie la urechea dreapta, scrie o reteta si gata, nu ne mai baga in seama, nu ne raspunde la intrebari decat telegrafic (da, nu, nu-i cazul, vorbiti cu pediatra, raspunsuri de genu asta am primit de la el)....un sictir pe capu' lui....cica acolo-i doar pentru urgente, nu pentru parinti panicati ca noi, probabil se astepta sa ii cada urechea lu' fie-mea si abia apoi sa ma duc la el, cum am indraznit sa merg asa devreme, la primele simptome ?!
Si vreau sa zic ca eram singurii lui pacienti, nu mai astepta nimeni sa intre sa zici ca se grabea omu ca mai avea o gramada de copii de consultat.
In fine, plecam de-acolo cu reteta la farmacie, ajungem acasa, doftoricim fata si.....surpriza....peste noapte se trezeste doar de 2 ori ca sa manance, dupa care adoarme imediat la loc . Dupa 3 nopti de cosmar (cu treziri din jumate in jumate de ora, cu program artisctic in miez de noapte, cu plansete si scandal), azi-noapte am crezut ca visez...era prea frumos sa fie adevarat. Acum ma gandesc, saracu copil, cat l-o fi durut pe el urechiusa si n-a stiut sa spuna (eu l-am mai pipait la ureche da' se pare ca n-am stiut cum, ca la mine n-a plans niciodata) iar eu mamica inconstienta tot dadeam vina pe dintisori si bagam la calgel la greu si ma miram ca nu se linisteste .
Asta mi-a fost invatatura de minte....aviz mamicilor care se plang ca nu le dorm puiutii noaptea, ia faceti-le un control, poate cine stie, chiar sufera de ceva si nu stiu sa va spuna de ce.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Bun sfat Mickyyy ! Si Dari are vreo trei nopti in care se trezeste si plange si n-o putem linisti. Ea se trezeste doar o singura data dar e treaza de tot, si dureaza cam doua ore trezirea ei. Cum o pun pe picioare sau in patut cum incep urletele insotite de lacrimi care i se innoada in barba. Azi doctora e de dimineata, dar maine ma duc la ea.
De exemplu azi noapte am luat-o cu noi in pat. Marius dormea bustean eu ma tot chinuiam sa nu adorm dar sa fiu si atenta sa n-o zbugheasca. Mi-a descoperit cerceii si ma tragea in asa hal de ei ca a trebuit sa mi-i scot, ma tragea de par, mi l-am prins, apoi ma ciupea de fata. M-am suparat am luat copila in sufragerie si dupa cateva ture de alergat pe covor si gadileala am reusit s-o adorm. Totul a durat de pe la 1 si jumatate pana pe la patru. Cand am plecat (pe la sapte) dimineata la serviciu ea nu dadea semne de trezire dar eu eram chiauna de nesomn.
O sa creasca ele mari si atunci o sa ne spuna unde le doare sau mai bine sa nu aibe ce sa ne spuna ( la dureri ma refer).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna dimineta fetelor,La Multi Ani frumosilor.
Tocmai am tras o tura de dans cu Alexandra.Sa o vedeti cum face e o dulce.cand aude muzica incepe sa chiuie sta in pat se bataie tinandu-se cu mainile de pat ,da din cap si e toata un zambet ,nu mai pot dupa ea.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Alona mercic pentru link-ul cu Botiza de abia astept sa plec de v

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Eu de-abia acum am obervat ca s-a schimbat lista iepurasilor.
De fapt voiam sa va intreb daca voi ati reusit sa-i spalati pe dinti. Eu nu, poate dupa ce n-o sa mai aiba gingiile inflamate, adica atunci cand o sa-i iasa toti dintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

DARIA SI DANIELA La multi ani printeselor, sa fiti norocoase si fericite impreuna cu parintii vostri!
Mickyyy, ce ti-a prescris medicul pt. Malina???Deja s-a odihnit mai bine azi noapte!
Laura, mersi pt. reteta, cind pleci in concediu?N-am retinut.
Clau, am vazut pozicile, romincele-s cele mai frumoase femei din lume, nu-i asa fetelor, si fac cei mai frumosi copii ,nu-i asa???Raul e f. frumos!!!

Daniela, felicitari pt.dintisor! pt.pete.VANISH!

Va pup.am o multime de treaba, miine am si serbare!!!!!!!

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Katalina ultima zi la munca este 23.12.2004. Succes la serbare lui Catalin, iar tie vizionare placuta! Sa nu aveti prea multe emotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Kata, habar n-am cum se numesc, sunt niste picaturele de pus in ureche (care au si ceva calmant in ele) plus nurofen.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

HEEEEELP!!
E prima zi de SPANAC!!!
Voi cum il preparati la copilasi?
(am spanac congelat la punga, si vreau sa i-l fac cu galbenus!)

MULTUMESC!

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput