Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Precum am mai scris, nu am avut timp deloc de forum zilele astea - prietena mea e la noi si am stat mult cu ea la povesti. Tare bine e! Si mai sta pana marti, deci mai avem un pic de timp.

Le doresc tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi LA MULTI ANI si multa, multa sanatate si sa fie cuminti!

Doar cateva vorbe inainte de a trece la programul de seara cu astia mici:

Nedda si Clau - Si ai mei sunt deja un pic inghesuiti in scaunelele de masina, dar mai merg inca. Si ei numai in picioare vor, si sculele alea ce le avem noi nu le plac ca nu se pot deplasa cu ele, deci ii ducem de manuta prin casa.

Veve, tot am vrut sa scriu ce mult mi-au placut pozele cu Agnes in rochite! Tare, tare dulce!

Ah! Surpriza - Mia are 5 dintisori !!!!! 3 jos si 2 sus si cred ca iese al treilea sus! Scumpa de ea si asa cuminte a fost ca nici n-am stiut ca i-au mai iesit!!!

Si inca o supriza - au inceput sa pape mai bine cu lingurita! Tare ma bucur.

Mai scriem cand avem timp, adica pe marti/miercuri. Va pupam.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Tiana,Cristiana,Robert,Andrei,Justin si Stefan
La multi ani,dragalasilor!Sa cresteti mari si fericiti alaturi de parintii vostri!
Catalin,La multi ani!Toate dorintele sa ti se-ndeplineasca si sa fii super-fericit impreuna cu fetele tale frumoase!
Multumi,si noi,pentru urari!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38652" target="_blank">Bebelusi de martie-aprilie 2004 (34)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput