Gradinita particulara mai ieftina

Gradinita particulara mai ieftina | Autor: Monika

Link direct la acest mesaj

Este o gradinita infiintata in octombrie anul trecut, in zona Unirii, foarte aproape de Magazinul Unirea, vreo 200 m. Se cheama "Lucas" si costa 125$. Fac limba engleza, deocamdata, germana vor sa introduca in viitor. Programul este lung, pana la 7 seara cel tarziu. Mancare este pregatita acolo in fiecare zi. Se maninca bine. Educatoarele: sint doua, in doua schimburi. Ele se specializeaza in psihologie. Acolo este si o scoala internat, unde isi fac lectiile si isi petrec timpul liber copiii de scoala (clasele 1-8), sub supravegherea profesorilor.

Monika
mailto:
moisaila@xnet.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori spune:

Monika,
eu am o fetita tare mica..deci nu e cazul inca de gradi, dar stau fff aproape de mag Unirii si ar fi interesant sa retin unde este gradinta aceasta. imi poti spune un pic mai clar? stiu o gradi, dar parca nu o cheama asa, undeva pe linia tramvaiului care intoarce aici la unirii..si merge spre piata cosbuc..aceea este?

merci mult,

bb Bia si mami Cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia p spune:

salut monica!
ne poti spune, te rog, daca gradinita de care vorbeai primeste si copii de 2 ani?
Tx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monika spune:

Gradinita Lucas este pe strada Mihnea Voda nr.3, o curte cu gard verde. In spate la Sitraco Center. Intri pe Radu Voda si apoi, pe dreapta cum vii dinspre Dimitrie Cantemir, a treia strada, daca nu ma insel. Este indicator de strada. Sint doua usi, pe una scrie nr. 3. Se cheama Gradinita Lucas, persoana de contact dna. Militaru. Tel.: 021 / 330 41 35.

Daca mergeti sa o vedeti, spuneti-i, va rog, ca veniti din partea mamei lui David.

Pa!Pa!

Monika, mama lui David si a Mariutei.

Mergi la inceput