Este o gradinita infiintata in octombrie anul trecut, in zona Unirii, foarte aproape de Magazinul Unirea, vreo 200 m. Se cheama "Lucas" si costa 125$.  Fac limba engleza, deocamdata, germana vor sa introduca in viitor. Programul este lung, pana la 7 seara cel tarziu.
 Fac limba engleza, deocamdata, germana vor sa introduca in viitor. Programul este lung, pana la 7 seara cel tarziu.  Mancare este pregatita acolo in fiecare zi. Se maninca bine. Educatoarele: sint doua, in doua schimburi. Ele se specializeaza in psihologie. Acolo este si o scoala internat, unde isi fac lectiile si isi petrec timpul liber copiii de scoala (clasele 1-8), sub supravegherea profesorilor.
 Mancare este pregatita acolo in fiecare zi. Se maninca bine. Educatoarele: sint doua, in doua schimburi. Ele se specializeaza in psihologie. Acolo este si o scoala internat, unde isi fac lectiile si isi petrec timpul liber copiii de scoala (clasele 1-8), sub supravegherea profesorilor.
Monika
mailto: moisaila@xnet.ro  

cori spune:
cori spune: Monika,
eu am o fetita tare mica..deci nu e cazul inca de gradi, dar stau fff aproape de mag Unirii si ar fi interesant sa retin unde este gradinta aceasta. imi poti spune un pic mai clar? stiu o gradi, dar parca nu o cheama asa, undeva pe linia tramvaiului care intoarce aici la unirii..si merge spre piata cosbuc..aceea este? 
merci mult, bb Bia si mami Cori
 bb Bia si mami Cori 

aurelia p spune:
aurelia p spune: salut monica!
ne poti spune, te rog, daca gradinita de care vorbeai primeste si copii de 2 ani?
Tx

Monika spune:
Monika spune: 
Gradinita Lucas este pe strada Mihnea Voda nr.3, o curte cu gard verde. In spate la Sitraco Center. Intri pe Radu Voda si apoi, pe dreapta cum vii dinspre Dimitrie Cantemir, a treia strada, daca nu ma insel. Este indicator de strada. Sint doua usi, pe una scrie nr. 3. Se cheama Gradinita Lucas, persoana de contact dna. Militaru. Tel.: 021 / 330 41 35.
Daca mergeti sa o vedeti, spuneti-i, va rog, ca veniti din partea mamei lui David.
Pa!Pa!
Monika, mama lui David si a Mariutei.