Copilasi de mai 2003 (30)
Raspunsuri - Pagina 3
ange spune:
adita,merci pt. info si nastere usoara,bebe sanatos si frumos!
sa ne dai de veste cand are loc evenimentul faci cezariana sau incerci nasterea naturala?
korina,mmmmm ce meniu fain ai ales de sarbatori.Ma omori cu ciorba aia de burta.Sa te gandesti si la mine cand papi.La fel sa faci cand mananci carnati,lebar si cozonaci.
carrie,merci mult. Sa stii ca exista un d-zeu al copiilor,altfel...
Sarbatori fericite cu multa caldura in suflet iti doresc.
dana d,dupa atatia ani de casnicie asa se intampla mai Dana.Asa face si al meu.Saptamana trecuta mi-a adus din State un parfum si zice:"daca vrei sa-l pui sub brad bine,daca nu cumparati si tu ceva pt.Mos Craciun." Asa ca... Eu ador surprizele.Si sa primesc si sa fac.Este real ca al meu coleg e bun la surprize insa nu stie sa le "prezinte" si asta ma oftica cel mai mult.Mama lor de barbati ca neciopliti mai sunt!!!
Aalina,sa inteleg ca vei face sarbatorile cu ai tai?Mamaaa ce placut! Sarbatori fericite!
oLo, si noi ducem brazii la recuperat insa nu ne da nimeni bani pe el.
Maine o sa ne luam si noi un brad natural,o sa comand cozonaci,o sa fac sarmale sa miroasa si la noi a Craciun,ce numai la voi!!!!
Am terminat de decorat casa pe afara,am facut si bradul artificial,ramane sa alergam dupa cadouri si sa asteptam concediul.
week-end placut!
ange,mamica de 2 ori
ange spune:
am uitat sa va spun:
-i-am dat lui Robert "augmentin bis" 1,5ml de 2 ori pe zi si cate 10 picaturi de 3 ori pe zi de "ambroxol".
am cedat nervos cu raceala lui.a avut o bronsita care banuiesc ca nu s-a vindecat cu antibioticul astora de aici pt. ca se tot chinuie copilul cu tusea si cu mucisorii de o bucata buna de vreme.
am rezolvat si problema siropelelor de tuse.O sa primesc din tara sapt. viitoare asta daca persoana respectiva trece cu brio(medicamentele) de vama canadiana.
ange,mamica de 2 ori
Aalina spune:
Danad si eu sunt adepta jucariilor ca si cadouri de Craciun. Eu tin minte ca primeam numai lucruri utile, haine si nu eram incantata asa ca mi-am promis ca atunci cand o sa am copii o sa le fac bucurii. Lucruri utile pot sa le iau in restul timpului. Tot pentru ca in copilarie aveam brad artificial am zis ca eu imi voi face mereu natural.
Ange da ii am pe ai mei aici de sarbatori, de fapt vor sta o luna de zile ceea ce ma bucura. Si sper ca pana in primavara sa poate vinde tot de la Galati si sa isi ia o casa aici in judet ca sa ii stiu aproape. Ma gandesc ca ei imbatranesc si vreau sa ii stiu langa mine, sa ii pot ajuta la nevoie. Ei tare isi doresc o casuta la tara unde sa poata avea o mica gradina de legume.Sunt tare activi. Iar eu ma bucur ca in felul asta Dori o sa aiba o copilarie frumoasa cu vacante la bunici la tara, asa cum eu imi amintesc cu drag ca am avut.
Ange multa sanatate lui Robert.
Pupici tuturor.
poze cu Dorian
adita spune:
Eu le-am luat si hainute,ca Elena, mai ales, se bucura mult cand primeste lucrusoare, dar tot jucariile si dulciurile sunt pe primul loc
dana d spune:
Si eu vreau sa-i cumpar zilele astea Ilincutei o rochita frumoasa sau un sarafan. Neaparat sa fie rosii ca hainuta lui Mos Craciun, pentru ca vreau sa o imbrac cu ele de Craciun. Nu m-am hotarat insa daca sa o pun sub brad (rochita) sau sa i-o dau pur si simplu.
Si Ilinca e cocheta si imi pare foarte bine ca noi, celelalte femei din casa, nu prea suntem.
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123
parpalak spune:
ange, vezi ca exista Benylin pe-aicea, pe raft la farmacie (fara reteta). Si daca nu si nu, sa stii ca noua ne-a dat doctorul un Robitusin de la el din dulap, d-ala pe care scrie "sub 2 ani, numai cu recomandarea medicului" (bine, noua ni l-a dar pentru desfundarea nasului..). Mai poti sa mergi pe la magazinele naturiste, d-alea cu plante si sa-i iei patlagina (perfecta la tusea uscata). Aici, n-am gasit sirop, asa ca i-am luat ceai.
Cu trintele nu te panica, doar prima vizita la urgenta e mai de speriat, pe urma te obisnuiesti si faci bancuri, cum face oLo :)
oLo, sa fii convinsa ca din aprilie nici macar n-o sa mai avem paste in casa.. si nici fainoase de vreun fel... si-o sa tratez si cu gradi pe subiectul asta..
korinna, sa stii ca a venit iarna in sfirsit pe-aicea. Azi au fost -22 si cu factor de vint -34, asa ca n-am fost decit la cumparaturi, adica doar drumurile p-afara prin parcari, iar seara plimbarica s-a redus la un sfert de ora. Dar chiar si la prinz, cind am fost la cumparaturi, dupa ce l-am bagat in masina, am vazut ca i se albise nasul pe dinauntru :) Facuse puiul mamei turturi in nas! :)
Aalina, sa stii ca am avut si eu de gind initial sa fac bradul in Ajun, dar pe aicea e facut peste tot cam de pe la inceputul lunii, asa ca nu cred c-o sa-mi mearga aia cu "l-a adus mosul", doar daca nu vreau sa complexez copilul ca de ce a venit asa tirziu la el si asa devreme la altii. Desi banuiesc ca e prea devreme oricum.. Da' tot trebuie sa iau niste decizii despre cum serbam pe aicea.. E complicat rau.. si ca ei, si ca noi..
Fetelor, sa stiti ca mama il indoapa pe Paul cu propolis (2 picaturi propolis la 10 ulei de masline) si deschide Paul cioculetul de vrabiuta tare cuminte si ascultator. Ii da cam o pipeta (cam 1 ml) pe zi. Asa ca, in afara de luna lui august, cind a luat de la mine o raceala d-aia cu curs de muci, n-a mai avut baiatul nimic. Si m-am luat dupa moda din Romania cu suplimetarea de vitamina D pe timpul iernii, asa ca-i dau seara la culcare cam jumatate din doza recomandata.
adita, zau daca nu-mi faci dor de perioada aia cind ma intorceam cu macaraua de pe-o parte pe alta.. zau asa.. nu credeam ca-s in stare de-asa ceva :D
Va pupa mama si multa sanatate.
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
parpalak spune:
Si uitai sa va spun ca ieri l-am tuns prima oara cu foarfeca (de fapt a doua, ca prima oara si-a rotit capul ca un girofar si-a trebuit sa bag masina de tuns si sa-l fac soldatel), dar de data asta chiar are o freza adevarata. I-am luat doar chica si deasuprea urechilor. Dar mama-mama ce mai plinsete a putut sa traga.. n-a facut niciodata una ca asta.. ziceai ca-l doare parul cind il tai si mai multe nu.. Plingea cu niste suspine de "maaa-maaa", de era cit p-aci sa-l las jumate tuns. Ce-o fi fost si-n capsorul ala mic al lui?
Si vreau sa va zic ca mai nou face macar de doua ori pe zi cite-o criza de trintit pe jos si plins cind n-are voie ceva. Noroc ca nu dureaza mult (deocamdata).
Daiopri spune:
Noi ne gandim cu groaza la brad, caci parca il vad pe jos in secunda 2:)
O sa il facem vineri. Mai greu a fost cu cadourile, ca am plecat dupa unu si am venit cu 3 doar pentru el.
Parpa, tu o sa il dai la gradinita de la anul?
Si la al meu i-a mers de bine in privinta bolilor de cand a venit soacra-mea.
Eu il tund la frizer. E a 3 a oara, dar la fel ca si Paul, daca la primele 2 a fost bine, acum a inceput sa planga de cand l-am pus pe scaun. Cu ocazia asta i-am vazut si eu mai bine maselele:)
Dar nu astept cu nerabdare urmatoarea tunsoare.
Noi va dorim un Craciun Fericit si un An Nou cat mai bun.
Si fetelor cu burtici le dorim sanatate si eventual nastere usoara.
Eu nu stiu daca o sa reusesc sa ma incumet pt. bb 2. Cum sa ii duci la daycare cate 2?
Ca parintilor se pare ca nu prea le place pe aici si nu cred ca mai vin:(
Va pupam si numai bine
parpalak spune:
Daiopri, pai la gradi, unde altundeva? Avem pe strada cu noi 4, de-alea home-based, si costa 500 pe luna. Cu doi, intr-adevar, te cam cocoseaza costul, dar te gindesti ca numai pina la 4 ani costa atita. Ca dupa aia banuiesc ca e mai ieftin, ca incepe junior kindergarden, nu?
Eu ii admir dantura in fiecare seara dupa baie, cind avem rezervat sedinta de gidilat si ris in hohote (special cu scopul asta :D)
Noi pentru Craciun avem o sacosa de jucarele de-alea de plus care zic cite ceva cind le-apesi pe burtica. Am cumparat o gramada ultima oara cind am avut o iesire de genul asta. Pe alea pe care i le-am dat nu prea le baga-n seama. Sa vedem cum le-o baga in seama pe astea noi. Avem un delfin si-o foca de observat. N-avem deloc succes cu jucarelele. Inclusiv dus copilul in magazinul de jucarii si lasat sa-si aleaga. Urmeaza cumparat, adus jucaria acasa si ignorat. Asa ca o sa ma potolesc cu cumparatul de jucarii pina cind o sa observ ca-i place cu constanta ceva anume. Iar pentru cumparaturi in general n-am mai iesit, ca asa facem si noi, iesim pentru te miri ce si ne intoarcem incarcati cu chestii pentru Paul. Asa ca ne-am pus pe stat in casa de la o vreme :D
Sa va zic din timp Craciun fericit si-un An Nou cu bucurii, desi sper sa va mai prind pe aicea pina atunci.
meme spune:
Simtim din ce in ce mai tare aerul de sarbatoare.Anca vrea sa vada "tatu"(bradul),care este ornat in curte.Fiind un bradut viu,in ghiveci ,ne-a fost mila sa-l toropim in casa.Asa ca ne bucuram in fiecare seara privindu-l pe geam cum clipoceste si ii facem "gigea" dimineata,cand plecam la bona.Speram ca bradutul va supravietui si ca-l vom putea planta,dupa sarbatori,la "mosia"de la tara.
In rest ,am adunat o multime de cadouri(Mos Craciun muzical si dansator,masinuta cu telecomanda,carti de povesti).Avem costumatie de Mos Craciun(va fi interpratat de unul dintre prietenii nostri) si nu in ultimul rand Anca are costum de Caciunita.
Daca vreti sa o vedeti pe mica Craciunita,uitati-va la pozele noastre.
Va doresc tuturor sarbatori fericite si tot binele din lume!
Meme
http;//community.webshots.com/user/danancamm