Copilasi de mai 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Meme pupici la mica craciunita. Tare am mai cautat si eu un costumas de mos dar la noi nu a fost de gasit.

Parpalak daca nu scoti copilul la raionul cu electronice...sa vezi ce incantat va fi la cumparaturi :)))Parpalak noi la tuns spuneam "tati" pentru ca inainte l-am tuns pe taca-su ca sa ii dam copilului exemplu. Si el dorea reluarea fazei da nu mai avea taica-su materie prima :)))Pupici lui Paul si sa ii spui ca Dori ii multumeste de telefon :)))Poate o sa reusesc sa ii fac film cand vorbeste cu prietena meala telefon ...sa vezi cum ii explica ce vede el la televizor :))

Daiopri ceva poze noi cu Cristinel?

Aaaa si daca tot mi-am amintit danv vrem poze cu Ioana!!!!!!!!!!

Fetelor e tare bine cu bunicii. Deja copilul mananca la masa din bucatarie pe scaunelul lui, nu cum il invatasem eu, uitandu-se la desene. Mananca supa doar cu lingurita si laptele numai cu paharul, asa ca a renuntat si la pai. Si e tare incantat sa isi foloseasca tacamurile incercand sa manance singur :)) Singurul lucru rau e ca a inceput iar sa se trezeasca intre 5 si 6 cum mi-a facut si iarna trecuta. La orice ora s-ar culca seara.

Eu am redescoperit placerea colindarii prin magazine fara sa stau cu ochii pe ce poate darama copilul. I-am cumparat multe jucarii, o trusa de unelte pentru baietei, caci oricum ii trebuia surubelnita lui tati, si as vrea sa ii cumpar un cort tip iglu sa il montez la el in camera. Sper sa fie incantat de idee. I-am mai gasit si o canuta muzicala frumos colorata. Noroc ca merg cu tati la cumparaturi pentru ca eu nu m-as mai opri. Astazi mai am de colindat jumatate de magazine
si ma gandesc sa le iau la rand si pe cele de ieri...ca poate mi-a scapat ceva Sunt innebunita in perioada asta din an sa cumpar cadouri. Abia astept sa vad fetele celor care le vor primi.
Si mai ales abia astept sa impodobim bradul. Desi o sa imi treaca in secunda in care Dori va fi atarnat de el. Cele care ati facut bradul deja, l-ati facut in prezenta copilului? Pentru ca nu cred ca as mai putea sa ii iau globurile dupa ce le descopera
Pupici

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

SARBATORI FERICITE!

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor! Atmosfera de sarbatoare razbate si din toate randurile scrise de voi, braduti impodobiti, cumparaturi si meniuri...parca
le si simt mirosul.Cat despre cumparaturile de Craciun, nici eu m-as mai satura sa colind magazinele si sa tooot cumpar, noroc si la
noi cu tati ca mai pune frau, si-mi aminteste ca avem buget limitat. Noi am primit de Craciun masina la care am visat toata vara, asa ca acum suntem buni de plata.De iesit afara mai iesim si noi doar o data pe zi cam o ora...in rest ne petrecem timpul prin casa, construind drumuri pentru masinute, si dand iepurasii si ursuletii cu tricileta. Andrei se joaca cu Mircea mereu dar i mai si place sa-l necajeasca, nu de alta dar sa stie si Mircea cine-i "seful".
Parpalak lamureste-ma si pe mine, i dai 10 picaturi de ulei de masline cu 2 picaturi de propolis, de 3 ori pe zi? Dragut Paul la faza cu tunsul, mai sa stii ca poate i parea rau dupa par. Am citit ca in perioada asta copii isi dezvolta mult simtul proprietatii si faptul ca-i luai ce era al lui probabil ca-l deranja foarte tare.
Aalina ferice de tine daca reusesti sa-ti aduci parintii aproape.Eu cu serviciul e stabilit deja, din 3 ianuarie la lucru cu mine. Mircea o sa stea cu soacra-mea; sunt asa de stresata, cred ca o sa-mi fie greu pana imi intru in ritm. Dar asta e viata, s-a terminat perioada cand Mircea se trezea dimineata (adica la 10 fiind asta),langa mine in pat si isi punea manutele in jurul gatului meu si ma tinea asa pana deschideam ochii. Eu eram treaza dar voiam sa vad ce face, si stateam asa cu ochii inchisi. Urma partida de harjoneli si gadilituri dupa care ne apucam de treaba. O sa-mi fie dor de toate astea!
Adita iti tinem pumnii. Nastere usoara si un bebe cat mai cumintel!
Ange asa e mai acolo la canadica, pana nu face copilul o complicatie nexam antibiotice. Sanatate multa va dorim. Incearca si tu ceva de crestere a imunitatii cum ar fi siropul cu echinaceea, aici se gaseste la plafar.Pupici la mikul cascador!
Dana_d din pacate si la noi in casa trebuie sa ma ocup de toate cadourile, inclusiv pentru mine, nu ca ar fi rea intentie din partea sotiorului, dar el pur si simplu spune ca nu se pricepe ce sa-mi cumpere. Asa ca imi iau eu ce-mi doresc si gata! Mi-ar fi placut si mie sa astept cu emotie si curiozitate cadoul de Craciun..dar daca asta e filmul, nu am ce face. lasa sanatoase sa fim si finante sa avem sa ne putem cumpara noi cadoul.
Korinna, ca bine zici draguto, hai sa dam o fuga la Paris daca acolo sunt mai ieftini brazii. Pupici la "mikul" Stefu. Ti-am spus si eu ca pare mult mai mare in poze....aha si inca ceva...mai iesi fata din bucataria aia, ca m-ai terminat cu meniurile tale. Nu-mi trimiti si mie ceva la pachet?
va las ca m-au innebunit astia doi, sar si fug prin casa, se joaca de-a hotii si vardistii, si rasuna casa de strigatele lor, PAC, PAC PAC!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Si pe mine m-a patruns spiritul Craciunului, si inca de muult. Am vreo 200 de colinde si cantece de iarna, si le ascult tot timpul cand stau la calculator. Sper ca pana dupa sarbatori sa reusesc sa le ascult pe toate.
Azi i-am luat Ilincutei partea principala din cadoul de sub brad: un joc gen lego dar e Clementoni. E special pentru copii mici, parca 9+ scrie pe el. Are piese mari din cauciuc care se imbina si se construieste un vehicul cu remorca si incarcat cu animale de ferma. Asa se si numeste "ferma" ca erau si alte modele, cu omuleti.. dar am zis ca cu animale o sa fie mai distractiv pentru ea. Pe langa asta i-am mai luat niste dulciuri si sper sa-i gasesc si rochita pe care o caut de ceva timp, dar nu am ajuns in oras dupa ea, astept sa vina ea la mine in cartier. Tot azi am rezolvat si cu cadourile parintilor, si mie mi-am luat ceva de la Selgros, o vaza draguta din sticla alba incrustata cu niste flori (eu sunt pasionata de vaze), dar o sa-mi mai iau si un pulover, sunt la piata zeci care imi plac. Lui Alexa mai am de luat o mobila de Barbie, i-am luat un fular luung cum a comandat. Lui Ovidiu o sa-i iau maine tot un pulover, am vazut ceva frumos dar ma duc maine cu masura sa nu gresesc ca el e cam iesit din standard cu 1,90m ai lui.
Si gata, apoi pot sa ma apuc de cozonaci si sarmale. Vreau sa fac cozonaci maine, sau macar sa fac miros in casa daca cozonacii n-or iesi. Oricum, Ovidiu a cumparat unul sa fim siguri.
Poimaine, ultima curatenie, sarmalele, bradul..... Nu as vrea sa impodobim bradul cu Ilinca printre noi. De fapt asa ar fi ideal dar nu cred ca o sa reusim. Va fi mare chin cu ea printre picioare, oricum cand impodobim bradul se face mare balamuc in sufragerie, ea lipseste de acolo. Mie tare teama de cum va trebui sa stau de paza pe langa brad sa nu-l dea jos sau sa nu sparga globurile in maini.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Eu deja sut panicata, ca nu am cand sa le fac pe toate.
Daca vreti sa ne vedeti suntem aici:
http://community.webshots.com/user/daiopri

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

nici eu nu-mi vad capul toata curatenia s-a dus, asta mica mi-a intors iar casa cu susul in jos, cu mancarea stau rau adica multe incepute si nik gata,noroc ca praji imi fac mamicile, azi facem bradul si am emotii sa nu fie trantit la pamant.
noi vom face azi bradul toti 3 , nu mai am deja rabdare...vreau sa ma bucur de atmosfera Craciunului...
maine seara ne adunam toata familia, cu catel si purcel:) ascultam colinzi, papam si deschidem cadouri.iubesc Craciunul!!!

va doresc si voua pace sufleteasca si liniste, sa va puteti bucura impreuna cu copiii, sa va relaxati si sa ne dea D-zeu cat mai multe Sarbatori impreuna!

va pupa cu drag

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

"Deschide usa crestine
C-am venit din nou la tine!"
Spiritul sfintelor sarbatori sa va lumineze sufletul si sa petreceti clipe frumoase alaturi de cei dragi!

Mosul sa va puna sub brad tot de va doriti!!!
SARBATORI FERICITE!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna mamici de mai noi intram mai rar pe aici dar Joshua a tinut neaparat sa ureze la toti pitici de mai sa le aduca mosul cit mai multe jucarii.

Mai v-am citit din cind in cind si se pare ca noi sintem cel mai nebunel.Dana_d daca te incinta cu ceva iti pot spune ca Joshua e mult mai nebunel decit ce povestesti tu de Ilinca.
De mult timp am renuntat la patut ca poate sa sara din el (am pus o poza pe site) daca nu-l las sa faca ceva asculta nu mai face dar se pune in genunchi si se da cu capul de podea. Si prin oras la fel face.
De citeva zile a inceput sa-l puna pe bunicu sa se dea cu capu de podea nu se mai da el.
Bradul noi l-am facut mai demult a trebuit sa luam unul artificial si acuma ia globulete din brad si merge pe gresie sa se joace cu ele (noroc ca nu se sparg) concluzia e ca sintem destul de nebunel.

Intrasem pe aici sa ma inspir de la voi ce cadouri luati de Craciun eu am fost ieri sa-i cumpar patine dar nu le-a suportat asa ca am renuntat.Pina acum i-am cuparat un fel de corturi sa se joace (de la IKEA).
Voi ce le luati?

Parpalak, Ange, Daiopri noi nu plecam nicaieri anul asta asa ca poate imi dati si mie idei unde as putea merge cu Joshua (prin oras) sa se joace.
Zilele trecute am fost sa ia masa cu Santa dar a plins cind l-a vazut si s-a linistit doar daca ne-am mutat la o masa cit mai departe de Santa.
Singua idee pe care o am acum e la MDonalds, dati-mi si voi please ceva idei.

Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

CRACIUN FERICIT!

VA PUPAM!

acum va rugam: spunetzi-ne si noua cum atzi rezolvat cu accesul copiilor "in " bradul impodobit, ca noi nu ne prea descurcam!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Noi am impodobit de doua zile bradul si nu e chiar asa tragica relatia lui cu Elena. e drept ca o cam tenteaza globurile, dar am pus in raza ei de actiune mai mult globulete din plastic, sa nu aiba ce sparge si incerc sa-i tot explic ca nu are voie sa umble la ele. vad ca a inceput sa inteleaga, sau poate doar sa se plictiseasca, fiindca deja nu mai e chiar toata ziua gramada pe bradut.
CRACIUN FERICIT SI MULTE BUCURII ALATAURI DE NAZDRAVANII NOSTRI!

Mergi la inceput