Salvati-l pe Mihaita !
Raspunsuri - Pagina 14
rodicaosoian spune:
GABRIELA,stiu ca iti este foarte greu si imi imaginez si parca o simnt durerea ta care o ai in suflet,eu zic ca numai o mama poate sa-si dea seama de durerea asta,dar fi atre pentru MIHAITA ca el te simnte,si sant sigura ca BUNUL DUMNEZEU VA VA AJUTA SI PESTE PROBLEMA ASTA MARE,Mihaita este un ingeras siD-zeu ii este alaturi
Doamne ca nu stiu cum sa fac sa va ajut mai mult,paraca ma simnt neputincioasa,daca as putea sa va iau doar pentru cateva clipe durerea voastra si sa fiti veselisi sa radeti si sa alergatii
Gabrilea ce sa intamplat cu bucurestiul?se mai face acolo?sau deja ati renuntat la bucuresti
???????
va pup si va doresc sa va faceti bine cat mai repede
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by steliandrei
Incercati si la Andreea Marin. Este in relatii apropiate cu Tiriac.
Din cate stiu eu chestia cu Tiriac nu este sigura.Andreea Marin se zbate pt un coleg de-al lor aflat si el in suferinta, sa stranga fonduri.(pe acel individ il costa tratamentul pe zi 3.500 de euro)
eu am vb cu andreea marin prin septembrie pt. niste fonduri, de fapt pt. un apel umanitar si mi-a zis ca la sume asa de mari nu prea se baga.
nu vreau sa dezamagesc pe nimeni.
gabriela daca crezi ca ai vreun succes suna-ma si iti dau numarul ei personal de telefon. poate cine stie......
si inca o solutie , mergi la hotelul marriot unde are biroul gigi beccali. mergi cu actele doveditoare. el de ex. cand intra in hotel il asteapta o gramada de lume pt cate ceva. eu zic sa incerci. de pierdut nu ai nika.
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
ellaalba spune:
Gabriela
( imi permit sa te tutuiesc )
la ce banci din Iasi ai reusit sa mergi?
Eu as putea sa vorbesc la BRD, Volksbank, Raiffeisen, Alpha Bank, ABN AMRO.
Spune-mi unde ai fost si poate iau eu legatura cu directorii sa te ajute.
Credinta si Incredere in Dumnezeu!!
DE CATI BANI MAI AI NEVOIE? Asta e intrebarea dl. Director!
steliandrei spune:
Bravo doamna Ella!
De oameni din astia ca dumneavoastra avem nevoie sa-l salvam pe Mihaita! Eu am vorbit cu Gabriela la telefon si mi-a zis ca pina acum poate conta pe 10.000 E. Ar mai fi deci inca destul de mult dar ... daca s-ar mai gasi niste banci, firme sa mai reduca din diferenta sunt sigur ca apoi lumea nu ar mai fi asa neincrezatoare. Am putea spune: uite dom'le, am strins 70% din suma. Ne mai trebuie 30.
Cu infinit respect pentru tot ce faceti pentru Mihaita!
Stelica Andrei
gabriela hogas spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Gabriela
Stimata doamna ellaalba,
Multumesc din suflet pentru oferta. Am reusit sa primesc raspuns de la BCR (care ne-au dat si 5000 Euro) si San Paolo Bank care ne-au dat 50 mil. lei. De la bancile de care ati pomenit nu am primit nici un raspuns. De la ABN AMRO doar ca va trimite emailul la departamentul care trebuie si nimic mai mult. De la celelalte nici macar un raspuns de refuz. Ar fi nemaipomenit daca ati reusi sa vorbiti la bancile enumerate de dvs. Sunt banci puternice. Sa dea Dumnezeu sa aveti drum deschis si sa ne dati o veste buna. Daca trebuie va trimit un dosar prin posta sau mai multe pentru a avea documentatia necesara.
Daca acum am avea rotunjit suma de 10.000 Euro ar mai trebui vreo 75.000 Euro.
Transmiteti-i va rog, salutari dl. director si sotiei dumnealui si ne rugam pentru sanatatea si bunastarea tuturor celor care ne ajuta.
Sa va binecuvanteze bunul Dumnezeu si sa va ajute in demersurile dvs. Tinem legatura.
Cu mii de multumiri, Gabriela.
mamicaluitheo spune:
Draga gabriela ieri te-am sunat dar nu ai mai revenit deloc.
Voiam sa iti dau sa incerci la Palat la printul Radu de Hohenzollern Veringen.
Dupa cum cred ca bine stiti printesa Margareta are o gramada de fundatii care se ocupa cu actiuni de caritate,
maine (pt ca azi nu sunt la serv) iti voi da telefonul Monicai Seuleanu asistenta printului. vb cu ea o rogi sa te ajute sa obtii o intrevedere cu printesa si sper sa fie ok.
te pupic cu mult drag si pe nasuc pe mihaita.
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Din pacate nu avem vesti foarte bune. Astazi au venit ultimele rezultate de la analizele lui Mihaita si bilirubina lui este extrem de mare !!! 28. Deja medicii ridica din umeri si nu au nici o solutie. Ne-au spus ca fiecare organism lupta in felul lui si sunt cazuri in care la nivelul de 18 al bilirubinei se intra in coma hepatica (sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva). Va inchipuiti ce am simtit noi cand am aflat ca Mihaita arer bilirubina 28.
A intrat imediat in perfuzii de hidratare, cu vitamine si antibiotice in speranta ca vom putea iriga foarte bine organismul, iar bilirubina asta nenorocita sa mai scada, sa se mai elimine. Doamne ajuta !
Cand credeam ca starea lui s-a mai imbunatatit, au venit vestile astea.![]()
Iar l-au intepat de nu stiu cate ori sa ii gaseasca o vena buna de perfuzii. Nu mai am cuvinte si puterea sa mai scriu acum. Am vrut sa va tin la curent cu noutatile si poate reusim sa facem ceva la timp.
Andreea, iti multumesc pentru nr. de tel. Astazi am stat numai la spital si nu am reusit sa sun, dar maine dimineata voi suna negresit. Doamne ajuta !
Larisa, multumesc mult pentru ajutor. Pentru traduceri, pentru fax, dar mai ales ... stii tu pentru ce. 
Multumesc la toti cei care ne ajuta si se roaga pentru sanatatea lui Mihai Alexandru. Avem nevoie de ajutor. Va rugam sa nu ne lasati.
Gabriela Hogas
steliandrei spune:
Doamna Gabriela,
Daca doctorii de la Fundeni, ridica deja din umeri, semn ca ei nu prea mai pot face mare lucru, de ce nu macar va da "dezlegare" sa iesiti public cu situatia lui Mihaita. Mai incercati sa faceti cunoscut cazul in presa. Eu ma uit de cite doua, trei ori pe acest forum in speranta unui mesaj salvator ... dar din pacate nimic. Ma intreb, citi oare dintre noi se gindesc la Mihaita macar odata pe zi? Trebuie sa fim mult mai multi!!!
Ma rog in continuare pentru Mihaita!
Stelica Andrei
ellaalba spune:
quote:
Originally posted by gabriela hogasquote:
Originally posted by ellaalba
Gabriela
Stimata doamna ellaalba,
Multumesc din suflet pentru oferta. Am reusit sa primesc raspuns de la BCR (care ne-au dat si 5000 Euro) si San Paolo Bank care ne-au dat 50 mil. lei. De la bancile de care ati pomenit nu am primit nici un raspuns. De la ABN AMRO doar ca va trimite emailul la departamentul care trebuie si nimic mai mult. De la celelalte nici macar un raspuns de refuz. Ar fi nemaipomenit daca ati reusi sa vorbiti la bancile enumerate de dvs. Sunt banci puternice. Sa dea Dumnezeu sa aveti drum deschis si sa ne dati o veste buna. Daca trebuie va trimit un dosar prin posta sau mai multe pentru a avea documentatia necesara.
Daca acum am avea rotunjit suma de 10.000 Euro ar mai trebui vreo 75.000 Euro.
Transmiteti-i va rog, salutari dl. director si sotiei dumnealui si ne rugam pentru sanatatea si bunastarea tuturor celor care ne ajuta.
Sa va binecuvanteze bunul Dumnezeu si sa va ajute in demersurile dvs. Tinem legatura.
Cu mii de multumiri, Gabriela.
Gabriela
ma rog la Dumnezeu sa-l ajute pe Mihaita!
De luni vreau sa ma duc la directorii de banci.
Ar fi bun un dosar. Imi fac eu copii. Dar dosar ar fi bun!
Daca il am luni incep periplul!
Dumnezeu sa-l tina in viata pe Mihaita!
Adema spune:
Aseara abia am aflat de subiectul acesta pe Forum si ...nici nu am cuvinte sa spun ce simt... Nu am apucat sa citesc toate paginile scrise aici, dar as vrea sa va intreb: dl.dr. Irinel Popescu nu poate face operatia??
Imi amintesc ca acum ceva timp a fost televizat un caz al unei fetite rezolvat de dansul cu o operatie grea...Nu stiu daca s-a ajuns la dansul, deci daca s-a mai discutat pe aici varianta asta, imi cer scuze de repetitie.
Eu am trimis un e-mail cu cazul acesta prietenilor cu o situatie mai buna financiara si sper sa nu ramana fara ecou. Spuneti-mi si mie cum pot trimite niste bani.
Inca o data imi cer scuze ca nu am avut cum sa citesc ce s-a scris in urma .
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021