Mamici din Arad...???(21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Aici ploua
Vreau si eu zapada!!

Cine mai vrea soric?? Ca a mai ramas de ieri si tocanita?? Va trimit cu prastia sau prin posta, cum doriti

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Eu vr0eau soric.Doamne imi este asa de pofta ,nu am mai mancat de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by tanja

Eu vr0eau soric.Doamne imi este asa de pofta ,nu am mai mancat de 2 ani.

http://community.webshots.com/user/catyrom
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.

Doar soric?? Am si ureche si codita!!! Cum vrei sa ti-l trimit??
Ha, ti-am facut pofta acum???
Inchide gura Tanja ca ploua!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna seara fetelor,
Se pare ca eu si Claudelunu prea avem somn.Am inchis gura ca de nu vrea sa pice nimic in ea.Acum mi-a adormit si mie micul print,tare rau s-a facut de la un timp si nu ma mai inteleg deloc cu el.
Acum plec si eu la somnic.Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si Tudor are somnul dereglat de o saptamana aproape, dar azinoapte a fost culmea culmilor. Abia la 2 a adormit. Tot il luam si il puneam inapoi in patut.Ne-am jucat, a manacat si el cu noi pe la 23.30, dupa care l-am pus in patut, unde a urlat ca disperatul 10 min. L-am luat ca nu am mai suportat. sa vedeti cum s-a agatat ca disperatul cu manutele de mijlocul meu (era in picoare in patut) mi-a venit sa il mananc de drag. L-am pus in pat la noi... chef de joaca nemaipomenit... tot ma pupa dar ma si zgaraia pe fata, ca ii place sa prinda cu manutele de obraji. Dupa vreo juma de ora l-am pus inapoi in patut, unde a urlat un sfert de ora, de am zis ca isi pierde vocea. L-am luat cu noi in sufragerie, ca ne uitam lA total K, dupa care am mers toti trei la somn, la noi in pat. iar chef de joaca, tot ne striga mama-mama, tata-tata, si se pendula cand la unul cand la celalalt. cred ca are cateva cucuie de cat s-a lovit in tablia de la pat. cand nu am mai rezistat , l-a pus Cipri in patut la el, si nu a mai zis nici malc. Nu i-a trebuit nici didica. Cred ca a fost frant de obosit. Nu s-a trezit nici la ora asta.. si este 11.10

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

quote:
Dupa serbare au pregatit si ceva cantece in engleza si o vad pe tipa:TRAZNET!!! ce mai am crezut ca imi pica ochii in gura.Cum D-zeu sa o bag eu pe femeia asta la noi in casa cu manutzele mele??? Trebuie sa fiu complet nebuna!!!Asa ca m-am rezgandit.Da-le naibii de ore de engleza, bine ca stie romaneste dar asa profa nu vreau.

Magda, sa nu te superi daca imi dau si eu cu parerea! Cred ca ar trebui sa ai mai multa incredere in sotul tau, ca daca e sa o faca tot o face oricate piedici ii pui tu. Dimpotriva, eu cred ca o "momeala" din asta e bine venita, mai ales ca e sub ochii tai, asta in cazul in care vrei sa il testezi. Dar banuiesc , ca stii deja ce om ai langa tine, nu? Aveti cativa ani de casnicie in spate, cred.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Gabi asa o fi cum spui tu dar stiu destule cazuri de casnicii solide in care a intrat o "tanti" in forta, fara scrupule si s-a dus naibii tot.Eu imi pastrez o maja de siguranta ca nu strica dupa parerea mea dar bineinteles ca parerile sunt impartite.Cunosc barbat care n-a iesit din cuvantul sotiei pt nimic in lume,era chiar prea de tot iar la 52 de ani si-a lasat nevasta si 2 copii de 25 si 20 de ani, dupa 27 de ani de casnicie si e incantat de "tanti" de 31 de ani care mananca banii de pe el.Ei, ce zici? Si macar de ar fi singurul caz...
Este adevarat ca daca e sa se intample se intampla dar nu cu "ajutorul" meu ca ar fi prea de tot.Asta e parerea mea.

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Am scris reteta de sos de smantana , care credeti ca va place...
Eu n-am facut niciodata.

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Asa e Magda, sunt o gramada de cupluri care se despart din cauza unei "tanti" sau a unui "nene".Dar nici acela nu e barbat , care nu iese niciodata din cuvantul sotiei. Ceva e putred la mijloc, si la un moment dat clar o sa rabufneasca, asa cum a fost si in cazul cunostintei tale. Cred ca in primul rand tine de caracter si apoi de dragostea si respectul dintre cei doi...

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Clau, vad ca ai cosmetiza listutza, arata bine!
Ti-ai cumparat brad? Vezi ca scazut preturile la targ. Care a fost cu 2 mil e la 1.6 mil si poate pana miine mai scade. targul tine pana miine la 14.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput