Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Fetelor, ieri am vazut un puiut mic-mic ... Va mai aduceti aminte ca va povesteam ca ma intalnesc cu alte romancute ... 3 mamici si 2 burtici? Ei, una din burtici a nascut luni seara, marti am aflat si noi, asa ca marti seara i-am facut o vizita. Asa cu tot familionul nostru si cu tot familionul lui Hanna :), cu o mare curiozitate si nostalgie in suflet si cu mici cadouri. Marius, noul omulet, s-a nascut cu 2800gr, iar mie mi s-a parut asa mic ... mic si deja cu glascior ... vai ce m-a impresionat. Crisuletzul meu a fost mult mai mare si mai voinic, poate si de aceea mi s-a parut mie Marius asa plapand. Insa era frumos foc, cu un par negru si des ... si cu o gurita micuta si frumoasa. Pai pe langa el, Crisul meu a fost un monstu ... vorba lui Boby, “un monstru marin” ;) ... noroc ca s-a schimbat. ;)
Cu ocazia asta am vazut si maternitatea de la Ingolstadt, chiar pe cea noua, in functiune din aprilie. Daca nasteam aici in ea as fi nascut si eu ... si in luxus. Ca pe langa vechitura de maternitate din München, asta de aici parea ca un palat. Dar na, de unde sa stiu ca Cris o sa fie un sanatos tun .... Doamne ajuta si pe viitor. Vorba Laviniei, tot sa faci copii :) ... dar a avut si Boby dreptate: “stai in luxus o noapte si ptr. asta nu dormi un an!” ... na, fiecare cu grijile lui ;)

Saru'mana ptr. raspunsuri ... vad ca toate il vreti pe al doilea bb. Si probabil ca Dana are dreptate, mai incolo sigur o sa ne mai gandim si noi la bb nr. 2. Vad de la mamicile cu doi (Dana, Catusha) ca-i mult mai bine o diferenta mai maricica intre copii, ptr. ca cei mari ajuta si stiu sa aprecieze altfel bb-le nou. Catusha, citeam si boceam ... o scumpa mica Ioana ta ... s-o pupi din partea mea. Mai toti m-au sfatuit ca daca vreau doi, sa-i fac unul dupa altul, sa creasca impreuna ... insa stiu de mai multe cazuri, unde copiii nu s-au inteles deloc. Ei, mai vedem noi ... oricum, daca il fac, trebuie pana in 35 de ani ... sa nu mai fiu si din cauza varstei o gravida problema.

Mona, pupici Liutei! Sigur a plans ca te-a vazut pe tine speriata si nu ca s-a lovit prea rau. Pupici ptr. cea mai buna mamica!!! Ascult-o pe Dana ca are dreptate!!!

Nallysor, sarbatori fericite alaturi de parintii tai. Condoleante!!! Asta-i viata ... haideti, bucurati-va totusi de sarbatorile astea, barem numai ptr. ca e primul Craciun ptr. Sebi. Pupici dulci ca sa nu se chinui mult cu dintisorii!

Miha, dar papa bine Dragos!!! Pupici mancaciosului!

Aveam mai multe de zis, dar m-a lasat neuronul. Ma duc sa ma pregatesc, ca acum se scoala soricelul meu si trebuie sa-l scot la aer ... Va pupic!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

...haideti ca vad ca doarme inca ... si tot uitasem:
Pupicei dulci toti sarbatoritilor din zilele trecute si de azi! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Cristian, Patricia Maria, Vasile Alexandru!

Insanatosire grabnica bebelusilor bolnaviori!

Sanatate si multe bucurii tuturor!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana c spune:

Multumim tuturor pentru urari!
La multi ani Vasile Alexandru si Cristian!Sa dea Dumnezeu sa ne creasca puiutii mari,sanatosi,frumosi si destepti!
Vad ca multi bbei papa bine.Azi a fost prima zi cand Patricia a facut mofturi la mancare, adica a papat doar cu pacaleala.O fi stiut ca e ziua ei de nastere si ca are dreptul sa faca ce vrea.
Diana,tare dulcic Vladut!
Monet,nu-ti fa probleme, sigur s-a speriat doar.Cum poti sa spui ca esti o mama rea!
Nally,condoleante!
DanaA,asa e!A trebuit sa-i suport pe ametitii de Tinca si Bara.Restul au mai mers: Motiu,Mutiu,Romosan.Iti mai aduci aminte?Ce vremuri!
Fetelor voi la ce varsta stiti ca trebuie pusi puiutii in premergator?Dupa ce stau bine in fundic,nu?
Apropo,mamici din Romania, ati fost careva la vaccinul de 6 luni?Cum a fost?
Ioana cu puiutza Patricia Maria(15 iunie) La multi ani iubita mamicii!http://photos.yahoo.com/ioanacovaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

Irinusha multumim pt ,si noi te pupacim dulce si si mai dulce pe Cris.
LA MULTI ANI PATRICIA !Sa fii sanatoasa si sa cresti mare fetita scumpa.
Ioana,noi am facut vaccin de 6 luni si nu am avut nici o problema.Eu ii pun un supozitor de paracetamol preventiv si apoi comprese reci.Dragos nu a facut niciodata febra sau altceva.

MIHA SI DRAGOS(1.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Va salutam din nou!!!
Imi pare rau dar imi este imposibil sa tin pasul cu voi!! Asa ca ... voi scrie mai rar dar promit ca de citit voi citi ca si pana acum!!
Eric face 7 luni peste cinci zile. Sta in premergator si se plimba prin toata casa cu el. Apoi se muta pe Playmat unde mai sta cateva zeci de minute si se joaca cu jucarelele.
Are doi dintisori care au iesit amandoi odata, jos, pe data de 23 noiembrie.
Face "dai-dai-dai" toata ziulica.
Singura mea nemultumire este ca inca nu doarme toata noaptea snur. Se trezeste cam de doua ori si ba vrea suzeta, ba un pic de ceiut, ba Zuza - jucarica favorita.
Mananca dimineata la 9 si jumatate piure de fructe cu branzica Almete si doua lingurite de cereale de orez. La doua si jumatate sau trei papa piure de legume (de gradina, sau piure de cartofi) cu carnita sau cu galbenus de ou, mai mananca la 6 seara doua sau chiar trei danonino si seara la culcare - pe la 10.30, un biberon de 260 ml de grau cu lapte de la Bebelac. Doarme dimineata de la 10 la 11.30, apoi de pe la 4 pana pe la 5.30 si inca o data, o ora, pe la 7 seara.
Programul si l-a facut singurel. Iar eu sunt multumita cu programul lui.
Are 8 kg si 70 cm.
Am facut update pentru Eric si ... astept sfaturile si criticile voastre.
Va pupam,

Oana si bb Eric (20.05.2004)
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Am incercat azi-noapte sa mai citesc ce mai faceti voi si minunile voastre scumpe…
Am observat ca ne-am inmultit cu mamici si bebici, ce bineee
In pauza asta de respiro pe care mi-o acorda stapanul meu am sa incerc sa va mai povestesc despre noi
In primul rand Mihnea, care este o minune de baietel este tot ce puteam dori de la viata. Este baiat mare acum, are 5 luni si jumatate gangureste, iar de vre-o saptamana a descoperit ce distractiv este sa faci balonase asa ca ne rasfata pe toti cu balonase… Trebuie sa ma laud, ca nu ma pot abtine, pe 23 noiembrie a spus prima data clar si raspicat mama, norocul meu ca eram cu mama mea pentru ca nimeni nu ma crede, cred ca nici ea nu m-ar fi crezut, dar eu fata desteapta am luat camera si mi-am filmat comoara cand ma striga de mama focului asa ca acum am dovada. Sa stiti ca inca nu am dat in paranoia stiu ca nu ma si asociaza ca mama dar va dati seama ca nu-mi mai incapeam in piele. El papa in continuare numai tzitzi dupa care este innebunit, inca nu am inceput diversificarea o sa incepem de la 6 luni. Deocamdata din pacate avem ceva probleme cu stomcelul , asa ca nici nu ar avea voie sa pape altceva, se pare ca pe un fond sensibil vaccinul polio de la 4 luni i-a iritat stomacelul. Asta este ultima varianta data de doctori, imi plesneste capul...Acum facem tratament si sper din tot sufletul sa se faca bine cat mai repede caci sunt tare suparata.
Am citit prezentarile asa ca o sa va spun 2 vorbe si despre noi am terminat cibernetica la ase in 1995(forma scurta) si 2001(forma lunga), lucrez din 95 acum lucez in publicitate la o firma relativ mica, pe sotul meu l-am cunoscut la facultate in anul 1 si dupa 4 ani ne-am casatorit. Deci acum avem 12 ani de cand suntem impreuna (uauuu, nici mie nu-mi vine sa cred). Locuim in buc singurei cu matu nostru si normal cu minunea noastra.
Am vazut ca ati vorbit de intoarcerea la serviciu , va spun sincer ca eu cate ori ma gandesc, aman momentul unei discutii cu sefa mea care ma asteapta din ianuarie. Nu poate fi vorba sa ma intorc atunci mai ales dupa problemutele cu Mihnea, probabil ca o sa stau un an acasa, desi pierd orice contact cu ce se mai intampla cu ce programe mai apar, noroc, cu sotul meu care lucreaza tot in publicitate si ma mai pune la curent cat de cat.. oricum visul nostru este sa ne facem firma noastra.
Hopa, trebuie sa iau o pauza ma cheama stapanul
Multi pupici de la noi si la multi ani pentru sarbatoriti!!!
Laura si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

nu reusesc sa va citesc si sa tin minte ca s ava raspund si imi e si lene sa notez.
Nally, imi pare rau de ce ti se intampla. ziceam eu ceva mai demult cand ma apucase asa o stare.... Pupici lui Sebi si sa va simtiti bine la ai tai. Sarbatori fericite tuturor.
am avut de facut niste acte in seata asta si pentru ca ma grabeam sa intu pe massenger unde ma asteptau Paloma si Iuliana, si pentru ca vorbeam si la telefonul fix, am varsat un pahar de bere de m-am murdarit toata pe piciaore, si actele si, covorul si mobila si tot in jur.
Andu are vineri serbarea de Mos la scoala. Deabia astept. si sambata ne-a luat tati bilete la concert la Bania. Nu ma prea dau eu in vant dupa el dar e o ocazie de a mai ioesi si noi din casa si in principal de al mai duce si pe Andu la un spectacol (ca de cand am ramas gravida nu l-am mai dus nicaieri noi care mergeam la toate filmele si teatrele de copii).
am vazut ca vorbeati iar de al doilea copil. e minunat sa ai doi si pentru voi si pentru primul copil. dar la o diferenta de cel putin 4-5 ani macar cel mare sa nu mai faca la oala, sa manance singur, sa se descurce cat de cat singur. Daca l-ati vedea pe Andu cum se poarta cu Cata... Si daca am treaba il las sa se joace cu el. e adevarat ca-l cam zdrangane dar.. Iar Cata e lesinat dupa Andu. Cand il vede rade cu tot corpul. Il stralucesc ochii ceva ce nu am vazut. Sambata a venit un baietel la Andu. Sa vedeti ce necajit se uita Cata la ei. Cred ca era gelos ca Andu nu-l mai baga in seama. Adevarut ca noi l-am facut pe Cata la comanda lui Andu. de vreo 2-3 ani altceva nu mai auzeam. cand venea Craciunul si-l intrebam ce vrea de la Mosul imi raspundea un fratior sau o fratioara. de la iepuras vroia la fel, de ziua lui la fel. cat am fost gravida venea cu mine la toate controalele. acum se uita la Cata si-mi spune:"mami, avem o minune" sau:"ai mai vazut asa o minune in afara de mine?" Iar Cata il trage de par, il zgaraie, il trage der nas si nu zice nimic. Dimineata cand se trezeste Cata se uita spre patul lui Andu si incepe sa gangureasca si sa se intinda intra-colo. pana nu il punin pat nu se lasa si se infige in parul lui Andu si il zgaltaie pana se scoala iar asta mare nu zice nimic. sunt minunati dar cred ca am avut si noroc ca am vazut si situatii contrare in care cat sunt de mici sinu vor sa se vada

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani! Vlad
La multi ani! Rebeca
La multi ani! Maria
La multi ani! Thomas Anthony

Sa cresteti sanatosi si sa fiti voiosi! Un pt. fiecare.

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

Neata!Ce frumos scrieti fetelor despre comorile voastre.
LAURINA,ce copil precoce ai!Sa spuna mama la 5 luni-bravoooooooooooSa fie sanatos,sa creasca mare si s-o tina tot asa.
VANESSA cind am citit ce-ai scris m-am hotarit:MAI VREAU UN COPIL!Sa-ti traiasca si sa fiti toti sanatosi ca ai o familie extraordinar de frumoasa.
NALLY nu te mai gindi la lucruri triste pt ca anul asta vei avea cele mai frumoase sarbatori din viata ta-primul craciun cu SEBI.

Va pup dulce

MIHA SI DRAGOS

Mergi la inceput