Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Nally,sa-ti traiasca frumushelul!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

am deschis pagina de la servici si aici ma duce la 'home' si ce vad?: o fetzisoara scumpa, ma uit lung, zimbesc inapoi smecherasului din poza si apoi imi pica fisa! asta-i sebi a lu' nally!! apai, sa-ti traiasca fecioru' ca tare mindru ii!!

da, vad ca toti ne pregatim de craciun si sarbatori - e o senzatie tare buna - noi am facut deja pomul - ca niciodata cu 7 zile inainte de 24 decembrie (desi odata am jurat ca n-o sa-mi impodobesc bradul de craciun mai devreme de "cu o zi inainte" si uite)..... si am pus un trenulet electric in jurul pomului - care-i inalt de vreo 3 metri, las' ca afcem poze sa vedeti si voi ce mindreata de brad inalt! sta liutza pe scaunul ei inalt si se toooooooot uita cum se-nvirte trenuletul cu mosu' craciun roata dupa brad. si bate din palme, chiuie, ce mai, e un deliciu - da' stiu io ca stiti si voi, ca doar si ai vostri nazdravani tot asa se manifesta!

tin sa va multumesc inca o data pentru caldura cu care m-ati intimpinat de ziua mea si de ziua (ascunsa:)) aniversarii noastre. sinteti niste dulci, da' stiam asta de mult!

anculina, sper sa-ti treaca tot si sa te faci repede ca gindul bine!

diana, spor la curatenie! il pupam si pe matzuc, sa stea cuminte si sa v-ajute si el:). saraca de tine, cum n-ai rezistat plinsetelor puiului.....

buna, laureta, si sa-i traiasca dintisorul inisei!

lauraa, da, buna detectiva esti tu, na, ca ma prinsesesi si nu mi-ai spus nimic. scumpa de tine! si inc-un pupic pentru lara cea umblareatza! ma duc sa-ti vad pozicile de la nunta...

christina, dieta mea e usoara si iac-o:
intre 7-12 dimineata orice fructe. orice si oricit - dar numai fructe.
pe la 14 un pumn de alune/migdale/nuci SAU o felie de piine neagra cu o rosie sau ardei.
intre 17-20 cina: frunze verzi (salata, varza, spanac, etc) cit incap pe o farfurie mare lata, o rosie mare taiata bucati, un ardei (rosu, galben, portocaliu sau verde) taiat bucati, ridichi, castraveti, ceapa (alba, rosie sau verde), orice alta leguma mai ai si cartofi bucati la tava in cuptor (cam 25 minute la 200°C) cu ceva mirodenii - paprika, oregano, patrunjel, piper. acuma o sa aipe farfurie un intreg casteloi de legume, bucati peste bucati:). muiat cu ulei de masline, dupa dorinta.
daca iti e foame mai tirziu, dar neaparat la 3 ore distanta de cind ai terminat cina, un fruct sau o felie de piine de secara goala sau un biscuit.
intre timp, gramada de apa si fluide sa te mentii hidratata.
daca ai chef de brinza sau peste, poti inlocui cartofii cu ele, dar nu amesteca cartofi cu brinze sau carnuri. eu recomand peste sau pui.

rezultate garantate:)

madutza, ce face anuca? sper ca e bine fara mucisori. ce faine cadouri ai primit de la 'mos'! sa traiti, toti! spor la ornat.

sandra, sa ne vedem cu bine, oricind!

lili, multumim de urari si pupici catre bianca voastra! ce iaurt ii dai tu?

irinusha, tu esti o scumpa ca de obicei!

dana, spor la cumparat de cadouri - mie imi place tare mult sa fac cadouri:) si distractie buna la petrecerea de craciun! multumim mult de aprecierile la pozicile noastre.

irinel, sanatate multa si vrem sa te mai vedem pe-aici! pupicei si lui danutz dragutz!

grate, sa-ti traiasca sotul drag si sa aveti parte de viata minunata impreuna cu dragii vostri!

nu mai am timp sa scriu acuma, da' va iubesc pe toate si va imbratisez de mii de ori!!!!!!!!!

si nu in ultimul rind, lamultiani bebicilor de zilele astea: justin, eric si ilinca!!

sper sa mai am timp sa vin sa va citesc si scriu! eu am vacanta de joi incepind. doamne, de-abia astept.... desi o sa avem musafiri si parca vad cum o sa zboare zilele, ia-le de unde nu-s!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE proaspat www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Fetele multumim de aprecieri! si eu sunt foarte mandra de el!!! Ca orice mamica de puiul ei!

Azi e tare maraici de la dintisor!!!! La voi cat a durat pana au iesit din gingiutza? ca pe mine m-a terorizat de vreo 2-3 saptamni! Iar azi mi-a facut de 3 ori kk apos si nu a vrut sa pape mai deloc - adica a papat ffff putin in comparatie cum manaca de obicei!

Va pup dulce!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Eric, Ilinca, Justin!!!

Laureta, ma bucur sa aud de tine si muuuulta sanatate Inisucei tale frumoaaase!

Fetelor, nu am timp, va voi scrie mai tirziu.

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale, am observat in mesajele recente am facut greseli inadmisibile. Ma grabesc mereu si nu am timp sa verific mesajele.

Pupici tuturor!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Ilinca!
La multi ani Eric si Justin!

Eu am fost cam ocupata zilele astea ca am luat un porc si a trebuit sa-l transam si sa preparam diversele bunatati care se fac din el.

Astazi am luat si bradul, e foarte frumos numai ca e cam mare, nu stiu cum m-am uitat la el cand l-am luat ca parca nu parea asa inalt si cand l-am adus in casa abia incapea pe usa. Mai am de facut saptamana asta cozonacii, sarmalele si de cumparat cadourile.

In camera Cristinei am impodobit in seara asta un bradut din ala mic, artificial pe care l-am pus pe o masa si ii plac tare mult beculetele din el.

Cristina vorbeste toata ziua, rade, se rasuceste si se intinde dupa tot ce vede. Cand papa ii place sa bage ambele manute in castronel si se manjeste toata, dar ei i se pare distractiv.

Nally, felicitari pentru poza lui Sebi de pe prima pagina. Sa-ti traiasca frumosul.

Cam atat deocamdata despre noi.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Nally,Sebastian-ul meu nu are inca nici un dintisor!
La un moment dat credeam ca nu mai va mai fi mult pana cand o sa-i iasa deoarece rodea cate ceva de cauciuc cu pofta,se trezea urlind din somn, era maraici si se freca cu degetelele de gingii,nu mai mananca cine stie ce (desi cand era putin mai micut a fost un mancacios).Nimic,gingiile sunt la fel ca inainte , sunt putin albicioase pana la jumatate (asta de vreo cateva luni), dar nicidecum sa se umfle.
La cei care le-au iesit dintisori,cum au fost gingiile inainte de momentul eruptiei dentare?

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am fost astazi si am luat brad. E prima data cand luam brad din import, dar parca anu' asta brazii romanesti erau cam saracuti si destul de scumpi. Abia astept sa-l impodobim.
Nici lui Vladut nu i-au iesit dintisorii si nici nu da semne. Gingia e perfect normala, desi roade tot ce prinde.

Grate, ti-a fost gura aurita, am scapat de nodulul care ma chinuia de ceva zile.De obicei imi trec in maxim o zi, mi-a fost frica sa nu fac mastita.

V-am lasat ca-mi plange bebe.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

m-am trezit si eu sa scriu taman pe pagina 10 de o sa schimbati subiectul si nu ma mai citeste nimeni
ati scris o groaza. am citit fuguta ca de fiecare data cand va citesc nu mai apuc sa scriu.
Pe scurt, Nally, singurul mesaj pe care am apucat sa-l postez a fost ca sa-ti felicit puiul dar la pestisori.
Anculina, imi pare rau, nu inteleg nimic din termenii medicali, dar deabia astept sa te simti bine si sa ne spui asta.
La multi ani, chiar daca e cu intarziere, Monet! Sa fi-ti sanatosi si fericiti toti trei si sa va iubiti mereu.
La multi ani tuturor bebeilor (care in curand nu mai sunt bebei) si mamicilor sarbatoriti zilele astea.
Cata a facut ieri vaccinul de 6 luni si azi noapte a sarit de 39 de grade de vorbeam singura. deabia i-a trecut bronsolita si a dat in alta chestie. acum e bine, dar azi dimineata i-am pus supozitor.
Andu a intrat in vacanta asa ca am concurenta la calculator in timpul zilei. Ce nu mai apucam eu sa va scriu darmite acum.
Ieri am fost la cumparaturi (de cadouri). Am cumparat o groaza si tot mai avem. Nu stiu de unde dar avem atatea neamuri de ma apuca groaza de fiecare data de sarbatori. Eu am o sora (cu sot), sotul meu are o sora maritata, un frate insurat si cu copil, plus o soacra, 2 mame (a mea si sotia tatalui meu), tata, bunica, mai sunt si nasii (la care serbam ajunul) care au si ei o fetita, si parintii nasului (care vin si ei in ajun), plus, doi dr (ginecologul meu) si pediatrul (macar o atentie si tot le facem cate un pachetel), o dna. invatatoare (pe langa ce am luat cu clasa) si se mai gasesc cateva obligatii si prieteni. A, si am uitat, mai avem si o finuta a carei zi de nastere e maine, care are si ea doi parinti.
Nu am luat inca brad si imi bomban sotul incontinuu. El vine seara tarziu de la servici si e intuneric, iar eu nu pot lua brazii singura (noi luam trei - unul mare in sufragerie, unul mic la Andu in camera si unul mic pt mama). nu stiu cum sa-i leg de masina si sa-i aduc acasa.
Ce faceti de sarbatori?
ma duc ca s-a sculat Cata

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vedeti ca am deschis subiect nou :

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38719" target="_blank"> bebelusi mai-iunie (27)

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput