Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani!Eric
La multi ani! Ilinca
La multi ani! Justin

Sa fiti sanatosi si voiosi!

Anculina, multa sanatate si ai mare gija de tine. Maria are nevoie de o mamica sanatoasa! Felicitari pt. kg. pierdute si pt. noua garderoba.

[b]Grate
, ce sa-ti spun despre remedii homeopate? Eu am mare incredere in ele. In cazul lui Iustin, doctora mi-a cerut unele informatii despre el; pe baza lor l-a incadrat intr-un anumit 'tip constitutional' si i-a dat un remediu( pulsatilla), timp de 3 zile.
scumpului tau Patrick

Revin mai incolo.

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Cucu

Iaca mai dau si eu pe-aici!

La multi ani Mona! Sa fii fericita langa dragii tai!
La multi ani pentru aniversarea voastra! Eu stiam ca v-ati casatorit atunci in Hawaii pt. ca aveai mai demult o poza pe prim apagina de album si era intitulata "Dancing Mama" unde erai in rochia de mireasa impreuna cu Sean pe malul marii. SI io-s o detectiva...mai-mai.... SI noi ne-am casatorit tot asa, doar noi doi singuri,in Danemarca, fara rude,fara musafiri, doar noi. A fost tare fain,parca mai fain,nu am dus grija nimanui.Poze cu noi la cununie sunt aici: http://community.webshots.com/user/laurall25 ,albumul "cununia civila"

La multi ani tuturor bebeilor care au implini luni ffrumoase!

La noi e totul bine si fumos, bubulina creste si e tot mai jucausa,nu sta nicaieri, se taraste si se rostogoleste prin toata casa. Din pacate a tras si ea doua trānte de pe canapea, tati era lnaga ea... ..in doua zile la rand... . Prima a fost relativ ok, dar a doua oara a cazut rau si si-a spart buza.Am crezut ca-l ucid pe Papi... I se umflase boticul in ultimul hal, am bocit si eu langa de ea de numa“... Acum e iar ok.
Sambatta am luat si noi un bradutz, frumos-foc, des ca un tufis. Abia asteptam sa-l impodobim.
V apupam acum!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetele nu am scris de muuuuuuuultcer scuze da v am citit.La Multi Ani la toti bebei scumpi,sunt frumosi toti nu?
Multumesc fetolor pentru urari de 6 luni apropo io sunt laureta si fi mea e inisa
La multi ani Monet sa fi sanatoasa si fericita.
Noi avem un dintisor si altu la esire papam branzica,iaurt cu fructe carnitza,supitza etc mey ce multe papa bebei nostri au crescut scumpi de ei.Inisa e mofturila si trebe sa stau ceva timp pina papa cat de cat.

Fetelor Sebi lui Nally e pe prima pagina la galeria eroilorNally sa iti traiasca voinicu

va pup pe toate mai revin

laureta si inisa mica(10 iunie 2004)

http://community.webshots.com/user/laureta1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Eric, Ilinca si Iustin!

Anculina, draga de tine prin ce treci acum! Foarte bine ca ai fost in oras si ti-ai imbogatit garderoba, rozul e o culoare minunata si tu ai nevoie de optimism acum. Poliartrita reumatoida e o boala pacatoasa, dar tratamentele nou introduse controleaza bine boala, e important sa te ti de tratament si sa nu ratezi controalele! Pupici de la mine si Vladut

Nally, , sa-ti traiasca voinicul cel frumos!

Noi ne-am apucat de curatenie. Cam tarziu dar asta e , asa facem in fiecare an, tot amanam pana nu se mai poate. E cam greu cu matucul meu care vrea toata ziua in brate, daca se poate la mine...

V-am pupat, mai revin.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor!Ce mai faceti?
Pt. ca miroase deja a pregatiri de Craciun si pt ca nu stiu daca o sa mai am timp sa intru sa scriu,vreau sa va urez de pe acuma un Craciun fericit alaturi de cei dragi si mai ales de puiutzi vostri scumpi!Multe cadouri frumoase de la Mosul sub bradut iar in suflete numai lumina!

www.00fun.com/jingleballs.shtml" target="_blank"> http://www.00fun.com/jingleballs.shtml

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
la multi ani sarbatoritilor de zilele acestea!
La multi ani Monet,sa fiti fericiti!Si mie mi se pare romantica casatoria voastra,mai ales ca a fost in Hawai;ti-am admirat si rochia,mai ales ca imi plac foarte mult rochiile de mireasa cu multa dantela.
Noi l-am conceput pe Sebastain imediat dupa nunta, desi stam impreuna de mai mult timp;nu cred ca m-ar fi deranjat daca era si inainte de nunta.
Diana,si Sebastian a plans (mai precis a urlat) cand al-am lasat la bunici si am plecat la un supermarket;nu s-a potolit decat atunci cand l-am luat eu in brate.Asta a fost mai demult,acum sta cu bunicii fara nici o problema; acum a inceput sa planga atunci cand bunicii pleaca de la el.Am observat ca se distreaza mai bine cu ei decat cu mine,ei ii fac toate "poftele" (il tin numai in brate si se joaca foarte mult cu el).
Anculina,imi pare rau ca ai probleme de sanatate;bine ca ai inceput tratamentul,esti pe calea cea buna.Insanatosire grabnica!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Monet, La multi ani !
Fetele, multumesc pt gandurile bune.
Madutza,
Deocamdata iau Medrol si Ketonal forte si ca pansament gastric iau Famitidina.
Pt. tratamentul de durata asteptam rezultatul de la mai multe investigatii pe care le-am facut. Acest tratament am inteles ca e acum efectiv pentru durere.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Nally,felicitari ! E puiul tau la Galeria Fotomodelelor, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Noi nu am luat inca brad, o sa luam saptamana asta; il vom impodobi in Ajun.
Sebastian a primit deja o multime de cadouri:jucarii,hainute,etc.
Cel mai mult bucur ca a primit un scaun de masa cum am dorit
http://www.fisher-price.com/us/babygear/product.asp?id=27476&c=bglink
A primit si un costum de Craciunel foarte haios (binenteles ca o sa fac poze), o sa mergem cu colindatul.
Din pacate,Sebastian mai mananca foarte putin laptic de la mine,desi eram ferm hotarata sa-l alaptez pana la 1 an.Nu a vrut sa manance o perioada, ca urmare lactatia a scazut foarte mult.Cred ca in curand o sa manance doar formula.Am primit de la Mos si o multime de biberoane,canitze si accesorii pentru ele; macar sa manance el bine ca nu se mai prea omoara cu aceasta activitate in ultimul timp.Totusi,de cand ii dau si lapte praf pot sa spun ca a luat mai mult in greutate,probabil ca lapticul meu nu mai este foarte hranitor.
Intreba cineva de biscuitzi,am inceput sa-i dau si eu.I-am cumparat biscuitzi pentru copii mici de la Hero (pe unele etichete scrie de la 6 luni,pe altele de la 1 an, la acelasi produs).Ii plac foarte mult,mananca foarte frumos; au o forma usor de tinut in mana, se topesc foarte repede in gura si nu se lipesc de cerul gurii (chiar scrie pe cutie ca sunt special facuti in acest scop; nu am avut probleme cu Sebastian pana acum,nu se inneaca cu ei).

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

Nally, ce reprezentant fumos avem pe prima pagina! felicitari!

Mergi la inceput