Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Lorelai182003 spune:
I-am luat si eu Nestle junior in speranta ca poate asta o sa-i placa. Da de unde! I-am facut un biberon si i l-am dat, a facut crizele de rigoare pe care le face cand vede lapte si a aruncat biberonul cat colo!
Da mey, avetz dreptate, nu ie camatar, ie banker.
Ileana, succese la incercari!!
Las ca mai stiu eu unu care ar mai dori un bb(fetita)-prea iubitul meu sotz. Cand am fost ultima data la Slobozia la cumnatii mei au venit si finii lor care au o fetita tot cam de un anishor. Moama ce i-a mai placut lu domnu sotu'. Adevarul e ca era foarteee cumintik, fata de zapacitu' nostru care nu sta locului o clipa! Da' eu nu prea mai vreau un bb. Nu stiu cum o sa gandesc peste freo 2-3 ani dar acum nu vreau. Am niste planuri, poate ma inscriu si eu la facultate si las' ca's tanara, am timp! Toata lumea imi spune ca neeeee trebuie sa mai faci un bb, nu poci sa-l lashi singur pe Adrian(adik singur la parinti). Oare e kiar asa de grav? Eu am fost singura la parinti si m-am simtit foarte bine. Aveam o groaza de prietene si nu prea simteam nevoia de o sora/frate. Mai ales ca sunt foarte posesiva si geloasa(cand eram mik eram si mai si) si nu cred ca as fi rezistat. Hai ca v-am ametit, sory!
Ileana, era sa uit, as lasa regimul dupa sarbatori dar vreau sa dau jos ceva pana atunci, si stiu ca poci da ma ia Cola prin invaluire si cedez.Oricum eu nu prea mananc porc ca nu-mi place asa ca de Craciun o sa bag ori vita ori pui. Am vazut o toba de pui in comert, yammmmm ce buna ie! E ca un fel de piftie de pui da' cu multa carne.
Va
carmen77 spune:
Am mai pus si eu niste poze cu Matei, in albumul de 1 an. Noi daca o sa facem fetita, o sa o cheme Melina. Imi place mie numele asta. Si vara-mea a nascut acum o luna si are o fetita (Ilinca ... asta pentru ca am ras cand am citit ce nume a ales Ileana).
Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
onutza spune:
Pupici la mamici si la bebici,
Nu am mai scris demultishor pt ca am fost intr-o stare de depresie totala si nu mi-a mai ars de nimic ....in Quebec e frig rau si mohorit ....Sean e bolnavior si se pare ca ar fi astmatic ...bunica mea , mama tatalui a murit dupa o lupta de doi ani cu cancerul iar pe mine vestea m-a dat cu totul peste cap ...pe linga durere mai e si simtamintul ca s-a terminat o epoca ...in afara mea a fost ultima femeie din familie ...si parca s-a lasat intunericul si nu mai gasesc raza de lumina. Ca sa ma intelegeti de ce...mama mea a murit anul trecut in noiembrie , tot de cancer...era bolnava dar nu ma asteptam ...am vorbit cu ea duminica la telefon si nu parea nimic mai grav sa se fi intimplat iar joi a murit...eu eram gravida in ultima luna deci nu am putut sa merg in tara la inmormintare ...si am ramas cu gindul ca da. i-am facut o mare bucurie ca am fost cu citeva luni inainte in vacanta si ne-a vazut dar macar sa fi apucat sa isi vada si al doilea nepot ...sau macar sa stie ca s-a nascut si totul e in regula cu noi. Acum ca a murit mamaie s-a intimplat aproape la fel ...am vorbit marti sau miercuri si duminica a murit...si din nou nu am putut merge in tara pentru ca timpul a fost prea scurt ...maerti a fost inmormintata si nu era posibil sa gasesc bilet de avion decit pentru luni si as fi ajuns marti dupa inmormintare ...SI uite asa simt ca am ramas ca un pom dezgolit de iarna caruia nu ii mai cresc frunzele. Gata fetelor ca m-a apucat plinsul iar deja si nici Sean nu se simte bine ....sper sa nu fie nevoie sa mergem cu el la spital iar ...mai revin mai tirziu.
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Camera si jucariile copiilor;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
ciuf spune:
Salutare, dragele
Bai fetele, am toata admirati pentru voi ca va apucati de cure de slabire. Io am probleme cu burtica, ca nu prea o pot da jos. Mai ales acum cand e mama aici si gateste numai d-ale bune. Vai-vai ce rasfat pe mine.
Claudia, bine ai venit printre noi. Roaga sotul sa puna poze cu Mateiutzu.
Lorelei182003, mai ce harnicuta esti. Acum deschid sa vad pozele. revin mai tarziu.
Bai dar nu gasesc pozele cu prosopelele. Unde sa le caut? Da-mi mura-n gura. Am mai vazut o data pozele cu puiul tau. Seamana cu taticul, sac-sac-sac!!!
Dpintilie, da-ne si noua reteta de la oua. Arata super. Si foarte fain ai decorat totul. Se vede ca ai muncit mult. Banuiesc ca ai fost si laudata.
Ileana, mai dar cate stie Luca. Bouletul meu nu stie mai nimic. Decat nasul. Ma scoate din sarite. Eu tot vorbesc cu el.
Vad ca incepe sa vorbeasca o gramada de cuvinte pe limba lui. Arunca cate un ash sau arsh, inca nu inteleg, dar e clar ca inseamna aici. Ne tot aude cand chemam fiara de caine.
Ref. la munca asidua, la noi a durat cam 6 luni sa-l concepem pe Luca. Si deja intrasem la griji ca oi fi infertila. Astia asa zic ca dupa un an de incercari te declari infertila si sa consulti un medic. Ma si vedeam facand drumuri la medic si facand dragoste la ordin, cand era timpul propice, tzop la munca. Acum, cand mi-oi face curaj, sper sa dureze mai putin sau sotul sa stea mai mult pe acasa.
Carmen, foarte faine pozele cu Matei. Dar ce matur pare. Cat a putut sa se schimbe. Acum cateva saptamani i-am vazut pozele. Mai fa unul ca o sa fie tot frumos.Si ce daca va fi baietel. lasa, sa fie doi ca sa-ti scoata peri albi.
Eu, daca o sa mai am un baietel vreau sa-l cheme Leon, dupa bunicul meu, iar daca va fi fetita - Eva, ca este foarte usor de pronuntat.
Mara03, sunt innebunita dupa numele tau. Daca as fi avut acasa o fetita ar fi chemat-o Mara sau Ana. Imi plac mult numele scurte.
Vera, eu zic sa nu dai nimic copilului pentru mucisori. Pune-i picaturi cu sare sau ser fiziologic si apoi scoate-i. Dar pana nu face febra sau sa se inrautateasca situatia, nu-i da nimic. Lasa sa lupte organismul.
Ne-a venit sania din Ro. A ajuns rapid.
Luca tyocmai s-a lovit de ea. Nici nu terminai de scris ca a ajuns si el se si lovii cu spinarea de ea.
Doamne, nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca ma innebuneste cu culcatul dupa 11 seara. Si acum are numai un somn pe zi.
Aseara l-am dus la Mall ca sa se joace cu ceilalti copii. Am zis ca gata, o sa doarma tun cand ajungem acasa. Da' de unde, as fi dormit eu, nu el.
V-am lasat ca bazaie plodul.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
carmen77 spune:
Oana, condoleante si imi pare tare rau. Asta e riscul cand emigrezi, si mie imi e tare groaza sa nu imi moara bunica si sa nu pot sa o mai vad macar o data . Dar noi am ales drumul asta, cu cele bune si cele rele. O sa te sun sa mai vb la telefon, ca si eu plec de dimineata de acasa si ajung seara, de aia nu am mai apucat sa vorbim.
Ciuf, mersi de complimente, mie nu mi se pare ca s-a schimbat, dar eu il vad toata ziua . Si eu am vazut pozele cu Luca, e tare scump, si vad ca ti-e de mare ajutor, cum plimba catelul .
Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
ver@ spune:
Fetelor,Vladutz stranuta toata ziua si ies la muci lungi...Sa stitzi ca ultima oara cand a fost asa,am stat doar cu ser si vibrocil,dar l-a tzinut 10 zile.Am sunat-o pe dr. si a zis sa-i dau nurofen.Eu i-as da, ca tare imi este frica sa nu se complice.Ce ma sfatuitzi acum?
Onutza,condoleante.
Au mami si tati 2 baietei frumosi.Ce bine de ei ca se au unul pe celalalt.Se joaca impreuna.Au inceput certurile intre ei?
La noi 7 luni a durat sa raman insarcinata.Am inceput din august,la mare si am terminat in martie,la munte,chiar de 8 martie (de fapt intre 7-10 martie).Pe cine auzeam ca vrea sa ramana insarcinata o "trimiteam" la munte
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera
Lorelai182003 spune:
Ciuf, inca nu am poznele ca tre' sa developez filmu'. Sa stii ca esti printre putinii care spun ca seamana cu tac-su. Adi(sotul) e aici, langa mine si i-am aratat ca ai scris ca seamana cu el, moamaaaa ce mandru a fost!!!
O sa pun in curand si pozele cu prosoapele si poze noi cu Adrian.
adameasca spune:
Lorelai, cu putin noroc poti sa faci si un bb si o facultate in acelasi timp.
Onutza, condoleante sincere din partea noastra. Asa cum i-am spus si Adrianei, trebie sa poti merge mai departe. Pentru tine si mai ales pentru copii. Multa putere si sa-ti recapeti fortele cat mai rapid!
Carmen, Matei e minunat!!!! Hai, mai face-ti un bb, ca ii faceti frumosi, si daca ne luam dupa Matei si cuminti.
La noi azi a venit un preot si am facut sfestanie in casa. In cinstea evenimentului Luca a invatat sa se inchine (adica duce mana la frunte si atat, mai perseveram si pote ne iese ceva). A stat super cuminte cat a cantat preotul, a dansat, a mancat o banana ca era rupt de foame si a tras s un kk la oala. Tot in cinstea evenimentului. Am crezut ca o sa se sperie de el, ca avea haine negre, da' de unde, la sf erau prieteni la catarama. :)) Am baiat curajos, nu gluma.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
adameasca spune:
Ver@, la noi au mers tare bine picaturile de nas cu antibiotic. Io am primit un preparat in farmacie. Intreaba si tu, trec mucii repede si sigur cu ele.
pentr Matei si pentru mami Claudia!!! Va asteptam cu poze si cu povesti mai multe despre voi.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre