Din Elvetia- partea a 4-a

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Nu-ti trimitem mai ,un pic de zapaduca,mai. O tinem toata pentru noi,sa ne bucuram de ea.Se zice ca poimaine si ...adios,zapada.
Ce-ti face pancino?Ai deja pancetta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Avem pancino, pantaloni frumoshi avem din Romania, am facut 15 saptamini si dupa cum am mai spus avem deja... 115 grame si 14.4 cm.
Ne straduim sa mincam de toate, dar carne... nu suportam, ne amagim doar cu cite un pic de gratarel. Incerc sa facem sarmalutze pentru Craciun, cine stie poate ii place mincarea romaneasca. Stii, noi gatim ceva in genul romano-italiana. Dar cind vine bebe ne punem pe treaba, invatzam sa gatim mai adevaratelea.
Pupici dulci.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

mei, halt, ca faceti lucru interzis! aprob doar daca-mi zicitzi si mii ce-i aia pancino si ce-ati mai zis voi??? raspundeti repede, ca de nu, unde va stau picioarili, va sta si capu!
cum sa nu stiu eu pi shi copchilash avem aici? Jul, ai intrebat-o pe Danelutza daca-i fata sau baiet??? si Danelutza, tu ce-ai raspuns????

Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!

Mergi la inceput

pancino=burtica
pancetta=slaninuta pe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

aku e klar, danke schön, scumpa Julie

Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!

Mergi la inceput

Lore,tu ne facusi atenti di undi vii .Hai ca veni randu` meu .Doar ce pleca tamplaru`,venii si se uita ce si cum cu renovarea etajului de mijloc,adica sufrageria si bucataria,ultima de la A la S...nu Z,ca-i mult.Si ne expuse omu`ideile lui,pozitionarea mobilierului al nou ,a aparatelor,incalzirea,trasul curentului,etc.Bun,dar cand ne facu cunoscut si pragul maxim al cheltuielilor...Ca asa se face ,se ia in calcul pragul maxim.Cand desfaci mai ai vreo surpriza si trebuie sa ai airbag-ul la banca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nu stiu daca e baiat sau fata, miine mergem la spital sa facem amniocenteza iar dupa sarbatori ne spune daca are cuculetz sau pasarica.
Avind in vedere ca nu stiu daca va mai scriu anul asta, tzin sa va urez

SARBATORI FERICITE, CRACIUN CU BUCURII SI ZAPADA SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI !
Lorelei itzi doresc din inima sa-tzi multzumesti soacra asa cum itzi doresti si itzi urez inca o data "LA MULTZI ANI !" cu ocazia zilei de nastere .
Pupici dulci

Daniela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Dar te descurci destul de bine cu italiana.

Zice- se ca...am inceput acum o carte," Le piccole donne crescono",o citesc pe litere...mai silabisesc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Avem pancino... Stii, noi gatim ceva in genul romano-italiana. Dar cind vine bebe ne punem pe treaba, invatzam sa gatim mai adevaratelea.
Pupici dulci.

Daniela

danelutza,cand va fi venit ,maritul(sotul,Lore)sa zica "grazie"(danke,Lore)si pentru spaghetti al sugo di pomodoro!
Iar tu vei dormi pe apucate,daca ai ghinionul sa fie un copil cu gura marebuona fortuna(bafta,Lore)
Hai ca le invatam si pe fete un pic de italiana,Daniela.O stiai deja sau ai invatat-o aici?
Mai ,unde`s celelalte?Stii ceva de Gini,Lore?Eu de Gabriela nu dau...

Mergi la inceput

Fetele,m-am hotarat sa ma duc din nou la scoala,curs de germana.Ma voi duce intai la niste teste ,sa vedem cat Hochdeutcsh mai stiu...Iren,au cursuri cu programe foarte flexibile,daca vrei cu adevarat sa inveti germana ,de ce nu te inscrii la un curs seral?Ori sta sotul acasa,ori iei baby sitter,cateva ore?

Mergi la inceput