Din Elvetia- partea a 4-a
Raspunsuri - Pagina 7
juliafin spune:
Scho guet.Am deschis subiectul la generale.Al meu om e plecet cu cumnatul la un concert rock.Au inceracat sa ma convinga si pe mine,dar dureaza 3 ore!3ore ar fi cam mult si un concert cu preferatii mei...
lorelei_19 spune:
daca ai renuntat tu la un concert rock, chiar ca te-a luat migrena rau. mai julie, in ultimul timp cam des ai tu durerile de cap. nu cumva e vreo raceala, ceva? si durerile sunt ca de obicei la migrene, sau altfel?
Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!
iren spune:
Fetele, ninge!!!...si ninge asa de frumos, cu fulgi mari, ce mai, o incintare!
La voi cum e vremea?
Mey, de ce oare-om fi ramas asa putine? Ca parca eram mai multe, unde-s restul?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
va ureaza un Craciun Fericit!
Poze cu noi
juliafin spune:
Mai ,Iren,se vede ca stai in Elvetia,tara ceasurilor.Ai fost,domle ,punctuala,ca un ceas elvetian.Si pe aici a tot nins,ninge inca.Pai daca ninge la ZH,ninge si la SG,ca departe nu-i.Chiar asa mai, unde-s fetele!Lore mestereste la compi si o are pa Malinuta acasa,de Cami nu reusesc sa dau,ce e cu Laura si Gini?
Amu` ma duc la pui,ne vedem mai tarziu.
iren spune:
Laura are compu scos din priza, e in reorganizarea mobilei , Cami nu stiu, de Carmelica nu dau, o fi in tara de sarbatori, Boubba e ocupata cu divortul...cine mai era dintre cei care nu mai apar p-acilea? Ana din Basel...unde sinteti, oameni buni? Va dam disparuti!
Si mai era Milena Dinu, dar stiu ca e gravida si ocupata cu cel mare...
Poze cu noi
iren spune:
Hallo, fetele!!!!
Trezirea, pe unde bintuiti?
Poze cu noi
juliafin spune:
Bine zis,bantui...pai,Maria mea si-a prelungit programul de gradinita,adica a plecat la sanie cu o colega si uite-ma pe mine ce o caut prin oras, cu frate-sau dupa mine,il mai sun si pe taica-sau,o mai cauta si el prin oras cu masina...si acu`manaca z`vieri,iar eu in fata cutii,asa ma linistesc,dupa ce le-am tras o mustruluiala cum trebuie,fara bataita...erau amandoi asa de spasiti...Mie-mi scapa foarte rar mana.
Dup`aia plecam la sauna,la socrii.Apropo de sauna.In dexonline sta scris ca "sauna" e de origine FRANCEZA!!!!!...Pana si pigmeii or sti ca e cel mai cunoscut cuvant finlandez in lume,in dexonline,e frantuz....
Danelutza spune:
Fetele am gasit la Migros gutui si pentru ca bebeul are dorintze i-am cumparat ci cirese.
Am fost astazi la doctor si am vazut bebeul, are un copusor destul de mare si cintareste... ghicitzi... 115 grame, ce mare sintem, miine avem 15 saptamini ! Joi dimineatza sint programata sa fac amniocenteza, iar rezultatul mi-l da peste 10 zile adicatelea anul viitor. Dar eu zic ca totul va fi bine, doar saptamina asta e sfinta ca e nasterea pruncutzului.
Va pup si ne mai auzim, adica scriem.
P.S. Aici in partea italiana nu a nins, ieri a fost urit, azi un pic de soare, dar zapada... nimicutza. Trimite-tzi si la mine un picutz.
Daniela
juliafin spune:
E cosi`,abiti nel Ticino!?Dove?Auguri per il tuo bambino.
Moderatorii,nu stergeti!Traduc:Si asa deci,locuiesti in Ticino?!Unde?Felicitari pentru copilul tau.
Nu de alta ,da`stiu si io un pic de italiana si vreau sa exersez un pic...
Danelutza spune:
Si, si, cantonul Ticino, Melide alaturi de Lugano.
Multzumesc din suflet pentru felicitarile cu privire la bebe.
Dar te descurci destul de bine cu italiana.
V-am rugat sa-mi trimitetzi si mie un pic de zapada, dar vad ca a ajuns doar frigul, brrrr ce gerutz era azi dimineatza, si toata gradina alba de bruma. Am uitat sa acopar morcovul cu frunze de palmier, sper sa nu fi inghetzat.
Pupici
Daniela