Din Elvetia- partea a 4-a

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Neatza- uuups, buna ziua, Julie. Te-ai trezit prea tarziu, Adela e deja in avion. Io am luat-o azi pe Malinutzu de la internat, si abia ne intorseseram. pupici la toate

Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ziua buna, fetele!
La mine e liniste, ca plozii dorm, am fost la un mini party de Craciun si ne-am zbintzuit, am facut poze- hi, hi, hi, e-al patrulea film pe care-l termin, intr-o singura luna, cind o vedea Bogdan cite poze tre sa faca...si el face si dubluri!
Io stau fara mascul w-endu asta, ca pleaca soata miine dimineata in Ro, si vine inapoi pe 22. Am facut o lista kilometrica ccc cu ce vreau sa-mi aduca, numai cartile sint vreo 10!... daca am noroc, poate ma lipesc de 5! Si-mi aduce covrigi ...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
va ureaza un Craciun Fericit!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Vin si eu cu o intrebare fetili, sarmalutzele cum ce le invelitzi, cu varza cruda sau se gaseste pe undeva murata ?!
Daca nu cumpar o varzuca si ma apuc de treaba.

Daniela

Mergi la inceput

Danielutza, sigur ca se gaseste varza murata, vezi la migros, la orice migros mai maricel gasesti. intreaba vanzatoarele. sau daca ai vreun magazin turcesc- grecesc, arabesc, sigur gasesti. Am incercat eu cu varza cruda si a iesit o catastrofa: foile sunt tari si chiar daca le-am oparit nu s-au muiat deloc. si se rupeau, pur si simplu in mana! asha ca incearca cu varza murata. eu m-am lasat de sportul asta, cand mi-e pofta, umplu ardeii si imi trece pofta.
Irenus, poate-ti facem o vizita, daca nu duminica, cel putin luni. cand vine sotzioru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multzumesc din suflet, daca nu gasesc varza murata trec si eu la ardei umplutzi, mai ales ca "rusinos spus" e pentru prima oara cind fac sarmalutze. Mama le face delicioase, dar eu cred ca o sa invatz mai multe cind o sa am bebelusul.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Salutare fetelor.Lore,convorbirea cu tine ieri a facut mai mult decat un panadol,mi-a trecut migrena...Azi m-a palit din nou una,m-am chinut cu ea pana acum,mi-a trecut dupa ce am vorbit cu Paula.Ne-am sunat azi,are o voce limpede si-mi place accentul ei ,cu un pic di moldovinesti,e din Falticeni,duminica pleaca in tara.M-am gandit sa deschid un topic:cum am gasit o prietena noua pe DC.O mai fi deja unul asemanator pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Lore,ai pus pozele?

Mergi la inceput

nu, n-am pus, Julie, stai ca incerc aku sa le pun, ok?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by juliafin
M-am gandit sa deschid un topic:cum am gasit o prietena noua pe DC.O mai fi deja unul asemanator pe forum?

Nu, nu mai este, si ideea o gasesc pur si simplu extraordinara, Julie

Mergi la inceput

Julie, sorry, da azi nu merge, pozele sunt pe celalalt computer, ca mi-am cumparat computer nou. si trebuie sa-l instalez intai, cu toate cablurile, etc, abia apoi pot. scuuuze, dar incerc maine, da?

Mergi la inceput