Din Elvetia- partea a 4-a

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Cumatra, sar'na!
Adela, m-ai bagat in melancolie cu ccc colindu asta, ah, ce bine era cind eram copil!...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

wünsche allnä ä schöni Wiähnachtä und än guätä Rutsch is nüä Johr.

V-am scos din melancolie? Gata?

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Ich ha di garn, liebi Adela. Guti Riisi und chum guet hei.
Anilein

Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Adela, de ce nu ai scris moldoveneste sa intzeleg si eu, ca n-am priceput nimicutza. Oricum, itzi spun inca o data drum bun pe plaiuri moldovene si sarbatori fericite.
Lorelei si eu as vrea fetitza, dar cum o vrea Dumnezeu, numai sanatos sa fie. Sotzul meu deja i-a pus nume de baiat Tiberio si daca e fata il schimbam,... numele bineintzeles.
Cit despre vremuri, pe aici e tare urit, de dimineatza ploua intr-una si chiar daca stau cu picioarele la caldura caminului, cind ma uit afara ma apuca dorul de un picutz de zapada. Doar cind e soare se vede un pic de culoare alba pe virful muntzilor. Si aici au anuntzat ca ninge, dar pina nu vad alb, nu cred ca-i adevarat.
Pupici din partea italiana.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Danielush, pei Adela a scris pe schweizerdeutsch, adica germana elvetiana, adica o limba cumplita
Fain ca stai cu picioarele pe cuptor, ce-ti pasa??? Ma bucur ca si tu vrei fetita. Da la ce nume de fetita te-ai gandit? ca daca n-ai gasit unul inca, uite, iti dam noi niste sugestii imediat.
Adeluuuus, druuuuum buuuuuuuuuuuuuuuunn....

Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Danke frumos lorelei.
cu dedicatie pentru danelutza :
toati celi buni va doresc, sa aveti sarbatori caldi si imbelsugati si sa ne vedem sanatoasi in anul ce va veni.

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Adela multzumesc pentru dedicatzie. Si nu uita sa mergi cu colindul si cu uratul. Eu mi-am adus o caseta cu colinde de acasa ca sa le ascult. Dar... dupa aia dau apa la shoricei.
Lorelei cred ca saptamina viitoare ar trebui sa-mi spuna domnu' doftor si sexul bebelushului. Apoi incep cautarea adevaratului nume.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Adelush..drum bun la Romanica..si cand esti deasupra Vienei sa-mi faci cu mana ca sa stiu.
Sarbatori fericite si pline de bucurii!

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Adelutz, drum bun si sa te zbintzui bine, da?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

`neta fetele.V-ati luat ?Eu sunt la impachetat de cadouri.Adela,in ultimul moment te rog si eu un lucru mic.Daca intri intr-o librarie,ia-mi si mie ,te rog ,Cutiuta muzicala 4 si ceva de Caragiale.

Mergi la inceput