E normal sau nu

E normal sau nu | Autor: aura 1974

Link direct la acest mesaj

Zilele trecute cind am deschis msn-ul am acceptat o persoana crezind ca e de pe DC, insa nu nu e de aici.

Cu toate astea adresa de email a luat-o de aici.
Nu stiu daca e barbat sau femeie. E normal ca cei din afara sa aiba acces la datele noastre personale?
Eu credeam ca sintem protejati.

cuerpo sano , mente sana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu au acces. Se pot trimite mailuri doar de pe DC fara sa fie vizibila adresa din profilul personal. Excepti sunt doar daca sub o forma sau alta ai dat un reply de exemplu cand adresa de mail devine vizibila in mod inerent. Poti sa detaliezi daca doresti ar fi preferabil pe PM.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poate din greseala te-a adaugat. Mie mi s-a intamplat pe yahoo messenger tot asa sa ma adauge cineva si de fapt avea nickname-ul gresit.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Din pacate se poate.Intra pe profilul personal si daca ai trecut messengerul la profil ii arata si id-ul.Asta daca e membru.Daca nu e membru,are totusi acces la forum si-l poate lua din bara de deasupra mesajului tau,unde apare trecut si messengerul.

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

quote:
Originally posted by Veve

Daca e membru,se poate.Intra pe profilul personal si daca ai trecut messengerul la profil ii arata si id-ul.Altfel ce sens ar avea adaugarea lor la profil???

Irina,veve & croko
pozici

Veve, nu ,nu e membru . De ce o stiu? Am intrebat aceasta persoana de unde a luat adresa si mi-a spus "DC", am intrebat din nou esti membru, mi-a raspuns "NU". Raspunsurile au fost scurte asa ca nu stiu mai multe.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput