Bebelusi de iulie-august 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!
Si noi ne bucuram ca a castigat BASESCU!!!!!!!!!!!! (chiar daca suntem din Moldova )
Sunt incantata ca mie aproape mi-a trecut raceala si Stefi nu s-a molipsit de la mine. Mama mi-a spus sa-i pun, preventiv, o batista cu un pic de spirt camforat langa perna. Se pare ca a avut efect.
Si eu ii dau calciu Stefaniei. Cate 10 fiole (in prima luna, in a doua si acuma in a patra). Prima data 1/3 de fiola, iar acum 1/2 de fiola. Si picaturi de Vigantol (pe care, recunosc ca mai uit sa i le dau ). Pentru "profilaxia rahistmului". Gratuit.
Si eu am problema cu trezitul Stefaniei noaptea. De fapt nu se trezeste, se foieste, da din cap si, daca o las, incepe sa scanceasca. Se vede ca moare de somn, dar ceva o deranjeaza. Ii dau suzeta si adoarme. Pentru o 1/2 de ora . Mai ales in a doua parte a noptii se intampla asa, adica dupa 1. Sau pina atunci sunt eu prea obosita si dorm bustean si nu o aud.
Am o problema cu hormonii (cred). Aseara m-am uitat un pic la "Baby Boom", un film cu o fetita de 1 si un pic si am ca o proasta. Mai ales cand a vrut mama sa o dea la adoptie. Si era o comedie!!!! Adevarul este ca am devenit foarte sensibila la filmele sau stirile cu sau

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

http://community.webshots.com/user/a_mironeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_sonyei spune:

Seara buna la toata lumea...
Imi cer scuze ca raspund asa de tarziu dar ma chiauneste fata, am fost azi afara 3ore si jumatate si am si spalat rufe de am umplut balconul... Si apoi am cam greu acces la calculator, ca lucreaza si sotiorul meu pe el si ma lasa doar cand se satura de munca...

In primul rand multumesc celor care mi-au tinut partea... ne-am vazut in tabel... hi-hi-hi am intrat in club

In al doilea rand... mai fetelor ma ingroziti... mandra mea are 4 luni si 2 saptamani si are abia 7.000 kg - e adevarat ca suge de la mine, dar bea si aproape 80-100ml suc de morcov + mar + portocala pe la 11.30-12.00 in fiecare zi... De dormit doarme vreo 3 reprize peste zi (2 dintre ele cand suntem afara) si se culca pe la 21.00 seara pana la 2.30-3.00 cand se trezeste sa pape, apoi se mai trezeste la 6.30-7.00 dimineata. Ea asa a dormit de cand am adus-o de la maternitate si, pt ca nu-i dau inca cereale la masa de seara, probabil se trezeste de foame...

De calciu... si eu ii dau tot Vigantol 2-3 picaturi pe zi si mi-a zis doctorita ca voi continua pana la 1 an si jumatate...

Faza cu kk verde am avut-o si noi si dr mi-a zis (ca si bunica mea de altfel) ca nu mananca destul si se varsa bila in scaun... Ca nu e nici o problema, ca se regleaza in timp... si a durat aproape 2 saptamani... Si au fost si scaune normale, galbene-aurii, intre cele verzi, ceea ce m-a indemnat sa cred ca aveau dreptate...

Si noi lasam balute intr-o veselie si bagam in gurita tot ce ne pica in mana... Stam in fundulet singurele dar aplecate in fata - o las cateva minute si apoi o pun pe burta, se ridica in maini de parca face flotari... Se deplaseaza ... inapoi... si am avut si primul accident: a cazut de pe canapea pe jos (noroc ca e scunda canapeaua, ca ea a cazut in fundulet si apoi s-a rasturnat pe un umar si abia apoi pe spate - mai mult s-a speriat decat sa pateasca ceva)...

Va mai spun si alte vesti daca mai reusesc sa intru la calculator in curand... Va pup pe toti si pe toate ... mamici, tatici si pitici si va urez Noapte buna!!!

Mama Criss si Bebe Sonya-Alexandra (28 iulie 2004)
-------------------------------------------------
Fi fericit in fiecare clipa caci viata e scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Ne-am intors de la serbare si am reusit sa pun si pozici in albumul nou. Am primit si cadouri. A fost froooomoooos!

Fug la culcare ca maine ma duc iar la servici.

Pupe!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana l-am vazut pe Victor, frumusel foc si vesel nevoie mare! Sa-ti traiasca!

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzrw
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzvg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna Fetelor,

In sfarsit mai apuc si eu sa scriu... ca de cand nu am mai intrat ati scris intr-o veselie si de abia acum am apucat sa citesc tot.

La Multi Ani tuturor puilor care au implinit lunile intre timp! Sa fiti sanatosi si sa ii fericiti pe parintii vostri!!

Si noi am inceput sa mancam din ce in ce mai mult diversificat... cereale cu mar seara, dimineata suc de morcov si la pranz supita de cartof, pastarnac si morcov dar numai cu morcovul pasat. DIntre toate astea evident ca supita ii place cel mai putin... dar o mananca pana la urma...

De cantarit nu mai ne-am cantarit ca ne-a fost frica sa nu stricam cantarul... ca deh... vrem si noi silueta de domnisoara Asa ca o sa ne tina mama pe supe si legume mai mult decat cereale (apropos ca la cereale tot la 1,5 lingura am ramas daca am vazut ca avea 8kg la 4,5 luni).

Si a mea moata se trezeste noaptea intr-o veselie... am incercat si cu ceai si nu merge, il scuipa cum da de gustul lui... nu stiu ce sa ii mai fac si in ianuarie ma intorc la servici... cred ca o sa o mut sa doarma cu ruda care ne ajuta pe noi. Am citit insa ca ai vostri mananca mai mult cantativ acum... ea mai mult de 150 ml nu mananca nici seara... o fi din cauza asta?!?

Misto ca a iesit Basescu la alegeri

Pupici tuturor,

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Si eu ma bucur ca a iesit Basescu, sa speram ca va fi mai bine de acum inainte.
Stef, dupa ce multe zile se trezea in jur de 2, 5 si 8 dimineata, azi noapte mi-a facut placuta surpriza sa doarma de la 22:30 la 7:30. M-am trezit la 6 speriata, nu stiam ce s-a intamplat, de ce nu s-a trezit copilul.
Mie cred ca mi-a venit menstruatia, m-am trezit ieri cu o pata pe chilot, dupa care nimic pana azi dimineata cand iar am avut ceva dar mai maroniu.
Azi dimineata avand sanii plini, m-am pompat, o sa ii dau diseara deci tot laptic de la mine si o sa astept sa vad cum mai face kk.

Fug pt ca plange. O zi minunata!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

buna si de la noi,

sap trecuta am fost cu Naomi la vaccin,primul de altfel,nu a plans,a fost tare cumintica;a doua zi ne-a pomenit o raceala,de nu a putut dormi saracuta de ea,a avut nasucul infudat si nu putea respira,a fost o noapte de chin;a doua zi am mers la medic si ne-a dat medicamente,asta a fost sambata.iar astazi suntem bine,nici nu se vsde ca am fost racita.Acum se "cearta"cu o jucarie,vrea sa o bage in gurita si nu intra,jucaria e prea mare pt gurita e ,si de aia se enerveaza.Dupa amiaza mergem la controlu de trei luni(noi acusica facem cinci luni)dar la control abia acum mergem,asa e sistemu aici.Nu cred ca va fi problema,pt varsta ei Naomi e dezvoltata normal dar totusi am inima cat un purice.

Revenim mai tarziu,multi pupici la mamici si bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor.
imi pare bine ca sunteti bine si piticii sanatosi.
Catinca....se poate intimpla sa nu prea mai vrea lapte ca a dat de gusturi mai bune si mai noi...persevereaza cu lapticul, Monica iti poate spune (si Mihaela) ca au trecut prin faze din astea....care au trecut incet-incet.
de faza cu calciul majoritatea doctorilor considera ca nu e nevoie sa fie administrat ptr ca copii isi iau cantitatea necesara din laptele (matern sau formula) si de aceea prescriu D3 pentru fixare (vigantol, vigantolette sau injectabil).
grasu meu are un cuvint nou in vocabular, "avuuuu"....e tare incintata de el, il repeta tot timpul.
va dorim o zi buna si sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Azi m-am trezit cu gandul ca peste 10 zile e Ajunul Craciunului, primul Craciun cu puii nostri!! Ma indoiesc ca va avea prea mult efect bradutul asupra lui (cel mult instalatia de lumini), dar parca l-as impodobi de azi, nu mai am rabdare!!!Oare care-i copilul??
Iar m-ati bagat in ceata cu calciul, vad ca in Iasi, dupa cum zice si Andreea, e aceeasi reteta de profilaxie a rahitismului. Eu merg pe D3 in continuare pentru ca am experienta finului meu, caruia i-a dat mami Vigantol si nu s-a fixat calciul, desi era grasut bine, pe la 7 luni i s-a depistat inceput de rahitism. Acum are 1 an si 3 luni, iar dupa injectiile cu D3 administrate de atunci, si-a revenit.

ROXI, si Matei are cuvinte noi in vocabular, pe langa preferatul "buuuu", acum are un strigat de razboi: "AIAAAAAAI".

Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Mai intram si noi (in masura in care ne permite timpul si dial-up-ul) ca sa nu ne uitati de tot...
Stefan a implinit saptamina trecuta 5 luni - nu face parte din categoria "grea" cum vad ca sunt unii bebei aici pe fgorum - cintareste doar 6.8 kg, dar are 68 cm. E un copil tare vesel si expresiv - a inceput sa stea in fundulet sprijinit (desi dr de la dispensar mi-a spus sa nu-l las...) dar nu prea mai vrea sa stea pe spate. De intors de pe o parte pe alta nu se intoarce - banuiesc ca mai mult de lene, si cinta toata ziua pe limba lui.
Nu prea se omoara cu mincatul (dar cind a facut-o???) - maninca acum 5 mese pe zi, din care cea de la 10 fructe - suc si piure, la prinz am inceput de saptamina trecuta supa de legume (deocamdata clara si cu biberonul), iar la masa de la 18 ii dau lapte cu fainos, dar tot cu biberonul pentru ca ii amestec 4 lingurite mici de fainos in 175 ml de lapte. In total maninca lapte doar vreo 600 ml si pediatra mi-a spus ca ar fi prea putin, ca ar trebui sa manince circa 800 ml, dar el nu a mincat niciodata atit, nici cind minca exclusiv lapte! In fine, nu prea am cum sa-l oblig daca el atita vrea sa manince. Prin urmare mi-a recomandat sa trecem la legume si in curind la carne si brinza de vaci ca sa mai recuperam dar nu maninca foarte bine cu lingurita, asa ca nu prea stiu cum o sa facem...
Cam atit de la noi, va pup pe toate si va urez multa sanatate voua si bebeilor!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput