Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Jessica Sara

eu tocmai mi-am adus aminte ca mai avem doar zece zile pina la Craciun si n-am pregatit felicitari, cadouri ....nik
nu-mi mai ajunge timpul deloc

si stiu ca v-am promis si voua ca va zic ce si cum .... uf.

trebuie sa ma mobilizez

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

am facut primul pas. am pus felicitarea de anul trecut pe webshots, in albumul noiembrie.
acu poate va imaginati ca e cine stie ce grozavie
noi am trimis-o la parinti si la prieteni apropiati si a avut succes. mai ales ca am pus si "globuri" cu destinatarii

pe scurt, am facut-o asa: am desenat un brad (oarecum brad) in corel, i-am pus niste cercuri si apoi pozele in cercuri.
mie mi s-a parut mai amuzant sa dezenez un brad strimb decit sa iau unul de pe net.
anul asta visez la altceva, dar va spun dupa ce realizez

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor, nu aveti nici un raspuns pentru mine???

Anca, am vazut pozele cu Matei si felicitarea! Spor la cumparaturi!

Hihihihihihi, azi Rares nu mai are curaj sa mearga. A inceput sa fie mult mai rezervat si se lasa repede in fundulet. Nu stiu de ce. Ieri l-am tinut toata ziua cu ghetele in picioare. Poate din cauza asta.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adriana, din pacate nu te pot ajuta, mie mi l-a dus instructoarea. Sigur vei gasi tu o solutie pana la urma. Succes!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna mamici,

veste mare de la noi...s-a aratat primul dintisor, jos drepta...draga mamei ce-a mai plins azi noapte si de dimineata....deocamdata papa bine, sper sa o tina asa.
Voi folositi lingurite din plastic pentru bb-i cu dintisori?

Anca superba felicitare, eu n-am inteles cum sa o fac dar deja am trimis poze cu galusca pe post de felicitari.Sper sa ajunga, caci de nenumarate ori am pierdut pozele pe drum...

Mai fetele, ieri am primit cadou de la sora mea din Pitesti, mai ce surpriza mi-a facut.I-a trimis Ilincai cadou de mos...ce bine si frumos e sa ai surori, ceea ce-mi aminteste sa va intreb pe cele cu un bb voi cind v-ati propus sa le faceti un fratior?adica la ce interval de timp credeti ca ne-ar avantaja si pe noi si pe bb?

pupicei si o zi frumoasa in continuare!

Emilly si Ilinca

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Jessica Sara

In ultima vreme nici eu n-am timp de "activitati extra", a se citi "dat pe internet". Clara vrea tot timpul atentie, sa ma joc cu ea si mai nou, s-o plimb in brate sa vada ce se afla mai sus de inaltimea ei. E asa scumpa cum descopera noile obiecte, scoate niste sunete de incantare, un fel de ras, si le povesteste. Ii mai place s-o tin in geam, sa vada ce-i pe-afara, desi geamurile noastre nu dau catre stada, ci catre garaje si niste case. Dar mai vede cate-un catel, vre-o pisica sau pasari. Sau cine stie ce-i mai place si nu-mi dau seama.

Sunt bucuroasa ca, de cand am aplicat tratamentul dur, Clara adoarme singura, atat seara, cat si in cursul zilei. Nu trebuie sa mai fiu langa ea pana adoarme. O pun in patutul ei si ... pa, in cateva minute doarme.

Emilly, si mie imi cadea parul foarte tare, m-am tot tuns si pana la urma am ajuns sa am parul scurt. Acum nu mai cade chiar asa de tare (doar cateva fire). Nu stiu daca e din cauza timpului ce a trecut de cand am nascut sau a faptului ca m-am tuns.

Diana, ce baiat mare si frumos e Mircea!!!

Anca, multumim pentru site-urile cu muzica. Am descarcat si eu cate ceva si sa vezi ce danseaza Clara pe muzica country.

Adriana, si eu am incercat sa inlocuiesc laptele de noapte cu ceai si n-am avut succes. N-a adormit pana n-a simtit gustul laptelui. Cu timpul va renunta singur. Clara nu se mai trezeste noaptea pentru laptic, fara sa-i fi aplicat vreun "tratament" special.

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Salut!Adrianaeu acum am ajuns acasa si ti-am vazut msj-ul.Incerc sa vb cu cineva dar nu promit nimic.Te sun mai pe seara dupa ce pleaca tanti cu gimnastica.Cam pe la 19.30.

[red]Adlemi[red] si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Scuze ca ma bag,dar nu m-a lasat inima...ia uitati : http://www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=38385&FORUM_ID=70

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

pai bine, Babee .. sa nu ne zici tu

io promit ca de ziua mea postez prima ca sa stie toata lumea

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

vai ce dulce e Matei ........ acu se uita la cartea de povesti si comenteaza pe limba lui ...... da paginile si bodogane .... cred ca "citeste" ... io ma prapadesc de ris ... da' in soapta ca sa nu-l deranjez

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

Buna fetelor si LA MULTI ANI!!!!!!!!! tuturor sarbatoritilor din ultmele zile.

Noi nu am mai reusit sa raspundem, desi am mai citit pe fuga mesajele voastre!

Emilly , felicitari pentru dinte si la mai multi!!!!

Multumim si noi de site-urile cu muzica, o sa incerc si eu acusica.

claudia si dragos

Mergi la inceput