Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
Diana_b spune:
Am avut calculatorul virusat destul de mult timp si cind intram pe internet mergea f. f. incet. Din cind in cind mai reuseam sa citesc, dar n-am reusit sa scriu nimic.
S-o luam cu inceputul.
Multumesc pt. urarile de ziua lui Mircea!
Babee, multumesc pt. urare. De unde ai stiut? Am vazut ca voi stiti cind e ziua unei mamici, dar nu stiu unde se gasesc datele de nastere. Cind erau trecute pe pagina generala a forumului parca era mai bine.
tuturor copilutzilor care s-au sarbatorit luna asta si n-am reusit sa-i felicit si multa sanatate lor si tuturor bolnaviorilor.
Azi a venit dr. si i-a consultat pe Mircea si pe Alexandru (Lia70). Amindoi sint bine. Mircea are 11 kg si 78 cm, Alexandru are 12,5 kg si nu stiu citi cm. A zis dr. ca putem incepe sa le dam orice de mincare. Eu oricum am trecut de aproape o luna pe lapte de vaca pasteurizat la punga, cu 3.5% grasime, de regula ii dau Oke. Si ii place f. mult. Ieri a mincat o feliuta de lamiie. Se strimba la fiecare gura, dar tot mai vroia. Dar mincare nu. Nu ii mai place sa manince totul pasat si amestecat, asa ca i le pasez mai putin sau deloc si i le dau separat. Ii plac f. mult iaurtul si smintina.
Nu mai stiu cine a intrebat de kiwi. I-am dat o data kiwi intreg si am observat in kk-tzel toti simburii. Chiar m-am speriat ca nu stiam de ce e plina kk-tzelul de puncte negre, dar apoi mi-am adus aminte de simburi. Asa ca acum ma stradui sa ii dau numai pulpa, fara simburi, tai cu cutitul fisii din pulpa si restul maninc eu.
De Mos Nicolae, Mircea s-a ridicat in picioare si a strabatut toata camera. Noi stateam de vorba si l-am vazut cu coada ochiului, de abia dupa ce a ajuns in partea cealalta m-am repezit sa-l prind. Tare mi-e frica sa nu se loveasca la cap, mai ales ca are antecedente. Stateam cu miinile la 1 mm de el, ca sa-l prind si s-a rasucit asa de repede ca n-am reusit si bineinteles ca a dat cu capul de podea. Si nu e singura data. De 1 saptamina iesim pe afara doar cu hamul, fara carucior, ne plimbam juma de ora, urcam toate treptele de la intrarile in blocuri si cind ne intoarcem in casa, papa si somn la greu.
Cu siguranta mai am niste raspunsuri de dat, dar ma da Bogdan afara din calculator.
Pupicei.
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
Roxana_G spune:
Buna seara mamicute. Am intrat rapid sa va spun ca suntem bine. Alex e bine, cu oarece mofturi la masa , cu atractie la cabluri, usi si orice locuri periculoase, dar bine. Duminica seara s-a ales cu un cucui si asa de vinovata m-am simtit ca nu am supravegheat-o cum trebuie. Momentan sunt cam ingrijorata ptr ca bona e racita cobza, asa ca probabil o vom lua de la capat cu raceala si noi. Eu sunt super ocupata si stresata la serviciu, acum la sfarsit, si numai gandul la concediu ma mai tine in forma.
Rares, sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai. Felicitari pentru primii pasi singur.
Diana_b!
Bianca si Andrei
Ioana, ce bine de tine ca esti in concediu. Eu nu stiu cum mai rezist. Noroc ca in weekend iar mergem la munte si ma mai refac psihic. Ce fel de scaun ai luat? Si noi avem nevoie, mai ales ca prefiguram niste drumuri la tara cu ea.
Monica, la mine nu functioneaza Diclofenacul. Nu prea merge nimic. Intr-o vreme luam Movalis la recomandarea medicului, insa nu am mai luat demult. Incerc sa stau putin intinsa si suport durerea de spate. Imi pare rau, dar nu am solutie.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
ad_risnov spune:
Seara buna!
Diana, ce de noutati! Felicitari mergaretului si sa aveti parte de cat mai putine cazaturi.
Transmite-i din partea mea salutari Liei si un pentru Alexandru.
Ce smantana ii dai lui Mircea?
Emilly, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu povestile, dar Cosmin zice ca le-a download-at de la diversi. Deci nu are o adresa la care sa te pot trimite.
El le-a tot cautat inca de cand eram eu .
Am descoperit un ceai de fructe care i-a placut foarte mult lui Rares. Azi chiar a baut destul de mult din cana. O sa incerc la noapte sa-i dau in loc de lapte. Sper sa am succes.
Pupici si noapte buna tuturor.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
Diana_b spune:
Adriana, ii dau smintina fermentata, prodlacta si mili, parca. Aia de la danone nu mi-a placut.
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
anda141 spune:
Vaiiiiiiiii l-ati vazut pe Mircea cu colacul?? Micul sportiv innotataor!!!!
Si mie imi da eroare la internet cand deshid webshots-ul.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
buli spune:
quote:
Originally posted by anda141
Vaiiiiiiiii l-ati vazut pe Mircea cu colacul?? Micul sportiv innotataor!!!!
e bestiaaaal
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit
dadi_t spune:
Buna seara, dragelor!
LA MULTI ANI, JESSICA-SARA! SA CRESTI MARE , SANATOASA SI NOROCOASA!
Multumim frumos pt.urari si voi sa fiti sanatosi si sa va bucure fiecare clipa traita alaturi de minunile voastre!
Wow, Adriana , ce semnatura meseriasa ti-ai tras!
Emilly, si eu sunt la a doua tura de naparlire.In frunte deja am chelit portiuni cat un banut de o mie. Si nu am nevoie de frunte lata, ca are mama destule coturi...ma trag din neam de cheliosi cu fruntzi late!Am inceput insa sa iau Ca gluconic si frec cu usturoi zonele afectate.Pt. restul parului o sa incerc si eu uleiul de masline.
Ioana, concediu placut!Bafta lui Yann la filmari!
Azi la cantarire, am trecut si noi pragul psihologic cu Bibi, are 8,050kg. Nu e mult , dar pare bine proportionata si cu falcutze!
I-am gatit zilele aste salau , un fel de ciorbita de peste si i-a placut teribil. Am pasat toate legumele si a iesit un pic crema, iar salaul l-am taiat felioare si i l-am dat separat. a mancat de a spart. Asistenta, care vine inca saptamanal mi-a spus ca e bine saptamanal sa-i dam peste ca are fosfor mult si ca ajuta la dezvoltarea cerebrala-ca sa zic asa, ca nu-mi aduc aminte termenul medical. Adicalea devin mai desteptzi! si tot astazi a repetat cuvantul tata incontinuu(legat, nu sacadat). Il mai pronunta si inainte, dar mai rar...
o noapte linistita!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze Noiembrie!
ad_risnov spune:
'Neata!
Jessica Sara!!!
Dana sa va traiasca minunea si sa fie sanatoasa si norocoasa!
Bineinteles ca planul meu cu ceaiul n-a tinut si pana nu i-am facut azi noapte bibele de lapte nu ne-am inteles. Asa ca m-am dat batuta dupa prima batalie. S-o lasa el de lapte pana s-o insura.
Diana, l-am vazut si eu pe Mircea. Ce mare este si ce mult seamana cu tine. E mortal cu colacul in cada.
Tania . Nu-i asa ca promit???
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
anda141 spune:
quote:
Originally posted by dady68
Adicalea devin mai desteptzi! si tot astazi a repetat cuvantul tata incontinuu(legat, nu sacadat).
De la peste i se trage!!!
Acu serios, si eu stiu ca pestele ajuta la cresterea desteptaciunii!!!! datorita fosforului, asa ca hai cu pestele poate crestem niscavai genii, mai stii??
Albert a dormit bine azi noapte, nu-l mai chinuie asa nasul, insa vad ca acum cam tuseste. Ce sa-i mai fac?
Si el bea o gramada de apa ziua si suc, ceai mai putin. Insa cum vede o cana sau un pahar, pana nu-i dau nu se lasa, vorbesc de ale noastre, de cana lui nu mai zic. Dar ii place tare mult sa bea din cana normala, cum o vede asa da din maini si din picioruse de bucurie...e haios rau!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
ad_risnov spune:
Fetelor !!!
Mi-a facut-o instructorul: mi-a pus dosarul in brate sa ma duc eu cu el sa-l depun pt. examen! Credeam ca mi-l va depune el, cand colo...
Are cineva o relatie la politie? M-ar ajuta tare mult pt. depunerea dosarului (ca n-am cu cine sa-l las pe Rares dimineata) dar si pt. data examenului pt. ca as vrea sa incerc sa-l dau in ianuarie (acum cu siguranta ca pe bune ma vor programa in februarie). In februarie am examenul la doctorat plus motul lui Rares.
Pliiiiiiiiiiiiiiz!!!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!