Fara greturi!?!

Fara greturi!?! | Autor: bebestrumfitza

Link direct la acest mesaj

Dragele mele burticoase!...Sunt in 7 saptamani si nici urma de greturi, stari de voma, nici chiar pofte......cred ca eram mai pofticioasa inainte sa raman insarcinata, si mancam atunci mai mult decat doi la un loc; acu' vad ca m-am mai temperat.Eram curioasa daca mai sunt printre voi fete care nu au deloc greturi!....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Nu te bucura prea repede, mai asteapta 1-2 saptamani, desi in general primele semne apar pe la 5-6 saptamani. Si da, exista si fericite care nu au greturi, sper sa te numeri printre ele. Eu una m-am nucurat ca am scapat de ele dupa 13 saptamani :)
Iti doresc o sarcina cat mai usoara!

Mona ( 35+ sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Cum zicea si Mona, nu te bucura prea repede. Mie mi-au inceput greturile de pe la 8-9 saptamani si m-au tinut pana la 4 luni si un pic, deci cam 2 luni. A fost destul de nasol. Mai poti inca sa speri ca nu vei avea! :) Sunt si fete care nu au deloc.

Coraly, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Strumfitzo, felicitari!Esti tare norocoasa...
Sa stii ca nici eu nu am avut deloc greturi si sunt in saptamana 22.Dar absolut deloc!!!
Intr-o singura dimineata am vomitat si asta de la fumul de tigara...Eu nu fumez si nu am fumat nici inainte de sarcina, iar fumul de tigara ma "dobora" si inainte!!!Acelasi lucru l-am patit si cu alimentatia.Inainte de sarcina mancam cot la cot cu sotul meu,dupa ce am ramas insarcinata abia reuseam sa mananc cat sa nu cad pe strada.Nici acum nu stau foarte bine la capitolul asta.Si mai am si burtica mica mica...Mereu imi reprosez ca mananc prea putin...

Clio si bebelusa de 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Strumfitza, nu te agita, nu e obligatoriu sa ai greturi. Eu nu am avut deloc, deloc, sunt in saptamana 36 acum si totul e OK. Ba chiar in primele 4 luni, desi eram pofticioasa inainte nu am mancat deloc dulciuri si m-am ingrasat doat vreo 2, 3 kg. Asa ca bucura-te ca te numeri printre norocoase!
Apropo, se spune ca sarcina cu baiat este fara greturi. La mine s-a confirmat!

Pupici,
Lali, mamica peste o luna

Mergi la inceput