Cantece pentru bebelusi si de Craciun

Cantece pentru bebelusi si de Craciun | Autor: eli

Link direct la acest mesaj

Buna! AM si eu o rugaminte! Va rog sa ma ajutati si pe mine, daca vreti si puteti, trimitandu-mi niste cantecele de Craciun si/sau cantecele pt bebelusi. Ce am gasit pe aici sunt in Japoneza, as vrea si in romana, engleza sau alte limbi. Adresa mea e flakeherald@yahoo.com , cred ca pe Messenger merge un fisier mai mare.. Sau poate stiti vre-un site. Va multumesc foarte mult si ma iertati daca rugamintea e prea indrazneata.
Weekend placut!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27241" target="_blank"> Paul are nevoie de noi
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eli eu am gasit pe net niste www.moscraciun.ro/category.php/Colinde/18/" target="_blank">colinde de Craciun, romanesti si nu numai. Da un clic si www.crestinism-ortodox.ro/html/09/9d_colinde.html" target="_blank">AICI si o sa mai gasesti cateva. Si aici vezi ca mai sunt cateva www.romanianvoice.com/culture/colinde/index.php" target="_blank">colinde frumoase cantate de Hrusca si Nicolae Furdui Iancu. Vezi si pe YM ca ti-am trimis la repezeala un link. Auditie placuta!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

CANTECE DE LEAGAN - http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/tv/?p=846

Mergi la inceput