seminee

seminee | Autor: Lia

Link direct la acest mesaj

care-s mai bune?sau toate-s acelasi lucru,doar design-ul/producatorul diferit?cele care functioneaza cu gaz metan pot fi folosite si cu lemne?sau cele pe lemne-s diferite de cele cu gaz metan?nu stiu mai nimic despre seminee-am citit cate ceva pe net zilele astea si e musai sa aflu mai multe.
mercic frumos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magicEye spune:

Eu stiu asa:

daca e cu lemne, atunci e focul clasic cu lemne si carbuni care se consuma.

daca e cu gaz, atunci carbunii sunt speciali si nu se consuma, nu fac fum, se inrosesc cand se incing si raman tot timpul in semineu fara sa fie nevoie sa ii inlocuiesti decat poate o data la cativa ani. nu fac cenusa deci nu e nevoie sa cureti de fiecare data dupa ce faci foc.

nu cred sa poti face foc clasic in semineu cu gaz.

mai exista si imitatii de semineu bazate pe curent electric care seamana foarte mult cu cele naturale, unele chiar au rezistenta electrica si produc si caldura.

un singur dezavantaj la semineu. in momentul in care ai oprit focul, in maxim doua ora fuge toata caldura din camera respectiva, pe cos. asa ca...
o solutie exista si la aceasta problema, un sistem de blocare a cosului dar nu stiu foarte multe amanunte. si apoi, imi pare un pic periculoasa pt ca presupunand ca uiti sa deschizi cosul si aprinzi focul, tot fumul ar cam ajunge in casa.

cam asta stiu eu de seminee.

este foarte frumos focul la semineu... superb. mai ales in serile de iarna cand urmaresti un film la televizor si focul trozneste langa tine. sau de Craciun.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Am semineu si vreau sa va spun ca merita toti banii

Sarbatori fericite tuturor!

noi

Mergi la inceput