Mamici de ianuarie - februarie (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Amo, nu-ti face probleme cu kilogramele...ai sa vezi ce repede le dai jos dupa nastere...si eu am facut ochii mari cand mi-a spus alaltaieri ca am luat 14 kg pana acum(cu toate ca habar nu am unde sunt), dar m-am tot gandit ca organismul ia atat cat e nevoie pentru ca bebe sa fie sanatos...

Crinuta, stai linistita, intinde-te putin si mangaie burtica, o sa-ti raspunda el...ai sa vezi ca o sa miste...gandeste-te ca deja bebe e mare si nu mai are asa de mult loc sa se desfasoare...

De Simona mai stie cineva ceva? Crinuta? Simona, ce faci? pe unde esti? ce mai face bebe?

Nu mi-ati raspuns si mie la intrebarea cum mai dormiti? in ce pozitii va simtiti cel mai confortabil?

Oana si comoara 30+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, Simona face monitorizari cam la 2 zile. Va tin la curent.

Crinuta si bb din burtica 36+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Multumesc

Oana si comoara 30+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Amaya, eu dorm doar pe partile laterale.
Si in fiecare dimineata ma gindesc: iar mi-a crescut burta peste noapte! :)

Leta 33+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Leta si nu te loveste bebe sau nu se foieste chiar in locul unde se face contactul cu patul, ca si cum il apesi si il deranjeaza? ca mie asa mi se intampla...

Oana si comoara 30+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Nu, nu pare sa fie deranjata...Insa am un mare disconfort cind, intorcindu-ma de pe o parte pe alta, ajung cu fata in sus. Ei, bine, in acele momente ma doare foarte tare partea de sus a burticii, linga diafragma. Bebe misca unde are chef, nu neaparat unde atinge patul.

Leta 33+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Amaya, de dormit numai pe parti, asa e si indicat. Cand nu mai pot dormi pe parti, ma asez pe spate insa cu trei perne la spate, astfel incat pozitia e aproape stat in sezut; nu pot dormi insa in pozitia asta. Simt si eu miscarile lui bebe la contactul cu patul si ma gandesc ca poate nu-i convine cum stau, insa astept cateva minute sa vad daca nu-si gaseste si el pozitia. Daca vad ca miscarile continua, ma intorc pe cealalta parte si in scurt timp se potoleste. Al meu are cam acelasi program cu mine. Noaptea doarme, se mai trezeste cand merg la baie dar adoarme repede dupa. Dimineata insa la 7:30 - 8:00 se trezeste si asteapta papica. N-am voie sa intarziu cu papa ca incepe sa se agite de mama focului. La fel se agita cand pregatesc masa si se potoleste dupa ce am mananc. E o figura, mi-e tare drag si abia astept sa-i vad mutritza :)

Crinuta, stiu cum e, si eu ma stresez cand il simt miscand mai putin ca de obicei. Insa e adevarat ca au si BBii ritmul lor si momente in care sunt obositi. De ex. dupa o noapte in care am dormit foarte rau, nici BB nu misca la fel, e mai lenes si mai mult se intinde decat da din picioruse. La fel daca e o zi cu multe contractii, parca e speriat de ele. Ideea e sa-l simti in 12 ore. Pto incerca sa-ti misti burtica, o ridici de la baza si o scuturi usor. Se va trezi!

Mona, 35+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Da Leta, si eu am acel disconfort, insa e normal daca te gandesti ca bebe are peste 2 kg si mai adaugi greutatea lichidului, a placentei si a uterului; numai comod nu poate fi cu toate astea apasand pe organele noastre :)

Mergi la inceput

Va doresc o seara placuta. Ma duc sa pregatesc ceva de cina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Amaya, si eu la fel ca tine il simt... acolo unde burta se atinge de pat ma loveste... si ma face sa fac exact ce face Amo...stau si vad daca cedeaza, daca nu, ma intorc pe cealalta parte si parca ii mai convine... asa stinga la mine e de preferat pt el :) acolo are funduletul si pe dr. are picioarele din care da taRE.

si eu ma trezesc dormind pe spate si ma cam sperii... desi nu simt ca imi face rau mi-e sa nu-i fac lui! si atunci ma pun iar pe o parte.

dar daca nu am stare de rau psihic sau altceva, eu dorm destul de bine, rareori am insomnii

Eu si bibisor sapt. 30
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput