Mamici de ianuarie - februarie (65)
Raspunsuri - Pagina 3
crinuta spune:
La mine oricum loveste extrem de rar in ultimele saptamani. Cel mai des face valuri sau se impinge.
De dormit este voie doar pe parti, NU pe spate. Eu nici nu as putea dormi pe spate. Si in spital mi s-a spus ca bebe se simte cel mai bine pe partea stanga.
Si la mine loveste in zona coastelor cand dorm, acolo unde ating patul, si atunci eu ma intorc pe partea cealalta, si tot asa.
Dar nu intotdeauna face asa.
Am vazut ca voi va plangeti ca va loveste jos. Rayan sta cu picioarele sus, iar jos doar impinge cu capul de ma plimb intr-una la toaleta.
Sunt tare curioasa cum va fi cand se va naste.
Eu am fost de asemenea lenesa in burta, si la fel ca Rayan m-am instalat cu capul in jos de mult si nu m-am mai intors. Nu a prea stiut mama ce inseamna burta diforma. Vad ca la mine e la fel.
pupici
Crinuta si bb din burtica 36+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Amaya spune:
Eu daca vad ca-l deranjeaza cand ma intorc pe o parte sau alta atunci raman pe spate, dar e impropriu spus pe spate fiindca sunt aproape in sezut cu 3 perne in spate si cu picioarele flexate si am observat ca asa e cumintel...dar bebicul meu doarme ziua si noaptea joaca fotbal sau face jogging sau ceva in genul asta, de am ajuns sa dorm doar cateva ore pe noapte...asa ca dorm mai mult ziua cand doarme si el.
Oana si comoara 30+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
adita spune:
fetelor, ma primiti si pe mine in clubul insomniacelor?nu stiu ce m-a apucat, ca eu de obicei dormeam sa tai lemne pe mine, nu simteam nici bebele cum misca, nu prea auzeam nici copiii daca se trezeau, orice era, eu dormeam tun. dar acum...
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
Amaya si eu dorm tot numai pe parti! E greu, dar asta e! Si eu stau si astept sa vad daca ii convine, si daca nu ma intorc , ca acum el este cel care decide!
Crinuta, cind copilul este mai mare (in luna a noua) misca mult mai putin decit pina atunci, pentru ca nu mai are spatiu. Tine un pic mai mult mina pe burtica si o sa vezi ca o sa-ti raspunda! Hai ca azi ai implinit 37 de saptamini si intri in 38. Vezi ce mare a crescut Rayan!
In ultimile 2 zile am experimentat si eu durerea care se simte jos. Ma dor oasele!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
ixxi spune:
Neatza fetelor!
Si eu am o problema cu dormitul...uneori ma trezesc dormind pe spate si simt cum ma sufoc, parca imi astupa cineva nasul. Este groaznic. Eu inainte dormeam mai mult pe burta, iar acum...
Cum stati cu
. Mie mi se pare cam incomod si drept sa spun nici nu am prea des chef de asta. Voi?
ixxi si
persicuta 31+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
adita spune:
eu nu suportam sa dorm pe spate, de obicei dormeam pe burta, sau cel mult pe partea stanga, dar in ultima vreme ma trezesc mereu pe spate. pe mine nu ma deranjeaza, as dormi asa destul de bine, dar ma mai trezesc cei mici si cand imi dau seama cum stau mi se face frica sa nu-i fac rau lui bebe
Viktoria spune:
Desigur Adita ca te primim si pe tine in clubul nostru. Corpul se obisnuieste deja la trezirile nocturne pe care le vom avea cu
. Eu de citeva nopti visez ca am nascut deja, odata ca am avut cezariana, ieri noapte ca am nascut prematur si copilul avea 1.700 si 37 de cm si medici nu voiau sa mi-l arate. Se spune ca pshihicul se pregateste de nastere. Interesant la prima sarcina nu am avut asa vise. Eu dorm cu o perina mai mare sub cap, de obicei pe o parte insa ma trezesc de multe ori si pe spate. Dimineata am nasul uscat si imi curge si un pic de singe din el, insa am niste picaturi din apa de mare care le folosesc si imi revin. In schimb peste zi beau foarte multa apa sau ceai si trebuie sa merg foarte des la Wc.Atunci cind sintem afara la plimbare, David al meu ma apasa cu capul jos pe vezica si trebuie sa merg mai des la WC.
Crinuta, Oana, Ingerasu si Coraly mai aveti putin si va tineti copilasi in brate.
Amaya spune:
Buna dimineata fetelor...sa aveti o zi minunata!
Se pare ca e din ce in ce mai liniste dimineata pe forum...Unde sunteti? la plimbare, la cumparaturi?
Apropo de cumparaturi, vroiam sa va intreb voi ce pompa de san ati ales fiindca eu sunt intr-o mare dilema...inclin spre pompa de san Harmony de la Medela fiindca despre ea am citit cele mai multe opinii favorabile pe site-urile din USA, dar nu sunt 100% hotarata...initial vroiam sa iau una electrica dar la fel am auzit o groaza de opinii defavorabile acestei idei...
In alta ordine de idei astazi am primit rezultatele la analizele pe care le-am facut ieri si totul este in regula, doar ureea e cam mica si mi s-a recomandat sa beau mai multe lichide (???) si asta mi se pare ciudat fiindca eu beau foarte multe lichide, dar daca spune doctorul!?!
Oana si comoara 30+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
cocolino spune:
hello,
Sunt cam trista...![]()
Am fost la analize si am facut si o ecografie..Mi-a zis ca bebelina mea cantareste 2.150 kg..iar mie mi se pare cam micuta ptr 33 saptamani..La voi cum este??? Stiu doar ca la 28 sapt avea 1.300 kg
Coca 33 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Viktoria spune:
Coco nu mai fi trista. Sa stii ca asta cu kg e aproximativ. David al meu a avut in saptamina 27 doar 1kg. O sa mai creasca ia acum in ultimele saptamini. 

sa nu mai fii trista.