pietrele pretioase si zodiile

pietrele pretioase si zodiile | Autor: roxy

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca s-a mai scris,dar as vrea sa va intreb.
Folositi pietre semipretioase care se potrivesc la zodiile voastre?
Eu de exemplu sunt varsatoare si am inteles ca ametistul ar fi una din pietrele care ar fi potrivita acestei zodii.Ca urmare mi-am cumparat o brataruta din ametiste care imi place foarte mult.As vrea sa stiu cine mai folosestesi care ar mai fi pietrele reprezentative pentru zodii.Si ati remarcat cumva vre-o schimbare de orice fel de cand le purtati?

Roxy mamica lui Cristi (4 ani si 6 luni)

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Nu cred ca as purta o piatra pretioasa numai cu gandul ca m-ar influenta in vreun fel... nu cred in asa ceva...
Apropo... in foarte multe horoscoape scrie ca ametistul este piatra zodiei berbecului.. in altele ca diamantul ar fi..

Oana D
Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Unii zic ca e o prostie, dar eu una nici nu cred orbeste in puterea lor norocoasa, nici nu le contest.
Sunt Berbec si stiu ca pietrele mele, de fapt unele dintre ele, sunt hematitul si diamantul. Nu le port, asa ca nu stiu sa zic daca ma ajuta in vreun fel sau nu.

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu port piatra mea (impropriu spus) norocoasa, care e peridot (nu stiu cum se spune in romaneste - chiar as vrea sa stiu... daca stie cineva. Sunt nascuta in august.
Am un inel si medalion micut cu piatra asta si chiar mi-e draga. Ca am avut noroc de cand o port? Cred ca da!!! Multumesc lui Dumnezeu, nu ma pot plange de nimic. Cred ca mi-a purtat noroc.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

quote:
Nu cred ca as purta o piatra pretioasa numai cu gandul ca m-ar influenta in vreun fel... nu cred in asa ceva...
Apropo... in foarte multe horoscoape scrie ca ametistul este piatra zodiei berbecului.. in altele ca diamantul ar fi..

Uite eu stiu ca in aprilie e diamantul. Ca cica eu piatra asta ar trebui sa o port.
Dar nu am nici un diamant. Astept un cadou frumos de tot cand oi face 30 de ani, sa am tupeul sa cer o bijuterie cu diamant.
Nu cred ca o piatra mi-ar purta noroc, decat daca as duce-o in biserica. Cand am plecat din Ro, tata a fost cu un lantisor de al meu din Ag care avea o cruciulita cu piatra albastra la un preot de mi l-a citit sau eu stiu ce i-a facut, dar cert e ca atunci cand port acel lantisor ma simt foarte protejata. Stiu ca e cineva langa mine care ma pazeste de toate relele. O fi pe psihic.
Altfel, nu cred ca o piatra care e specifica zodiei meie mi-ar purta noroc.
Parerea mea.
Sarbatori fericite!
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by ciuf

quote:

Uite eu stiu ca in aprilie e diamantul. Ca cica eu piatra asta ar trebui sa o port.
Dar nu am nici un diamant. Astept un cadou frumos de tot cand oi face 30 de ani, sa am tupeul sa cer o bijuterie cu diamant.
Nu cred ca o piatra mi-ar purta noroc, decat daca as duce-o in biserica. Cand am plecat din Ro, tata a fost cu un lantisor de al meu din Ag care avea o cruciulita cu piatra albastra la un preot de mi l-a citit sau eu stiu ce i-a facut, dar cert e ca atunci cand port acel lantisor ma simt foarte protejata. Stiu ca e cineva langa mine care ma pazeste de toate relele. O fi pe psihic.
Altfel, nu cred ca o piatra care e specifica zodiei meie mi-ar purta noroc.
Parerea mea.
Sarbatori fericite!
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Ciuf, cea care te-a protejat nu a fost alta decat Sfanta Cruce pe care o porti la gat.. nu cred ca piatra. Adevaratele talismane sunt cruciulitele si iconitele... parerea mea... si nunumai a mea..

Oana D
Foto

Mergi la inceput