Despre contraceptia hormonala (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rozzzana spune:

hei!
am o problema. aveti un sfat cumva si pentru mine?
iau novynette de ceva mai mult de 6 luni (fost la ginecolog, pastilele recomandate de el), am viata sex. normala si cvasi permanenta. aseara, desi sunt la mijlocul foliei am descoperit o patutza pe chilot, cam cat o moneda, o secretie maronie ceva (scuze de detalii). azi dimineata tot la fel, o patutza mica mica. ce o fi asta? am citit pe pastile ca pot sa dea sangerari intermenstruale, dar nu mi s-a intamplat niciodata. pe de alta parte, alte senzatii nu am (dureri sau mai stiu eu ce), iar ultimul contact sex. a fost acum o saptamana, si imediat dupa aceea nu a fost nici o urma de asa ceva, deci nu cred ca de la asta.
va multumesc mult pt. raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

E adevarat ca pilulele actioneaza si contra acneii?La noi erau ,nu le mai stiu numele.Sora mea ar avea nevie si chiar sa mai ia cateva kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Iaca, am zis ca nu ma mai bag in subiectul Catalinei, dar cum ea inatarzie cu raspunsul, incerc sa-mi spun eu parerea. Catalina, daca te deranjeaza, spune si am tuns-o de aici !

Rozzzana, ce spui tu pare sa fie sangerare intermenstruala care poate sa mai apara in tratamentul cu anticonceptionale. Ca sa stai linistita si sa excluzi o eventuala sarcina, fa-ti un test de sarcina.

Syd, Diane 35 sunt folosite si in tratamentul acneei. Sora ta ar trebui insa sa le ea doar dupa o consultatie medicala absolut banala, la un cabinet ginecologic sau de planificare familiala.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papusadefata spune:

Draga Syd...nu lua diane35,,pt ca eu am luat,si m-am ingrasat foarte rau..tot pt cosuri le-am luat...dar am fost la un doctor si mi-a dat tratament,si vad ca da rezultat..te sfatuiesc sa te duci acolo..nu vreau sa treci prin ce am trecut eu..dute la spitalul colentina la dermatologie la dr GHEBAC e foarte bune...astept vesti de la mine...pupici si sa fiti iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

DianaR, citat din "clasici in viata":

quote:
Originally posted by cataghe

Dragile mele,
Avand in vedere faptul ca timpul meu afectat forumului va fi din ce in ce mai limitat in urmatoarea perioada datorita unor probleme personale, va rog pe cele care mai aveti nevoie de sfaturi sa ma contactati pe adresa personala de e-mail.
Multumesc pentru intelegere,
Catalina.

Deci, nici o suparare.

Dar, daca tot am intrat pe aici, nu ma pot abtine: Papusadefata, faptul ca tie nu ti s-au potrivit Dianele nu ne da absolut nici un indiciu despre cum i se vor potrivi lui Syd. S-ar putea ca ea sa le suporte foarte bine - cum am mai spus, este vorba depre tratamente hormonale la care fiecare organism reactioneaza in felul lui.

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Cata , bine ai venit inapoi printre noi ... ca ne-am debusolat total fara tine ... io cel putin ... vezi testele de ovulatie

-> shpaga la Doftor sa mai dea p'aci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papusadefata spune:

da ai dreptate....oricum o face pe pielea ei...eu i-am spus.......scuze daca dar ironica,dar sunt suparata pe ele(diane)...multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

papusadefata, am citit eu candva ca virgula coitul intrerupt poate da in timp probleme tare grave de sanatate la el...daca nu suporti pilulele si poate nu te gandesti la sterilet, de ce nu incerci clasicele foite sau geluri spermicide sau prezervativ?

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Mai fetelor a mai luat careva de pe-aici Harmonet? Eu le iau de o luna dupa o intrerupere de 2 ani (sarcina, alaptat, etc...) si imi cam fac rau! Inainte luam Microgynon si nici vorba de tot ce simt acum: in primul rand ca dupa ce am inceput sa le iau (in prima zi de ciclu), mi s-a oprit ciclul!!!! Am mai avut o mica sangereare pe la mijlocul perioadei (adica dupa vreo 2 saptamani de pastile) si gata! Plus ca imi fac rau la ficat... am stare de rau de parca as fi mancat numai slanina de porc o saptamana, or eu tin regim!
Acum mai am o singura pastila din prima folie si asteptam sa vedem ce se intampla... De obicei astea sunt reactii normale le inceperea unui tratament hormonal dar cum cu Microgynonul nu am avut asa ceva... sunt cam debusolata!
A mai patit cineva ceva asemanator? Sau macar o parere avizata dc as avea...

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Nu erau pentru mine.A fost la doctor si i-a dat Rigevidon.Sper sa-i mai treaca ,avea peste tot.Eu am sterilet hormonal si-mi ies numai inainte de ciclu,mai mult pe la radacina parului.

Mersi oricum.Daca-i cazul o sa vada si un dermatolog.Cateva kg sunt binevenite.

Mergi la inceput