Despre contraceptia hormonala (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

multumesc pt sfat!chiar marti am facut o programare la ginecoloaga dar sunt cam speriata de ce o sa aflu...oricum,multumesc si pot sa spun ca acum ma simt mai bine dupa ce mi-ai spus ca nu au efect asupra copilului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Buna fetelor,

Eu abia acum am descoperit subiectul , as vrea sa va spun si eu cite ceva din experienta mea. Am avut probleme inca de la 20 de ani in sensul ca am avut un ovar polichistic care mi-a fost estirpat la 22 de ani. Mi s-a recomandat sa iau Diane 35 indiferent daca am relatii seaxuale sau nu pentru ca ar impiedica formarea chisturilor. Am luat cam 5 ani de zile, nu am avut singerari, nu m-am ingrasat...am suportat foarte bine ...numai ca mi s-a descoperit si un fibrom uterin ... am fost operata, apoi mi-au spus ca probabilitatea de a ramine gravida este extrem de mica la mine si ca fiind predispusa la probleme nu mi se recomanda. Am luat in continuare Diane 35 pina in 2000 cind m-am casatorit si am vrut primul copil. La nici doua luni dupa ce le-am oprit am ramas insarcinata. Nu mai vreau sa va plictisesc cu prea multe informatii, am doi copii frumosi la ora actuala. Important este ca mie doctorita mi-a spus sa nu mai iau anticonceptionale deoarece oricit de mica ar fi doza de hormoni ramin totusi hormoni. Folosesc prezervativele acum...la inceput ne-a fost mai greu ...senzatia era ciudata iar faptul ca trebuie sa te intrerupi ca sa pui "balonelul" ne cam stresa. Acum ne-am obisnuit din toate punctele de vedere cu dragostea in trei :-) ca sa zic asa.

Fetelor voua de ce nu va suride si varianta prezervativelor versus anticonceptionale ?

Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Pentru ca nu le suport!!!!!!!!!!!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papusadefata spune:

multumesc DIANA R..esti o dulceeataaa...am sa ma duc sa vad de ce nu imi prieste dar foitele chinezesti sunt sigure pt protectie???...pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Papusa de fata, foitele chinezesti odata introduse in vagin se topesc si devin o pasta ce contine un spermicid. Spermicidele singure nu constituie o metoda prea sigura, eficacitatea lor creste daca sunt folosite impreuna cu prezervativul sau diafragma.
Plus trebuie sa tii cont de modul lor de folosire, trebuie introduse cu 20 min inainte de contact, iar spalaturile vaginale nu sunt permise 3-4 ore dupa contact.

Danateo, iti dau perfecta dreptate, le urasc .

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Multumes mult DIANAR,atunci cum sa ma protejez,fara prezervativ... te rog sau anticonceptionale....
vreau sa ma..fara prezervativ..
de la anti m-am ingrasat si numai pot da inapoi...
nu stiu ce ar mai putea exista...daca nu termina in tine ramai???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna fetelor!
Experientza mea cu anticonceptionalele a fost una super,am fost foarte multumita,singurul inconvenient era ca trebuia sa imi aduc aminte in fiecare zi sa le iau.Dar pana la urma mi-a intrat in obicei si cateodata ma trezeam chiar din somn cand uitam sa le iau.
Eu am luat Novinette cam vreo 3 ani,dupa care am oprit si dupa 1 luna am ramas insarcinata,nu am avut probleme cu sarcina,totul a fost OK.
Acum nu mai stau in RO si nu stiu daca se gaseste Novinette aici,de aceea mi-e un pic teama sa nu ma ingras de la alte anti,am vrut sa imi pun sterilet dar din pacate doctorul mi-a spus ca este contraindicat din cauza operatiei cezariana. Asa ca singura solutie a ramas anticonceptionalele pentru ca noi nu suportam prezervativele.
Babydoll ,chiar daca nu termina inauntru poti ramane insarcinata.

Stefania si David 24 dec 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Ma scuzati,nu BabyDoll intreba daca poti ramane insarcinata chiar daca nu termina inauntru ci papusadefata.

Imi pare rau de confuzie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Papusa de fata, metoda coitului intrerupt nu este deloc sigura, si dupa mine nici comoda, deci nu o recomand ca metoda pe termen lung.
Te mai indrum inca o data spre un cabinet de planing fanilial sau ginecologie, te sfatuiesc sa mergi cat mai repede, impreuna cu medicul veti gasi o metoda potrivita pentru tine. Pana atunci, foloseste spermicidele si citeste informatii despre metodele contraceptive, astfel ca sa fi pregatita pentru intalnirea cu medicul.
Uite www.seximus.ro/art11.html" target="_blank"> aici un link.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

PAI ATUNCI CUM DE NU AM RAMAS..AM FACUT CAM 1LUNA ASA..FARA SA TERMINE INAUNTRU...NU VREAU SA RAMAN GRAVIDA..ASTA E PLANUL....SI AM FOST LA DOCTOR NU IMI PRIESTE NICI UN ANTI...AM INCERCAT 3,M-AM INGRASAT RAU..AM INCERCAT DIANE35,LAURINE SI NOVINETTE....CE SA FAC...NU MAI STIU

Mergi la inceput