Despre contraceptia hormonala (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Cristina, asta nu am stiut... nu stiam ca se pot cumpara si asa....oricum merci de informatii..

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Am ajuns in sfirsit la ginecoloaga mea si mi-a recomandat "harmonet" contraceptive...Care dintre voi ati folosit si cum v-ati simtit cu ele...Eu o sa le iau din prima zi...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alya75 spune:

Hop si eu cu o intrebare. Mi-am sunat dr. sa-l intreb ce sa fac sa nu-mi vina rushii exact in perioada cand sunt la mare si el mi-a zis sa iau 2 blistere de Yasmin fara intrerupere sau sa le intrerup dupa ce ma intorc din concediu. zis si facut, am mers la farmacie, am luat pastilutele si m-am apucat de citit prospectul. acolo scrie ca trebuie luate incepand cu prima zi de ciclu, dar la mine asta a fost acum o saptamana. Acum cu care pastila sa incep? O sa obtin efectul dorit? Pe dr. nu mai am cum sa-l intreb ca e plecat din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anilia spune:

ar trebui ar sa schimb anticonceptionalele (Marvelon) cu altceva daca ma dor sanii rau si mi se si maresc tare?
nu se intampla tot timpul dar dupa vreo 10 zile de la ultima menstruatie parca port pietre de moara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Fetelor, am si eu o intrebare.Poate s-a mai scris, dar nu am avut timp sa citesc poate postarile, imi cer scuze.A folosit cineva TRI-REGOL? Eu am inceput sa iau de cateva zile si ma cam doare capul si mi se incetosaza privirea. Pana acum am folosit Marvelon si mi-a fost bine, dar am schimbat ginecologul si implicit mi s-au recomandat alte contraceptive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natta spune:

Dar stie cineva dintre voi de IMPLANON? Va rog am nevoie de ajutor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele,
Imi cer scuze Anymony ca nu am vazut intrebarea ta pana acum dar poate mai intri pe aici si vei vedea ce-ti voi scrie.
Eu iau de un an si jumatate "Harmonet". Eu nu am avut nici un fel de probleme pana acum de la ele, nu am facut nici o pauza pana acum, nu m-am ingrasat nici un gram, menstruatia vine ceas, sanii nu mi s-au marit (nici nu aveam nevoie de altfel), nu mai am nici durerile specifice menstruatiei care ma omorau inainte de AC.
La mine merg foarte bine.
Sper sa-ti fie si tie bune, dar stii tu cum se spune, depinde de la persona la persona.
Sanatate si noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlenus spune:

Buna ziua ,sunt membra noua si as vrea o lamurire referitor la duphaston; este anticonceptional? ajuta la ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunitza spune:

marlenus, uite ce am gasit pe site...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60616
tie ti le-a prescris doctoru?...
eu urmeaza sa le iau de maine..la prescriptia doctorului, cate 2 pastile, timp de 10 zile, timp in care tre sa-mi vina rusii; m-am documentat abia azi..zicea cineva ca te poti ingrasa, off! tare n-as vrea..uite inca ceva: http://www.egirl.ro/medicamente/display/2031/DUPHASTON.html
si totusi sunt preparate hormonale..of..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab spune:

Buna, fetelor!

Am si eu o nelamurire, poate ma puteti ajuta.

Am luat aproape 1 an si jumatate anticonceptionale Yasmine (la recomandarea medicului, dupa ce inainte luasem Jeanine).
N-am avut nici un fel de problema, dureri sau sangerari. Intrucat am inteles ca este bine ca dupa 1 an sa se faca 1 luna de pauza, am facut pauza si acum am inceput din nou. Problema este ca de cand am inceput folia noua de Yasmine, ma tot trezesc cu pete maronii pe chilot (n-am dureri, n-am stari de rau).
Am inteles ca spotting-ul este destul de des in primele 2-3 luni de la inceperea anticonceptionalelor, dar totusi...de 1 an jumate am tot luat aceleasi pastile si n-am avut nici un fel de pete, iar acum...

Voi ce parere aveti? sa-mi fac probleme?
Multumesc

Mergi la inceput