Despre contraceptia hormonala (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

http://www.9am.ro/revistapresei/Social/15884/Pilula-contraceptiva-este-cancerigena
Fetelor ia uitati-va si voi pe articollasta astia bat campii sau o fi ceva adevar ca de cand am nascut iau pilule si e comod asa dar nu vreau sa patesc alta belea.Ce ziceti ma panichez degeaba?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by herra

nu mai ia nimeni EXLUTON???

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

pai dc nu mai alaptam...

stai ca acu' vazui ca intrebai dc ingrasa sau nu...
eu personal am slabit cat am luat exluton, dar am tinut si cat de cat regim (nu drastic ca si alaptam)...am luat de cat avea bebelina 6 luni jumate pana s/a intarcat (1 an si 2 luni)...chestia e ca eu nu m/am ingrasat de la nici o pilula anticonceptionala...asa ca nu pot sa iti raspund dc te vei ingrasa sau nu...de fapt cred ca nimeni nu iti poate spune asta...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc; nici eu nu m-am ingrasat de la ce am luat inainte (lo-gest, marvelon, microginon...)

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyany spune:

sincer sa va spun eu nu as recomanda la nimeni sa ia anticonceptionale pentru ca mi s-au intamplat numai lucruri nasoale.am luat doi ani de zile si ...le-am intrerupt de vreo jumatate de an si de atunci numai surprize ...nu-mi vine menstruatia aproape de loc ,numai cu progesteron sau utrogestant ,mi se umfla picioarele si ma constip si toate astea de cand am intrerupt pilulele.Am fost la doctori si mi-au zis ca nu e nici o pb.,dar ma gandesc ca de acum toata viata am sa iau hormoni de astia....deci daca intentionati sa incepeti contraceptia cu pilule asigurati-va ca stiti toate riscurile la care va supuneti...si nu le-am luat dupa capul meu ci la recomandarea unui medic ginecolog........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irisss spune:

Buna ,numele meu e Iris si (ca aproape toata lumea de pe forum)am o problema.Iau Diane-35 de circa 8 luni.Desigur am citit ca Diane-35 e prescris persoanelor cu afectiuni speciale ca acneea ca tratament extins,dar din completa indiferenta a personalului medical caruia m-am adresat nu stiu ce alt contraceptiv sa iau.Nu mi s-au facut analize ,doar mi s-a zis ca e 'pe incercate' (ca la examen atunci cand habar n-ai la ce materie dai).La un asa raspuns ''academic'' am afisat un zambet amar si m-am conformat ducandu-ma la farmacie sa cer ce au mai bun care in Romania se traduce prin ce e mai scump.Cu Diane-35 ma inteleg bine dar totusi cateodata am greturi seara si ce e mai ''dureros'' pt o persoana de 22 de ani...Acnee!desi culmea se spune ca asta vindeca Diane-35!Ce analize trebuie sa fac pentru a lua o decizie de a administra alt anticonceptional si cui trebuie sa ma adresez?deja cu ''incercatul'' asta am luat vreo 6 tipuri in ultimul an si mereu mi-a fost rau de la ele,chiar foarte rau.Va multumesc [size=3][/size=3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

Buna seara. Va rog sa-mi spuneti si mie, daca folositi careva Loette. Mie mi-au fost prescrise de medic, inca nu le-am inceput, nu am mai luat anticonceptionale de 8 ani si atunci pe o perioada f scurta si nici nu mai stiu ce.
Asadar...ce stiti de ele?
Va multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozzzie spune:

Neata!
Am si eu cateva nedumiriri.Am vazut ca vorbeste lumea pe aici despre Novynette.Inainte de asta luam Mycrogynon ...Nu am avut probleme sa ma ingras sau sa imi fie rau de la ele.Novynette`ul mi-a fost recomandat de medic ... dupa ce am facut o intrerupere de sarcina .Are vreo legatura prescrierea lor cu intreruperea de sarcina?Si poate sa imi dea mai multe detalii despre ce inseamna "uter dublu" si ce probleme pot sa am din cauza asta? Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anela spune:

Fetele, trebuie sa ajung la dr. CUPCEANCU Bogdan, pentru un consult urgent. Stiu unde sa-l gasesc, problema este alta.. Timpul meu este foarte limitat si nu-mi permit sa stau pe la cozi, iar programare nu fac cei de la Instit. Parhon. AJUTATI-MA, sa ajung la cat mai repede la el! Poate ati fost pacientele lui, ori doar pentru un control, si aveti vreun numar de telefon (credeti-ma, le-am incercat pe toate), ori vreo alta recomandare! Va foarte multumesc! Si astept cu nerabdare rasp. vostru. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimunu spune:

Buna fetelor.Ma alatur si eu cu unele nedumeriri in legatura cu anticonceptionalele. Observ ca nu prea sa-au mai raspuns la intrebarile de pe aici, probabil ca fetele sint in vacanta.

Iris ai putea sa imi spui si mie un pic mai mult despre cum te simt de la Diane-35? Am luat singura decizia sa le incerc dupa ce am aflat de el aici pe forum. Am incercat mai multe pastile cam vreo 4-5 in ultimi 9 ani am avut diferite simptome ca toata lumea, dar am probleme cu cosurile si pielea foarte grasa si am inteles ca Diane ar ajuta la asta (oricum dupa cate vad toate pastilele sint doar pe incercate), am citit ca unele au probleme de la ele cum ar fi depresia si sensibilitate mai pronuntata (mai plangacioase). Tu ai observat schimbari dupa ce ai inceput sa le ei?
M-ar ajuta mai multe informatii ca sa stiu la ce sa ma astept.

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Am inteles ca si Yasmin este contra cosurilor si pielii grase.Acest contraceptiv se mai numeste "contraceptivul starii de bine" fiindca mai contine un ingredient natural(zic ei)care nu-ti da starea de irascibilitate si sensibilitate care ti-o dau celelalte pilule.

Mergi la inceput