Despre contraceptia hormonala (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

Chiar nu foloseste nimeni LOETTE?
Please...??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozzzie spune:

Se pare ca fetele sunt in vacanta intr-adevar.Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva cu problema mea. Mai asteptam .. poate revin "ajutoarele" inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Ciao fetelor!

Am si eu o intrebare la voi. De doua zile am inceput sa iau si eu exluton, inca mai alaptez, dar doar f. putin. Intrebarea este de cand isi fac efectul si pana cand trebuie sa le iau (pana termin complet cu alaptatul sau pot sa si prelungesc si in perioada urmatoare).
Va multumesc pentru raspunsuri.

http://pq.photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Eu iau Diane35. Dar auzisem cum ca slabesti mult mai greu daca iei asa ceva si parca si pofta de mancare ti-e mai mare si parca te simti si mai umflata. Voi ce parere aveti? Eu nu stiu daca e impresie de-a mea, sau ca asa mi-am obisnuit organismul, dar am o pofta de mancare dupa ce le iau de zici ca-s posedata! Hm, oare au vreun efect daca mut luarea lor dimineata, sa zicem, si nu la 7 seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Am observat ca se discuta despre Diane-35 si nu m-am putut abtine
Este un contraceptiv f puternic, are o concentratie mare de hormoni - vedeti in primul capitol al acestui subiect, unde Catalina a scris si o lista a anticonceptionalelor, cu dozele de hormoni pe care le contin.
Eu am luat Diane anul trecut, din primavara pana prin toamna-iarna, dar am renuntat la el pt. ca aveam spotting si, in plus, aveam un ten de-mi venea sa urlu Eu n-am avut niciodata probleme cu cosurile, nici macar in adolescentza, dar, de cand cu Dianele, imi apareau o groaza...mai ales din cele mari, care dor Ei bine, nici macar acum, dupa un an de cand le-am schimbat, nu mi-am revenit complet... Parca sunt ceva mai bine de cand am trecut pe Logest, care mi se potrivesc Singura parte pozitiva a Dianelor a fost ca in intervalul cand le-am luat, mi s-au facut sanii mai faini putin mai mari... oricum, destul cat sa observe si partenerul Of course ca dupa ce am intrerupt Dianele, si-au revenit la forma/dimensiunea initiala Dar...macar bine ca am scapat de cosurile alea hidoase pe care le aveam din cauza lor...

Din cate am auzit eu, Yasmin si/sau Jeanine ar contine anti-acneice si sunt chiar recomandate adolescentelor (care, de obicei, au probleme cu tenul...)
Asa ca eu va recomand mai degraba sa intrebati medicul despre unul din aceste doua anti-baby, inainte sa luati Diane!
Dianele contin, de fapt, un anti-androgin, care ar trebui sa inhibe "manifestarile" non-feminine, cum ar fi cresterea parului pe corp, acneea, dar sa ajute "manifestarile" feminine (cum am vazut, in cazul meu, cresterea sanilor ) Dar, dupa cum am spus, concentratia de hormoni pe care o contin este mare, spre deosebire de Yasmin si Jeanine...

Sper ca ati inteles ceva si ca v-am fost de folos

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beyonce spune:

quote:
Originally posted by cataghe

quote:

Buna Cata

Iau si eu Mercilon de vreo 8 zile si am mici sangerari (spotting), am inteles dat. tie ca tre sa mai astept sa vad daca organismul se adpteaza. OK. Dar daca am spotting pot sa fac (ar fi si pacat, ca tot am scapat de griji)???

Mersi, te pupic
gina

Poti
Daca iei de numai 8 zile si ai scurgeri....eu zic ca daca mai continua sa mergi la medic macar sa intrebi. Parerea mea...de putut..poti...go ahead...girl....

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beyonce spune:

hei fetelor....vi s-a intamplat sa luati anticonceptionale si totusi sa ramaneti insarcinate/ chiar sunt curioasa....merci, pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Linamalina spune:

Dragele mele,
ce ma fac eu cu un chist ovarian de 6.8 cm(!)?
Medicul imi recomanda pastile LEVLEN pentru 3 luni (nu am folosit niciodata contraceptive), cica poate va micsora chistul. Nu vreau pastile! In fiecare zi! OFFFFFF, ma doare capul doar imaginandu-mi ca le iau.
Ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Linamalina spune:

[quote] Vezi ce este legat de aceasta grupa de contraceptive in prezentare, si ia in considerare ca cu cat doza de estrogeni e mai mica, cu atat efectele secundare ale acestora sunt mai reduse.

Cum sa stiu e mica sau e mare doza? Care doza e considerata mare si care e mica?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaO spune:

Buna!
Am si eu o problema si as vrea sa-mi spuna cineva daca e sau nu cazul sa ma duc la medic.
Asta e a doua luna de cand iau Yasmin. In prima luna m-am simtit f bine si nu am avut nici un fel de reactii adverse. In a doua luna insa mi-a venit ciclul ( nu e spooting ) in ziua a 18 adik cand inca nu terminasem folia. In plus, daca de obicei sangeram cam 4 zile acum au trecut 6 zile si abia abia se opreste. Pe langa toate astea am si dureri de cap (suportabile).
Oare ar trebui sa merg la medic sau sa mai astept sa vad daca se obisnuieste organismul? A mai patit cineva asa?
Astept raspuns.

Mergi la inceput