Despre contraceptia hormonala (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeannnie spune:

Ceao,
Am si eu o problema.. de vreo 4 luni iau Novynette.. totul a fost ok.. saptamana trecuta era a treia saptamana de pastile si am inceput sa am mici sangerari.. pete inchise la culoare.. am continuat sa iau pastilele.. saptamana asta trebuia sa imi vina ciclul si mi-a venit.. normal... dar peste 2 zile ar trebui sa incep sa iau alta folie si nu stiu ce sa fac.. sa incep sa le iau? a mai patit cineva asta? de la ce pot sa apara petele astea? pastilele le-am luat regulat, la aceeasi ora.. chiar nu-mi dau seama ce s-a intamplat.. voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

Si eu patesc la fel..dar sunt la inceput..am inteles ca se mai intampla pana se obisnuieste organismul..insa daca tu iei de 4 luni..s-ar putea sa nu le mai accepte..uita-te la ce mi-au zis mie fetele la tema de pe femina intim-"dilema-ce sa fac?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeannnie spune:

trebuie sa fac o vizita la doctor.. e clar.. dar ma gandeam daca sa mai incerc o luna sa iau pastilele sa vad daca se mai intampla.. si daca incep sa le iau iar si mai am sangerari, oare sunt protejata? am vazut ca tie fetele ti-au zis ca e ok, atata timp cat le iei la ora fixa.. chiar daca apar sangerari..
Avand in vedere ca eu pana acum nu am avut probleme, decat in prima luna cand e normal, si acum cand au trecut 4 luni, poate e o reactie izolata, o raceala usoara.. la doctor nu pot merge decat saptamana viitoare..

Mergi la inceput

ai dreptate.pana la urma doctorul e cel care are ultimul cuvant.bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyany spune:

salutare!
credeti ca din cauza anticonceptionalelor as putea avea acum pb cu menstruatia? nu le mai iau si nu-mi mai vine nici ciclul........cica ar fi o tiroida ceva.....ce credeti?
ajutati-ma! nu stiu ce sa mai fac pt ca am fost la ginecolog si ....ma indoapa cu hormoni......asta am sa fac oare toata viata?
inainte de a lua anticonceptionale nu am avut astfel de pb
si daca as avea tiroida credeti ca asta ar fi problema?

Mergi la inceput

poate ar fi bine sa incerci si ceva naturist..tinctura de marar..sau tinctura de zmeur..bea mult ceai de coada soricelului,vasc,cretisoara...mai cauta pentru ca sunt multe tratamente naturiste...bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eckho spune:

danateo, eu iau Harmonet de mai bine de un an si jumatate si nu am probleme cu el. nici la inceput pt ca am inceput sa le iau imediat dupa o folie de Microginon. si toate pb le-am avut in timpul Microginonului. nu le-am schimbat pt ca nu suportam Mic dar mi le-a dat doctorita mea pe atunci din Buc ca a zis ca sunt mai noi si nu contin asa multi hormoni si ca atare nu dau multe efecte adverse. apoi cand m-am mutat aici am fost la ginecolog si m-a consultat din nou si a zis ca e ok sa cantinuu cu ele.

a fost haios cand m-am dus in Craiova la o consultatie dupa ce am plecat din Buc si inainte sa vin aici. doctorul nici macar nu auzise de ele a zis ca ce D-zeu sunt prostiile alea. pana a vazut prospectul si si-a luat cuvintele inapoi. cred ca acum a inceput sa le prescrie si el

nu m-am ingrasat de la ele. la un moment dat am avut dureri de sani(nu exagerat) inainte sa-mi vina ciclul dar acum nu mai am. ma doare capul mai mult decat de obicei ca eu nu aveam pb de astea inainte. o fi de la ele. si la un moment dat incepusem sa cred ca ma fac depresiva dar mi-a trecut starea aia. poate n-a avut de-a face cu pilulele. asa ca in principiu deocamdata ma inteleg bine cu ele. da-le timp zic eu. mai ia-le o luna si vezi cum iti e. si daca nu se schimba nimic poate tre sa le schimbi tu pe ele fiecare e diferit. poate tie nu ti se potriveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salut!iau sau mai bine zis am intrerupt anticonceptionalele de o saptamana dupa ce am luat timp de 3 ani si jumatate fara intrerupere mersilon. daca raman insarcinata in urmatoarele luni poate afecta copilul? mi s-a zis ca e periculos sa ramai insarcinata 2 ani dupa ce am luat in continuu anticonceptionale.este adevarat?

http://yahoo.photos.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

2 ani????chiar nu cred asta..eu stiu de 6 luni..mai intreaba si alt medic..si o sa-ti spuna si fetele...2 ani e exagerat de mult..cine ti-a zis asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Oare e normal sa am sangerari aproape tot timpul cat iau Mycroginon? E deja a doua luna de cand iau, dar de la 4-a pilula din folia de 21 deja au inceput sangerarile. Luna trecuta tot asa a fost. Ce poate sa insemne asta? De-abia peste 2 saptamani am programare la doctor. Culmea e ca am mai luat acum multi ani aceleasi anticonceptionale si n-am patit asa ceva.

Acum am citit si ce s-a scris pe pagina asta...deci se pare ca au mai fost probleme. ceea ce ma mira e ca eu n-am avut in trecut probleme cat luam Mycroginon.

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput