Despre contraceptia hormonala (2)
Raspunsuri - Pagina 10
jeannnie spune:
Ceao,
Am si eu o problema.. de vreo 4 luni iau Novynette.. totul a fost ok.. saptamana trecuta era a treia saptamana de pastile si am inceput sa am mici sangerari.. pete inchise la culoare.. am continuat sa iau pastilele.. saptamana asta trebuia sa imi vina ciclul si mi-a venit.. normal... dar peste 2 zile ar trebui sa incep sa iau alta folie si nu stiu ce sa fac.. sa incep sa le iau? a mai patit cineva asta? de la ce pot sa apara petele astea? pastilele le-am luat regulat, la aceeasi ora.. chiar nu-mi dau seama ce s-a intamplat.. voi ce ziceti?
lyvya spune:
Si eu patesc la fel..dar sunt la inceput..am inteles ca se mai intampla pana se obisnuieste organismul..insa daca tu iei de 4 luni..s-ar putea sa nu le mai accepte..uita-te la ce mi-au zis mie fetele la tema de pe femina intim-"dilema-ce sa fac?"
jeannnie spune:
trebuie sa fac o vizita la doctor.. e clar.. dar ma gandeam daca sa mai incerc o luna sa iau pastilele sa vad daca se mai intampla.. si daca incep sa le iau iar si mai am sangerari, oare sunt protejata? am vazut ca tie fetele ti-au zis ca e ok, atata timp cat le iei la ora fixa.. chiar daca apar sangerari..
Avand in vedere ca eu pana acum nu am avut probleme, decat in prima luna cand e normal, si acum cand au trecut 4 luni, poate e o reactie izolata, o raceala usoara.. la doctor nu pot merge decat saptamana viitoare..
dyany spune:
salutare!
credeti ca din cauza anticonceptionalelor as putea avea acum pb cu menstruatia? nu le mai iau si nu-mi mai vine nici ciclul........cica ar fi o tiroida ceva.....ce credeti?
ajutati-ma! nu stiu ce sa mai fac pt ca am fost la ginecolog si ....ma indoapa cu hormoni......asta am sa fac oare toata viata?
inainte de a lua anticonceptionale nu am avut astfel de pb
si daca as avea tiroida credeti ca asta ar fi problema?
lyvya spune:
poate ar fi bine sa incerci si ceva naturist..tinctura de marar..sau tinctura de zmeur..bea mult ceai de coada soricelului,vasc,cretisoara...mai cauta pentru ca sunt multe tratamente naturiste...bafta!
eckho spune:
danateo, eu iau Harmonet de mai bine de un an si jumatate si nu am probleme cu el. nici la inceput pt ca am inceput sa le iau imediat dupa o folie de Microginon. si toate pb le-am avut in timpul Microginonului. nu le-am schimbat pt ca nu suportam Mic dar mi le-a dat doctorita mea pe atunci din Buc ca a zis ca sunt mai noi si nu contin asa multi hormoni si ca atare nu dau multe efecte adverse. apoi cand m-am mutat aici am fost la ginecolog si m-a consultat din nou si a zis ca e ok sa cantinuu cu ele.
a fost haios cand m-am dus in Craiova la o consultatie dupa ce am plecat din Buc si inainte sa vin aici. doctorul nici macar nu auzise de ele
a zis ca ce D-zeu sunt prostiile alea. pana a vazut prospectul si si-a luat cuvintele inapoi. cred ca acum a inceput sa le prescrie si el![]()
nu m-am ingrasat de la ele. la un moment dat am avut dureri de sani(nu exagerat) inainte sa-mi vina ciclul dar acum nu mai am. ma doare capul mai mult decat de obicei ca eu nu aveam pb de astea inainte. o fi de la ele. si la un moment dat incepusem sa cred ca ma fac depresiva dar mi-a trecut starea aia. poate n-a avut de-a face cu pilulele. asa ca in principiu deocamdata ma inteleg bine cu ele. da-le timp zic eu. mai ia-le o luna si vezi cum iti e. si daca nu se schimba nimic poate tre sa le schimbi tu pe ele
fiecare e diferit. poate tie nu ti se potriveste.
kriss79 spune:
Salut!iau sau mai bine zis am intrerupt anticonceptionalele de o saptamana dupa ce am luat timp de 3 ani si jumatate fara intrerupere mersilon. daca raman insarcinata in urmatoarele luni poate afecta copilul? mi s-a zis ca e periculos sa ramai insarcinata 2 ani dupa ce am luat in continuu anticonceptionale.este adevarat?
http://yahoo.photos.com/darbyshaw79
lyvya spune:
2 ani????chiar nu cred asta..eu stiu de 6 luni..mai intreaba si alt medic..si o sa-ti spuna si fetele...2 ani e exagerat de mult..cine ti-a zis asta?
Cristina_C spune:
Oare e normal sa am sangerari aproape tot timpul cat iau Mycroginon? E deja a doua luna de cand iau, dar de la 4-a pilula din folia de 21 deja au inceput sangerarile. Luna trecuta tot asa a fost. Ce poate sa insemne asta? De-abia peste 2 saptamani am programare la doctor. Culmea e ca am mai luat acum multi ani aceleasi anticonceptionale si n-am patit asa ceva.
Acum am citit si ce s-a scris pe pagina asta...deci se pare ca au mai fost probleme. ceea ce ma mira e ca eu n-am avut in trecut probleme cat luam Mycroginon.
Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002