Balante (dez)echilibrate (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Mickyyy spune:
ticka, si eu vreau locatia sau site-ul daca se poate, mickyyy@yahoo.com sau poti sa-mi scri si PM ca nu ma supar .
Si La multi ani cu ceva intarziere pentru Sandica, m-am uitat pe poze, e o scumpica, sa va traiasca!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
ticka spune:
Cary, sper sa nu te superi dar am trimis mailul pentru tine si lui Mickyyy, ca e doldora de detalii. Mickyyy sper ca nu te superi nici tu
Mickyyy spune:
merci ticka ! Eu una sigur nu m-am suparat, sper ca nici Cary!
Voiam sa mai intreb ceva...au o limita de varsta la copii? Sau e suficient sa mearga in picioare singuri
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
ticka spune:
Mickyyy, Sandica a avut invitatzi intre 3 luni si 11 ani. Bineintzeles ca bebele de 3 luni a stat numai in bratze, urmatorul bebe mic a fost bebele de 1 an si 3 luni, acesta a circulat non stop, s-a dat si pe tobogan si s-a jucat cu bilele. A mai fost 3 copilasi de 3 ani jumate, care s-au jucat foarte frumos singurei cu ceilaltzi, fara sa traga de parintzi. Dar cel mai bine zic eu sa-i intrebi pe cei de-acolo daca au mai facut petreceri cu copilashi mici.
Salmida spune:
Mersik, ticka!
Superbe pozele de la petrecerea copiilor. Pline de veselie si culoare!
Cam putini brädutzi pt. cat de lungä e listutza cu balante!
dana_ene spune:
Cary, cum sa nu ! Poti sa-mi trimiti poza cu ingerasul pe mail (daniela.ene@gmail.com)
Apropo, mai am 3 invitatii pentru cine doreste sa-si faca adresa de mail pe GMAIL (Google Mail), imi place si interfata pe langa marele avantaj, ca are capacitatea de 1000 MB. Nu se pot face adrese decat prin invitatie, asa ca daca cineva doreste... astept sa-mi spuneti !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
vlada spune:
Daniela..pai eu as vrea te rog o invitatie, eventual 2 daca nu mai sunt si alti doritori, ca sa-si faca si sotul...adresa este vladstefan22@yahoo.com.
Merci mult
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Am uitat... Ticka magazinul de la Plaza cu camasa se numeste Promod.
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
Multam Vlada, il stiu... numai sa ajung acolo. Poate in w-e ca atata timp liber am si eu. plus Plaza e tare departe de mine, tre sa negociez cu sotul....
Astazi Sandica mea s-a dus la teatru - la Tandarica, abia astept sa-mi povesteasca cum a fost. Era atat de incantata ca astazi au program la teatru, incat s-a trezit singurica dimineata.
Ce va mai fac copilashii? ca n-am mai vorbit de ceva timp despre ei ....