Balante (dez)echilibrate (7)
Raspunsuri - Pagina 7
ticka spune:
Dana , eu zic sa te bucuri ca ai avut bradutz natural. Ca si eu am vrut dar s-a incapatzinat Sandica si mi-a spulberat visul. N-a vrut si punct. Astept si poze de la tine. Promit ca ajunge in galerie!
Am facut ziua lui Sandica. A iesit mai bine decat ma asteptam. am si pozici cu sarbatorita si invitatzii. Click aici Party Alexandra
Cary spune:
Ticka iubita ce de copilasi frumosi,iar poza care pe mine m-a dat pe spate este aceea in care Sandica este incarcata de cadouri,asa imi place mie sa vin acasa dupa o zi de oras!!!
Unde a fost petrecerea?
Si apropo de oras,i-a spune-mi unde sunt reducerile alea???ca sa stiu cand pun de-o deplasare!
Toti brazii mi-au placut,intr-adevar cei artificiali sunt mai bogati,dar daca,cauti se gasesc si naturali-stufosi,dar care te ARD la buzunar!
Dana sa stii ca ingerasul meu are o poveste,mi l-am dorit de foarte mult timp si mi-am promis ca atunci cand il voi gasi,nu o sa ma uit la pret si am sa-l cumpar.
Au trecut 2 ani,pana l-am gasit,am intrat in magazin ca o disperata(sperand sa nu-mi spuna vanzatoarea ca-i de decor,c-o omor!!!),dar pretul anul trecut a fost la 400.000lei,am ramas masca ca nu ma asteptam sa fie atat de scump........l-am studiat,admirat si in final imi spune vanzatoare:
-Dati un ban dar il aveti o VIATA!
Asa este, il am o viata daca nu sar copiii in brad.Este ca un bibelou,el poate sta foarte bine si intr-o vitrina,dupa sarbatorile de iarna.
Anul acesta la Carrefour Militari s-a deschis(langa farmacia SENSI BLUE)un magazin cu decoratiuni interioare si aveau ingerasi mult mai frumosi ca al meu,dar la un pret pe masura 1.890.000lei,deci am inteles ca al meu este unul SUPER IEFTIN!!!
Numai bine tuturor!
dana_ene spune:
Cary, ma bucur ca am gusturi de balantza : frumos si costisitor .
Si eu imi doresc un asemenea ingeras, dar astept sa mai creasca Oana, sa-l aprecieze si ea, ca sa-l putem pastra - cum ai spus si tu - "o viata"!
-------------------
Ticka, sa stii ca si eu mi-am dorit foarte mult bradul natural, fiindca de foarte multi ani am avut numai artificial. Doar cand eram copil am avut bradut natural. L-am dorit pentru Oana, fiindca era primul Craciun de care era cat de cat constienta.
Am vazut pozele de la petrecere. Ce scumpa e Sandica ! Si ce fericita a fost ! Chiar, unde ati facut petrecerea asta ?
(P.S. Stii, pe mama mea o cheama Alexandra si i se spune Sandica... Asa de apropiata ma simt de tine de cate ori vorbesti de floricica ta )...
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
ticka spune:
reduceri Cary???.....tz tz tz... :)))
Pai am trecut in fuga pe la Mall, cand eram in febra pregatirilor si aveau 50% Mango, Polo Garage etc etc. O prietena a venit la ziua sotzului intzolita toata in Zara si mi-a zis ca luna asta au reducerisi acolo .. Si buzunarele mele sunt goaleeeeeeeeeeeeee!!!!!!
ticka spune:
Multzumesc frumos Dana nu stiu de unde pana unde Alexandra a ajuns Sandica. Mi-a mers Sandica la inima si asa a ramas :)
Acum despre petrecere. Am facut petrecerea cu ajutorul unei firme in vilutza lor. Aveau 3 camere, 2 pentru copii si una pentru adulti. O camera e cu tobogan, piscinutza cu bile, casutza, si joc mecanic - fotbal - pentru copii mai maricei. Neasteptat acest joc a fost atractia tuturor! In alta camera aveau mesutze si jucarii, acolo au desenat au colorat si taiat cate ceva, tot acolo au mancat. Parintii aveau si ei camera lor, cu canapea si fotolii, Tv, reviste si tot acolo serveau cate ceva si drinkuiau :). Pentru fumatori aveau in bucatarie amenajat un bar si 2 mese.
Stiu ca si pretul e foarte important....ne-a costat 4 mln incluzand:
- 350 000 lei meniu copil (cartofi prajiti + pui shanhai + suc natural din portocale la discretie si apa plata la discretie) pentru 10 copii
- 500 000 tortul facut de ei ( a ajuns si la copii si la parinti) + sampania pentru copii + artificii pe tort
- cafea si racoritoare (Coca-Cola) pentru parinti la discretie erau incluse in pretz.
Noi am mai adus cate ceva pentru parinti: bere, pateuri, saratele, alune, chipsuri si suc natural.
Alta chestie care mi s-a parut dragutza a fost ca cineva dintre copii a cerut inca o portzie si eu am mai cerut o portzie pentru un bebe mancacios de 1 an si 3 luni. Ma asteptam sa-mi treaca pe nota de plata inca 700 mii, dar nu mi-au trecut nimic.
au site si pe net...daca vreti va trimit pe mail adresa.
Si din poze se vede ca ccc copii erau bucurosi! Fii-mea mi-a zis atunci ca e fericita si ca e mai frumos decat la Mc.
Cam atat :)
vlada spune:
Si eu sunt innebunita cu reducerile !!! Ceva-ceva tot mi-am luat,dar stiti cum e ...niciodata nu e destul...
Noi nu concepem Craciun fara brad natural...desi arata mai saracacios decat cel artificial,mirosul de cetina creeaza cea mai minunata atmosfera ! Si chiar ca avem bradutzi frumosi ! Multumim Ticka si multi .
Petrecerea a fost nemaipomenita si Sandica e o frumusete ! Imi poti trimite si mie adresa te rog ? vladstefan22@yahoo.com Si spune-mi te rog cate ore se poate sta si daca ar fi potrivit pt. aniversarea a 2 ani. A, si cu cat timp inainte poti face rezervari... Merci
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
Multumesc frumos Andreea , ti-am trimis un mail cu detalii despre party.
Eu vreau sa-mi iau niste camasi - pentru birou - unde pot gasi ceva frumos??? Andreea, daca ti-ai bagat deja nasucul pe la reduceri, poate ai vazut tu pe undeva ceva.....sau poate altcineva? help
vlada spune:
Nu m-am uitat in mod special la camasi, dar stiu ca au la Mango, Zara si mai e un magazin,imi scapa acu' numele, in Plaza Mall chiar vis-a-vis de Polo .
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Ticka iubita si eu vreau locatia petrecerii,mi se pare un pic cam scump,dar merita decat sa pui casa la bataie,sa se sparga in joaca, cine stie ce, si apoi sa faci curatenie o saptamana!
Adresa mea: carinases2002@yahoo.com
Dana daca vrei maine iti fac doar INGERUL intr-o poza si ti-o trimit la adresa dorita,pupici.
O sa dau si eu pe la reduceri ca sigur trebuie sa ma aleg cu ceva,poate intre timp,ca tot trece sezonul, or fi aparut si cismele mele,mult cautate!?!?!?!?ca tare sunt pretentioasa la capitolul incaltaminte si cum port 40-41 .......gasesc al naibi de repede!
ticka spune:
Cary ti-am trimis detamai mailul cu tot felul de detaliutze. .
si ma duc sa vad ce e cu ingerul ala, ca se pare ca am fost chioara si mi-a scapat