Balante (dez)echilibrate (7)
Raspunsuri - Pagina 13
vlada spune:
Va invidiez teribil...aveti fetite asa mari si frumoase... ! Pana o sa ajungem si noi sa lucram ...
Am intrat pe site-uri, insa nr. minim de copii apare 12...noi nu suntem atatia...la voi asa a fost?
Pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
Andreea - multumesc frumos - .
Unde am facut noi ziua Sandicai, nr minim de copii era 10. Daca erau mai putini plateai cat pentru 10 .
uite ca am facut un copy/paste de pe site-ul lor:
PACHET "ECONOMIC PARTY"
- Program Luni – Joi
- Inchiriere spatiu – 3 ore
- Invitatii personalizate
- Supraveghere copii de catre un cadru specializat
- Numar minim copii : 10
- Tarif : 200.000 lei / copil
total 2 mln - 10 copii
2) PACHET "STANDARD PARTY"
- Program Luni – Duminica
- Inchiriere spatiu – 3 ore
- Invitatii personalizate
- Supraveghere copii de catre un cadru specializat
- Numar minim copii : 10
- Decoratiuni : baloane cu aer, coifuri, trompete, spray zapada artificiala
- Cafea + bauturi racoritoare pentru parinti
- Meniu copii + suc natural
- Tarif : 350.000 lei / copil
- Desert : tort, sampanie pt. copii, lumanare & artificie pt. tort : 500.000 lei (pretul este calculat pentru 10 copii)
total 4 mln - 10 copii
FAQ:
7) Se pot organiza si petreceri cu mai putin de 10 copii ?
Da, dar costul este acelasi ca pentru o petrecere cu 10 copii
Cary spune:
Avand in vedere ca pentru mine la toamna incepe scoala(Rebi clasa I )vom avea prietene noi deci fac suma,mai ales ca avem DEJA 6 prietene acum cand ne-am sarbatorit la Mc D.
Pupici Sandicai cele iscusite si mamicii care supravegheata activitatea!
Sper sa gasesc cat mai repede acel joc,ca tare ma pasioneaza si pe mine!!!!!
ticka spune:
Cary - !
am intrat si eu pe-aici pe la sfarsitul zilei, sa ma plang ca sunt obosita si daramata. O baie fierbinte si un ceai verde cu iasomie, atat imi doresc in seara asta...si ce? credetzi ca o sa am parte? hm! Pai ce-o sa faca chinuitorii de mami-face-tot? o sa shomeze? never!
va pup si un w-e placut, ca deh, eu lucrez si maine
Cary spune:
Chestia asta cu"lucrez si sambata!" mi se urca la cap si ma scoate din sarite.
Eu incerc sa-mi termin treburile gospodaresti,femeiesti,curatenia si altele,iar de sambata dimineata pana duminica seara sa inceapa distractia,adica:
-Iarna-vizite in parcuri,prieteni,teatre,circ si escapade la munte sau tara;
-Vara-strand,parcuri,prieteni,gratare la iarba verde si altele.
Daca nu m-as distra in W-E as simti ca "trag" incontinuu,iar LUNI as merge la srevici GATA OBOSITA!
Asa ca prefer sa ma deconectez de la munca in W-E.
Va doresc un W-E placut!
P.S. Ticka am reusit sa impator si eu tricourile!
ticka spune:
De un an n-am ajuns la munte . Ba sunt plecata eu, ba e plecat sotul. Ba am eu concediu si el nu are. Ba merg eu la mare cu Sanda si el tre sa se intoarca la Bucuresti. Deci un mare kk si daca ma gandesc ca alti ani fiecare 2 saptamani eram la munte.... Si ca sa vezi - anul trecut mi-am pus o dorinta cand veni 2004 - sa invatz sa schiez ( ca eu nu shtiu ) si de bine ce mi-am dorit n-am ajuns deloc la munte un an intreg. Am zis ca nu-mi mai doresc nimic, na! si sa nu crezi dupa asta ca uneori La vie est parchive!
dragelor si sa ne-auzim numai de bine!!!
Salmida spune:
Ticka, mi-ai amintit cä si eu am avut aceeasi ambitie cu schiatul. Eu am pus-o in practicä panä la urmä, cu mult haz, multe cäzäturi si o febrä muscularä dupä aceea de abia mä miscam! E adevärat cä yo nu aveam "obligatii familiare" pe atunci si fäceam ce voiam yo si buzunarul meu.
Plus cä m-au "bätut" cläparii de cate ori m-am proptit in ei, apoi era sä iau pe sus un stativ-parcare pt schiuri sub privirile speriate ale posesorilor. A fost o experientä de neuitat pt. mine. Am fost cu o prietenä care stia sä schieze asa cä dupä ce mi-a fäcut instructajul (plus cum trebuie sä cad ca sä pot sä mä mai si ridic) m-a läsat singurä pe partia incepätorilor care nu era de ea, of course.
Ambitioneazä-te sä crezi in continuare. Nu se stie ca pämantul din ce parte bate vantul! - imi zicea o prietenä la momente grele.
Sä ai o ½ de week-end pläcut!
si celelalte fete din
Cary spune:
Draga Ticka in privinta sotului te inteleg perfect,caci un concediu linistit nu prea am avut nici noi(mereu il cheama din concediu),DAR incerc tot timpul sa vad partea buna a lucrurilor,ca sa am si eu o viata in ROZ!
Daca plecam la mare 10 zile si dupa 5 trebuie sa vina in Bucuresti,atunci imi chem parintii,deci am multumirea ca sunt un pic si cu ei,(ca nu i-am dat uitarii)si sunt pe cheltuiala mea ca ei sunt pensionari!
Bunicii sunt inebuniti dupa nepoti asa ca dupa amiezile de concediu cand bunicii si copii dorm eu am liber la hoinareala prin bazaruri si locuri noi de explorat.
La fel fac si la munte,Rebi fiind mai mare rezista mai mult la drumetii si cand sotul nu vine cu noi,bunici raman la cabana cu Axel(1an si 10 luni acum)si noi doua ne bucuram de peisaj.
Sigur ca nu e ACEEASI distractie cand familia nu este REUNITA!,dar sotul se bucura ca ai nostri copiii sunt fericiti de orice escapada,cand Rebi ii povesteste prin ce a trecut cu mami ,iar mami e fericita ca tati i-a dus dorul!!!mai departe nu mai spunem
W-E placut tuturor!
ticka spune:
neata dragelor! uite si eu pe-aici :). Salmida, promit ca ma ambitzionez si invatz sa schiez. Dar o sa-mi iau un instructor pentru cateva sedinte, ca sa invat sa cad ....corect. si dupa usor usor, impreuna cu Sandica ne facem mari experte in ale schiatului. Abia astept sa ninga si in Bucureshti..oare o sa avem parte de zapada aici? Ca tot vad la stiri ce e prin Maramures si am impresia ca se vorbeste de alta tara.
si un inceput de saptamana frumos!
Cary spune:
Vad ca Ticka a dat 'neata! eu dau "seara buna!",am sosit sa va spun ca AFARA NINNNNGEEEEE!!!! linistit,marunt si des,cat am asteptat aceasta ninsoare.
Stiu ca de maine voi patina cu masina,dar nu ma intereseaza,sunt fericita ca vad zapada!abia astept sa culc copiii,ma imbrac si pe la 23.00 plec sa iau o gura de aer si fulgi!
Va pup dulce ca-s tare fericita!