Balante (dez)echilibrate (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bravo SANDICA !!!!!!!!!!!!
Transmite-i felicitarile mele, mami [up]!

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Multumesc frumos Dana - !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

PUPICI Sandica,vezi ce fata mare are mama!!!!

Ticka poate tragi in poza capodopera sa vad si eu ca mor de curiozitate si poate procur si eu pentru Rebecca un TATUM(se gaseste in comert si cat costa)???Unde il gasesc????

Saru-mana si pupici.

Mergi la inceput

Cary, multumesc frumos! Fac poze sa le vezi. Eu i-am adus Sandica-i de la Moscova seturi Tatum si dupa cateva luni am vazut si la noi, in libraria de langa casa seturi din aceeasi gama. Deci cred ca gasesti si la librarii. Libraria de langa noi se numeste Buratino (stiu ca e o retea de Buratino) dar cred ca se gasesc si in altele. Revin cu poze ca sa ma laud de-adevaratelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Sandica ! Asteptam pozele...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Cary, vlada, uitati aici sunt creatziile lui Sandica. Am pozat si cutiile si formele in care se toarna ipsosul ( din plastic pentru brose si din cauciuc rosu pentru purcelush si ursuletz. Mai e un set de tesut covoare (varsta 5+) dar Sandica n-a fost atat de incantata, poate mai tarziu. Alt set care are si ac din plastic si cosi mergele pe cartoane pe care tot copilul le si coloreaza. si un set de modelat tot velul de nebunele pufoase. Cam atat. Tot pe aceeasi pagina am pus si pozele de la ziua de nastere la care am fost sambata. Sandica e pictata fluturas si e foarte haioasa, dar vad ca pozele inca nu s-au incarcat, poate in 15-30 minute.

Mergi la inceput

Ticka sunt super pozele si acum vin intrebarile:
-1-Figurinele cu papusi sunt jocul 1 si purcelusii jocul 2? sau sunt 2 jocuri intr-o cutie?
-2-La figurine,pachetul contine ipsos si acuarele sau le cumperi separat?

Ghergheful n-o pasioneaza nici pe Rebi(a facut 6 ani in decembrie)caci il are la gradinita si mi-a spus ca nu-i place!

Eu as pune figurinele pe tort!

ultumesc frumos.

Mergi la inceput

Cary, purcelushul si ursuletzul cu forma de cauciuc erau in alt set -primul. Din pacate nu mai am cutia, am taiat-o ca vroia Sandica tablou cu Winni.
In set intra ipsosul, acuarelele, sistemele de prindere pentru broshe, o pensula. Ipsosul iti ajunge pentru 2 seturi de papushi+steluta+trandafir, apoi poti folosi si ipsos din comert. S-a uitat sotul meu si a zis ca merge si cu ipsos obisnuit. Acuarelele la fel, poti folosi si altele. Pe spatele cutiii te mai invata cum poti sa obtii o culoare din 2 culori primare ( de ex: verde = albastru+galben).

Mergi la inceput

Saru-mana pentru instructiuni.

M-am gandit ca imediat bate martisorul la usa,procur un TATUM cu brose si fac impreuna cu Rebi,martisoare pentru prietenele de la gradi.Cred ca va fi foarte incantata,caci ace mici de siguranta se gasesc si in comert.

Mergi la inceput

Spor la treaba Cary! pupicei Rebecai !

Mergi la inceput