Balante (dez)echilibrate (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ticka, sigur e vorba de un spam. Banuiesc ca e un mesaj care se transmite dintr-o casuta in alta, fara ca expeditorii sa aiba cunostinta de asa ceva.
Mie, de exemplu, pe adresa de la birou imi vin tot felul de mesaje din toate colturile tarii, chiar si de la diverse primarii comunale . De unde pana unde. Aia saracii habar nu aveau ce-i cu mesajele, fiindca i-am sunat.
Asa ca nu te necaji.
-----------------
Mickyyy, super veste . Ce zice tati ? Va fi minoritar .
-----------------
Ziua mea a inceput prost... as putea spune ca saptamana a inceput prost .
Pe drumul spre serviciu, pe o trecere de pietoni mi s-a rupt tocul de la cizma. Va dati seama cum am ajuns pana in birou, schiopatand .
Offfffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Dana, Cary va multumesc pentru ingerash, e superb!

quote:
Originally posted by dana_ene

Ticka, sigur e vorba de un spam. Banuiesc ca e un mesaj care se transmite dintr-o casuta in alta, fara ca expeditorii sa aiba cunostinta de asa ceva.

Dana, nu cred ca se trimite automat...ma regasesc in CC-ul mailului plus mailul mai contine si ceva scris de genu "o fi adevarat? ...etc etc" stiu ca unii virushi se retrimit automat, dar nu stiu sa scrie si ceva in mail.... Am postat si ca subiect separat cu rugamintea sa nu mai trimita mai departe.

Mickyyy - felicitari, sanatate multa si sarcina usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ticka, am inteles. Daca apar si adaugari ale expeditorului, atunci e clar ca l-a trimis cu intentie.
E urata situatia, atunci.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

-----------------
Mickyyy, super veste . Ce zice tati ? Va fi minoritar .
-----------------

ce sa mai zica....spera ca o sa fie rasfatatul casei cu 3 fete in preajma . Poate ca in sinea lui si-ar fi dorit baiat (desi nu prea recunoaste), dar s-a bucurat la fel de mult si de fetita, mai ales ca la eco a reiesit ca e totul in regula. Insa familionul e cam dezamagit (chiar daca nici ei nu recunosc)...cel putin din partea tatalui...unde in afara de Malina mai sunt deja 2 fetite si bunicii tot sperau la un nepotel.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ticka

quote:
Originally posted by gandacelu

salutare, fetelor! eu am cam lipsit... scuze!

am o intrebare on topic: stie cineva de ce a plecat de pe forum vera, balanta noastra vektroasa?

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

ola , tragi chiulul? :))))Gasesti ceva la forumul de felicitari personalizate. Iar din cate stiu eu, a plecat pentru ca a considerat abuziva o eliminare a unui membru DC. O poveste legata de chat, reclama, site-uri concurente.....nu shtiu detalii. Dar am impresia ca shtie Q

ahhhhhhhhhhh cre ca stiu... e vorba de pulstar?? hmmm ce pacat...
merci, ticka... banuiam eu, dar nu eram sigura...
balantele astea si dreptatea!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ticka - ne povestesti de la petrecere ? Abia asteptam...
Sper ca nu e vorba de mine cu mail-ul...chiar te rog sa-mi spui.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Andreea, nu era mailul tau, a fost mailul de la altcineva si nu cred ca e vorba de rea intentie, eu zic ca e din nestiinta si dezinformare. D-aia am si scris

Acum despre party: nu zic unde mi-a placut mai mult, pentru ca sunt subiectiva [:P]

+ aici:
- Parintzii aveau si ei meniu cu mancare (sandvishuri, pulpitze, salam si mezeluri, cartofi prajitzi si ciupercutze).
- pentru copii a fost face-painting si modelare de baloane.
- tortul avea 4 artificii.

+ la noi:
- Spatziul de joaca pentru copii a fost mai mare.
- Exista baie numai pentru copii si baie pentru parintzi
- Spatziul pentru parintzi era separat (+ spatziul amenajat la bucatarie pentru fumatori). Aici prin spatziul pentru parintzi se ajungea la bucatarie, asa ca se circula mereu.
- Tortul avea 1 artificiu ( dar a facut mult mai putzin fum, acolo fumul s-a simtit vre-o 30 minute)

Ce nu mi-a placut:
Nu mi-a placut o tipa care avea grija de copii ! Faze:
1. Stii cum sunt copii, unii sunt mai obraznici...si tipa care se ocupa de ei, oprea muzica si le spunea ca nu le face face-painting daca nu sunt cuninti, ca daca nu stau cuminti n-o sa manance tort. Mi s-a parut deplasat si aiurea.
2. Tortul era decorat cu jucarii din plastic Tom si Jerry. tipa le-a zis copiilor ca daca sunt cumintzi le da jucariile sa se joace. Dupa ce s-a suflat in lumanari, a strans jucariile si le-a zis copiilor ca sunt pentru alt tort. M-a pufnit rasul .
3. S-au urcat copii pe tobogan si ajungeau la baloane. Muzica s-a oprit si "eeeee! ce facetzi acolo, coboratzi imediat si nu mai atingetzi baloanele sunt de decor!"

Celelalte tipe erau OK si erau dragutze. Despre costuri n-am indraznit sa intreb cat i-a costat, dar stiu cand sunasem era cu 500 mii mai scump decat in cealalta parte, nu stiu daca era inclus si face-painting si baloanele...

Oricum copii erau bucuroshi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Merci mult ! Se poate si un mail cu numele locatiei...? Merci mult

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Andreea - done! Ti-am trimis un mail cu toate site-urile pe care le-am gasit cu firme care organizeaza petreceri pentru copii.

Mergi la inceput

Neatza! Vin sa va povestesc ce-am facut aseara cu Sandica. Sandica a primit cadou de ziua ei cateva seturi de lucru manual de la Totum. Printre ele si unul cu printzese. Torni in forma ipsosul, dupa ce acesta se intareste, il scotzi din forme si colorezi. Eu am mai incercat sa fac impreuna cu ea un alt set Totum Cu Winni Pooh acum un an si la colorat a iesit o mazgaleala. De data asta a facut niste broshe si nishte magnetzi de frigider superbi. I-a colorat frumos. Recunosc am ajutat-o la ochi si gura, dar in rest s-a descurcat. Era tare mandra de ea si eu binenintzeles, mai ales ca pe set scria +6 ani. Gata m-am laudat . Iar azi dimineatza mi-a facut o surpriza si mi-a numarat de la 10 la 0 apoi de la 20 la 0. Nu stiam ca poate face si asta . Ora de laudat se incheie aici .

Mergi la inceput