Exista chat!?

Exista chat!? | Autor: Andreea_si_Doru

Link direct la acest mesaj

Daca da... mie de ce nu-mi merge? apas pe el si tot forumul mi se deschide. Chiar ma intereseaza... conteaza browserul care il am? de fapt nu conteaza ca am incercat si pe internet explorer si tot nu se deschide

Mersi frumos

Sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie

Minunea noastra, Nathalie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Da, exista si functioneaza. Accesul se face de pe oricare pagina a forumului, ultima linie a meniului albastru din stanga sus.

Succes,
Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Mersi qsar... de gasit am gasit chatul, dar mie nu-mi merge!!!

In primul rand parola e cea de la nickul meu, nu?

In al 2-lea rand cand apas pe "Intra" imi inchide fereastra fara sa se intample nimic mai departe.
Am apasat si CTRL - si se face ca se incarca si apoi scrie Done, fara sa se intample nimic de fapt...

Asta e... nu stiu ce sa fac Poate ai tu vreo alta sugestie, sau poate mai sunt si altii in aceeasi situatie ca mine...

Mersi oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Andreea....vezi daca ai pop-ups blocat sau nu, s-ar putea sa nu poti deschide chat-ul din cauza asta.

noi

Mergi la inceput

Din pacate nu am pop-upsuri blocate... pur si simplu cand dau pe intra mi se inchide fereastra... la fel se intampla si cand tin CTRL-ul apasat. Las` ca nu mor eu fara chat . Mersi oricum si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Parol ca in seara asta ai fost pe chat si am si vorbit cu tine. Atita ca n-ai vrut sa ne raspunzi:-))) Noi te vedem pe chat. Vezi ca ai ceva pe la pop-upsuri totusi!

Mergi la inceput

Hai ca e buna faza pacat ca eu tot nu va vad... o fi pana la urma din cauza browserului - am mozzila firefox... ca internet explorerul imi da error on page... asta e... n-am ce face .

Oricum mersi mult si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Si eu am aceeasi problema pe care o are Andreea!
Am pop-up blocker dar e off si tot asa dau click pe ciat, aleg unde vreau sa ciatuiesc, scriu parola dau click pe intra(shi cu ctrl si fara) si-mi inkide fereastra.Eu am internet explorer.
Ma hielp si pe mine??? Plizzzzzz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

nu stiu cat te ajuta dar tine apasat CTRL pana cand ai intrat de tot pe chat.. si mie mi se intampla sa se inchida daca nu s-a deschis complet fereastra si am luat degetul de pe CTRL

in seara asta apareai pe chat.. dar am vazut ca te tot plimbai si nu de alta de faceai curent si ne dureau salele

Ględelig Jul!!! Craciun fericit!!!

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

Io am aprut pe ciat??? Ce ciudat. hihi! Sory pentru curent. Cred k am mai creeat unu' acum pt k am incercat din nou sa intru pe ciatu ista!
louisea, am facut cum ai zis tu, am tinut ctrlu ala apasat pana s-a intepenit dar tot nik! Imi inckide fereastra mey, shie fac io??? Vreau shi io pe ciat!
Oricum ie mishto ca apar si io p'acolo. Si ma fatzai ziceti, nu?

Mergi la inceput

Da,da uite sunt pe ciat! Ce kestie, sunt acolo, da' nu sunt! Si Papa este. Am intrat pe pagina comunitatii si "m-am vazut" acolo. Si totusi, daca am intrat-de ce nu pot intra? Hai ca suna aberant.
Hielp!

Mergi la inceput