Jocul cu cartea (12)
]www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32891" target="_blank">Jocuri cu carte(7)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27523" target="_blank">Jocuri cu carte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29314" target="_blank">Jocuri cu carte (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29993" target="_blank">Jocul cu Cartea (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30824" target="_blank">Jocul cu Cartea (partea a 4-a)
Jocul cu Cartea (partea a 5-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32457" target="_blank">Jocul cu cartea (6)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31238" target="_blank">Jocul cu cartea - rezumat partial
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34933" target="_blank">Jocul cu cartea - rezumat partial 4-9 (autor bombi)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33495&whichpage=1" target="_blank">jocul cu cartea 8
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34024&whichpage=1" target="_blank">jocul cu cartea 9
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34991&whichpage=1" target="_blank">jocul cu cartea 10
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36409&whichpage=1" target="_blank">jocul cu cartea 11
Sapte dintr-o lovitura!
Raspunsuri
descintec spune:
A fost odata o lovitura de tun
Care l-a facut jumatate rau,
jumatate bun.
Sapte dintr-o lovitura!
lilanda spune:
Astept(am) si urmatoarea strofa, descintec ca-n afara de Munchausen nu-mi mai vine in minte nici unu' cu tunu'...la ora 1 :-))
pozulici
descintec spune:
Sparg oleaca tiparul, ca sa va ajut: carte din aceeasi trilogie
Nu e maimuta, dar traieste in copaci. Ghici ce e!
Sapte dintr-o lovitura!
vickic spune:
Hm... sa fie Vicontele taiat in doua, de Italo Calvino, iar cealalta carticica din trilogie Baronul din copaci?
Sint fan declarat Italo Calvino.
Vic
descintec spune:
quote:
Originally posted by vickic
Hm... sa fie Vicontele taiat in doua, de Italo Calvino, iar cealalta carticica din trilogie Baronul din copaci?
Sint fan declarat Italo Calvino.
Vic
me too
Astea sunt.
Sapte dintr-o lovitura!
vickic spune:
Descintec!
N-am timp sa ma uit pe ce a fost pina acum, asa ca imi storc creierii sa gasesc ceva mai putin cunoscut
Actiunea se petrece intr-un oras grec din sudul Italiei, aventuri homo si hetero sexuale, un personaj emblematic da o cina, faimoasa pentru prostul ei gust si felurile de mincare spectaculoase.
hm... si a fost ecranizat de un regizor celebru.
ps. e o faza mortala in roman, cind personajul principal se dovedeste incapabil sa satisfaca o frumusete locala...
Vic
vickic spune:
Hai sa va ajut un pic: regizorul care a ecranizat romanul se cheama Fellini...
va astept (doar ca acum fug la scoala)
Vic
vickic spune:
Lilanda! Asta era! Petroniu, Satiricon (asa-i ca n-a mai fost?)
acum fug la scoala (am chiulit la prima ora)
Vic