Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 2
alexandrueduard spune:
Bychi:va tin pumnii ca sa fiti impreuna din nou.
Bibi: da esti trista rau observ io. Bine ca David s-a insanatosit.
Crisa: imi place ideea cu Mosu.Cam la ce ora ar fii? E bine s-o aplicam. Sa stapanesti masina sanatoasa si intreaga.
Elena: tare faza cu "taxi driver". M-am umflat de ras. Misto
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
gio spune:
Buna!!
La intalnire ..v-au zis fetele..o astept pe Elena sa va descrie cu lux de amanunte!!!Asa Andra, am antrenament, ai????Sa nu te citeasca barbate-miu ca data viitoare nu mai pup eu intalnire cu fetele...Dupa ce ca sta cu copilul mai ma si laud
Mie una mi-a placut tare mult, si locatia, si mamicile, de-abia astept next time!!!!
Bibi, iti simtim lipsa pe aici...
Suna interesant intalnirea de Mos...poate se arata mai multa lume interesata si iese ceva-ceva.
Noi am fost la Jianu, si a zis ca e fiziologic ca la varsta asta copilasii sa mearga cu varfurile picioarele in exterior/interior, ca se reface 100% cu varsta (pana la 3-4 ani), ca saii facem masaj acasa, 2-3 minute la un picior si ne-a aratat cum, fara ghete ortopedice ca strica piciorul..fara taloneta..nu neaparat ghete pe gleznacam invers de tot ce it ispune dr de familieDar tind sa il cred pe el, si ca atare las copchilu' in pace!!!!!!!!!
Pupici,
Gio si Taisia
poze noi cu taisia de mos nicolae
iselin spune:
Distractie ca intre fete. Bravo!
Noi suntem relativ bine. Am facut gastro - enterocolita. Nu am mancat nimic 3 1/2 zile, apoi am mancat un biscuite. Am baut doar cate ceva. Am slabit tare. Ma doare burtica si fac doar ... apa. Am achizitionat-o de la alti copii.
Mami e necajita ca nu ma poate ajuta.
Si mai sunt si racita. Abia terminasem antibioticul pentru bronsita!
O sa va scriem vesti mai bune!
Cornelia spune:
Iselin, va dorim multa, multa sanatate! Pupici.
Ideea cu Mos Craciun este excelenta. Maria sper sa il vada pe mos la serbarea de Craciun de la mine de la serviciu. Problema e ca eu sunt racita acum si imi e frica sa nu se imbolnaveasca si Maria, char sapt. viitoare, cand vine Mosul la noi.
Crisa , da deja a trecut atata! Sa stii ca numar cu mare grija saptamanile si chiar si zilele.
Bebe tocmai mi-a dat un piciorus!
Va pupam
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Andra_ spune:
Buna fetele,
Bibi - hai mai cheer up a little!!! Nu se poate sa fii asa nefericita inainte de Craciun, te punem si pe tine pe lista la Mos sa-ti aduca o portie de vise-ndeplinite si ceva bucurie!
Iselin - biata Anne, cum se descurca? Multa sanatate puiului!!!
Gio - asa deci cu ghetele, sa nu ma mai stresez cu talonete si alte alea??!! Super! Cit despre antrenamente.... sa stii ca eu m-am intors aseara pe la 23:30 acasa, dupa 2 petreceri si un ceai linistit la Cafe Picasso.
Crisa - uite draga ce succes are ideea printre ne-circotase, poate daca ne propuneai si noua ca locatie o discoteca in Regie ... Trecuie sa aducem si cophii, nu, nu se poate sa dansam noi pina in zori?! Lasind gluma la o parte, eu aduc cozonacul (daca ma dumiresc pina atunci cum se face la masinaria aia)
Bychi - pai anuntul Carmenutzei e o gluma, era bine sa fie pe bune Sefa mea ne-a facut propaganda pro-psd inainte de alegeri, asa ca ieri i-am citit si ei anuntul si a ris asa, printre dinti
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
crisotexa spune:
Fetelor,
Avand in vedere ca azi plec la Pitesti, tineti-mi pumnii ca e primul drum mai lung, abia luni o sa mai vorbim.
Deci vad ca va surade ideea cu Mosul . Foarte bine. Ma gandeam ca intalnirea sa fie la 17:30 ca pana la 18:00 sa ne strangem cu totii. As prefera sa fie duminica, ca sambata mai avem fiecare alea, alea de facut insa sa vedem cum ii convine si lui finu (a lui e discoteca).
Deci ramane 18 sau 19 decembrie. Va spun luni cum stabilesc cu finu. Fiecare sa cumpere cate o jucarie pentru propiul copil si sa aduca cate ceva de mancare: fursecuri, prajiturele, pateuri etc. Daca cineva vrea sa gateasca, nu-i bai, din contra . Andra, spor la cozonaci.
Iselin, sanatate multa. Am trecut si noi prin asta. Ai mare grija cu regimul. Tine-l cel putin o saptamana.
Bibi, uite un pupic sa mai treaca supararile si las ca data viitoare o facem lata!!! Sanatate lui David!!!
Weekend placut si sanatate multa sanatate la burtici, mamici si bebici!!
Anamaria, daca ai chef de noi in weekend suna-ma: 0722656416.
Pupa Crisa
crisotexa spune:
Hai sa facem si listuta pentru Mos:
1. Crisa
2. Bychi
3. Andra
4. Ccarmenutza
5. Gio
6. Magda
7. Ccgaby
Cine mai doreste, cine mai pofteste???
Crisa
Cornelia spune:
Crisa, drum bun!!!!! Sa inteleg ca pleci cu masinutata? Pupici!!!!!!!!
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
madic spune:
quote:
Hai sa facem si listuta pentru Mos:
1. Crisa
2. Bychi
3. Andra
4. Ccarmenutza
5. Gio
6. Magda
7. Ccgaby
8. Madic
Scuze de tacerea mea, dar sint tare suparata: la birou am de lucru non-stop si nema zile libere, ieri am fost cu Mariuca la dr. ei pediatra pt ca nu mai minca deloc si mi-a dat trimitere pt luni sa-i fac toate analizele si, colac peste pupaza, azi dimineata cind s-a trezit avea 39 temperatura. Sint nervoasa si pt ca doctorita aseara nici macar n-a controlat-o in git, sa vada daca e rosu, si eu azi ma trezesc cu ea ca ardea toata. Sper sa ii treaca pina sapt. viitoare, pt ca tare as vrea sa ne mai vedem cu totii.
ANDRA - stiu ca tu i-ai dat lui Luca oscilococcinum - se poate da si la raceala, sau numai la gripa, ca n-as vrea sa o lungim cu boala?
Va pup si sper sa reusesc sa mai vorbesc si eu cu voi.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
Andra_ spune:
Madic - eu i-am dat Oscilococcinum, cite o doza/zi dimineata si seara, la raceala, ca n-a avut gripa (nu prea stiu care-i diferenta, adica Luca n-a avut febra, tuse, rosu-n git, doar muci cit cuprinde si putina tuse care s-a dus imediat cu Stodal). Ideea e ca i-am dat oscilo 3 zile, si a fost ok, dar cum l-am intrerupt a izbucnit raceala de fapt, adica n-a facut decit sa amine eruptia si sa lungeasca perioada. Daca ai alte intrebari, suna-ma. Sanatate Mariutei!
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu