Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
crisotexa spune:
Dragele mele,
Multumesc de urari, sunt in sfarsit mai bine!!!! Mai transpir cate un pic dar simt ca sunt io... Tudor e in continuare bolnavior dar macar acum ma pot ocupa eu de el. E atat de dulce si ma minunez in fiecare zi de cat de destept e.
Vad ca pana la urma nu va intalniti maine. Acum sunt si copilasii Elenei bolnaviori. Aveti mare grija fetelor, ca aud de foarte multa lume cu viroza.
Mai stiti visul meu, ala in care se facea ca ajungeam presedinte?? Si Pojo mi-a spus ca e de bine??? He, he, a fost, ca a iesit Basescu!!!!
Marta, ne bucuram ca esti bine si ca avem vesti de la tine . si nu-ti face griji, cred ca sunt putini baieteti care fac ce vor mamicile lor!!! Asta ca sa ne calim pentru cand vor fi mari!
Magda, imi place cum suna: unealta de facut sarmale!!! Vreau si io 2 bucati, sa fiu sigura ca o sa manance si Petru sarmale!!!
Claudya, ce dulci sunt copii astia??? Noua ni se pare acum ca Mosul arata tare dulce si nici prin cap nu ne-ar trece ca poate fi si altfel. Iata ca pentru copii mici nu-i asa! Eu vreau sa-l duc pe Tudor la Pitesti la un super fotograf care face niste albume traznet. Are o verisoara de-a mea niste poze superbe la nunta si cununie facute de el si sunt absolut superbe. Sa vedem ce-o sa iasa la noi.
Iselin, eu ii dau fecvent branzica seara. Daca nici asta nu am voie atunci ma sinucid sa nu ma mai chinui .
Elena, si noi tot cu 6 bucati dintisori suntem si asta de la un an si doua luni. Se vede o maseluta in dreapta jos si o asteptam cu mare drag!!! Sanatate multa la pui .
Cornelia, hai mai nu sari si tu acum cu gandul la asa concluzii!!! Cine stie ce a visat copilul, s-a speriat si voi nu ati fost acolo sa o potoliti imediat. Si pe Tudor daca il deranjeaza ceva si nu il linistesc imediat, se ambaleaza si imi e mai grau saa o scot la capat.
Madic, multam de sfatul cu cearcaful umed la febra. Data viitoare o sa-l incerc si eu.
Pojo, felicitari pentru dintisori. Ce bine ca ai gasit pe cineva sa te ajute!!! Nu am inteles eu bine ce-i cu un examen, dar oricum "Bafta multa".
Weekend placut si sanatate mukta!
Pupa Crisa
carmenutza spune:
Pe langa cele 2 buc dintzisoti de jos, ne mai ies si noua inca 2 buc.
Cu ceilalti 4 de sus, rezulta un total de 8 buc, basca niste molari care se intrevad...he, he...
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
carmenutza spune:
io nu stiu ce este cu voi?....aaaa..este frumos afara si lipsiti motivat?
Bychi, spune-mi si mie despre masinarie? De unde ai luat-o? Cat costa?....ma gandeam sa le-o fac cadou mamei si soacrei..pe langa altele normal
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
martta spune:
Carmenutza, eu am vazut celebra "masina de facut sarmale" in Carrefour Orhideea, pe la 200 000lei.Se faceau si demonstratii...numai ca mie mi s-a parut mai simplu sa impachetez sarmalele, decat sa pregatesc foaia ca sa mi le faca ea.Ori sunt eu defecta la minte, ori am imbatranit rau(a se citi ca am devenit conservatoare)Suna bine, dar nu mi se pare ca simplifica munca!
Ati inceput sa folositi perna pt somnul copiilor?
Eu tot fara perna il culc si ma intreb cand ar trebui sa-l trec la faza urmatoare...
Marta & Vlad
bychi spune:
Dragi mamici, eu sunt tare multumita de masinaria de sarmale. Ceea ce ma ingrozeste pe mine la facutul sarmalelor e impaturitul! Si in plus nu ies toate la fel, se mai si sparg... de multe ori ma las pagubasa si trec pe „Varza a la Cluj“ desi Liviu e fan sarmale. Si poti face mai multe chestii nu numai sarmale; eu am facut rulouri cu branza dulce si aratau tare bine, chiar daca erau de regim (pt. Liviu). Se impaturesc tare usor. Sa stiti ca nu le fac reclama! Mie personal, care nu am abilitati de genul asta m-i se pare ok. Iar sarmalutele in foi de vita sau stevie se fac cel mai usor ca nu trebuie sa pregatesti foaia atata. Si ies micute, cam ca degetul mare. Iar la pret cred ca am luat putina teapa. Am luat-o din Carrefour Orhideea cu 299.000 lei. Basca mea! #61514;
Bine ai revenit Martta! Deci sa inteleg ca ai trecut cu bine de examene?
Sanatate la puiutii bolnaviori!
Pupici si weekend placut!
Bychi si Tiberiu
alexandrueduard spune:
Uitati aici un site despre nasterea normala.Are si poze. Imi venea sa plang cand le-am vazut si mi-am amintit.
http://www.birthdiaries.com/diary/VMVbirths.htm
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
crisotexa spune:
Magda, io nu ma uit ca s-asa sunt sanse putine sa-mi mai fac curaj s-o iau de la capat. De fapt pe mine ma ingrozeste mai mult sarcina decat nasterea!!
Andra, tu nu mai zici nimic? Sper ca sunteti sanatosi....
Pupa Crisa
cgaby spune:
noi cred ca tot de mana vom face sarmalele!!! mi se pare complicat!!!
si noi mancam branza seara!!!!
intalnirea a ramas pe saptamana viitoare sau s-a renuntat la idee???
ca sa stiu si eu!!! nu de alta dar vreau sa-i dau sculele sa se joace ca s-a cam plictisit!!!
si noi avem examene!!!!
in ianuarie am 5!!!!
si nu am apucat sa invat!!! fiara asta mica (stefi)nu ma lasa deloc!!!
va pupam si asteptam vesti!!!
amik spune:
wow,am vazut si eu pozele cu nasteri...oooo,m-au apucat durerile de burta!
de cateva saptamani am o repulsie fata de ideea unei alte sarcini.desi acum cateva luni incercam sa-l conving pe razvan sa mai facem repede un copil.nu stiu ce-i cu mine.oare imi va trece?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38551" target="_blank">Copilasi de iunie-iulie 2003 (39)
Irina,veve & croko
pozici