Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
madic spune:
Buna fetele,
CORNELIA - si eu cred ca a fost mai mult speriata ca nu ati raspuns imediat la plansul ei, dar, pentru linistea ta, urmareste-o cateva zile si vezi daca se mai repeta criza. Hai, fruntea sus si gandeste-te ca, in afara Mariutei, mai ai un sufletel care traieste odata cu tine toate starile tale "albastre".
CRISA - sanatate multa si lui Tudor si tie, speram sa va faceti repede bine si sa revii in forma. Pt scaderea rapida a febrei, mie doctorita mi-a recomandat s-o infasor pe Mariuca (toata, mai putin capul) intr-un cearceaf inmuiat in apa la temperatura camerei. Este cea mai rapida cale de a scadea febra la copii si eu chiar am testat-o, dupa ce incercasem cu eferalgan si supozitor cu algocalmin, pe care l-a dat afara imediat.
BYCHI - noi am facut analizele la Policlinica Cobalcescu, acolo am si doctorita pediatra la care e inscrisa Mariuca, si ne-a dat ea trimitere.
MAGDONE - bine ca ati scapat de ghetute, sint mai usor de gasit cele normale, plus ca ati scapat si de stress.
MIHAELA - cum sa te uitam? spor la invat si bafta la examen.
Dupa amiaza avem si noi rezultatele la toate analizele, dar din cele care au fost gata ieri am vazut ca e clar anemica (rezultatul refuzului de a manca masa de pranz) si f. probabil nu are viermisori (examenul copro a iesit negativ, dar trebuie repetat). Sint un pic amarata de rezultate, imi reprosez ca poate nu i-am asigurat nici eu necesarul de Fe in timpul sarcinii si al alaptarii, pt ca nici eu nu sint fan carne, iar dupa nastere mi-a dat dr. sa iau Fe, dar n-am putut, ca-mi terminam stomacul de tot. Asta e acum, sa vedem ce ne zice doctorita diseara.
Cu "mosul" sa inteleg ca s-a hotarat sa-l amanam pt saptamana viitoare? Ziceti-mi si mie, va rog, ca in seara asta vreau sa merg la cumparaturi, si sa stiu ce am de facut.
Va pup si va spun maine "verdictul" dat de dr.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
elena_ltd spune:
Fetele, haideti ca au racit si ai mei. Doar Oana are febra, dar, musciosi sunt amandoi si tusesc in duet.
Amik, nici eu nu le dau oua seara. Citeam pe undeva ca nici branza nu e recomandata seara, dar... eu le dau branza, na.
Crisa, nasol tare prin ce treceti voi. Sanatate multa amandurora! Pupici multi pentru voi.
Iselin, ma bucur ca puiul e bine. Te admir sincer ca ai ramas pe pozitie fata de medicamente. Bravo, ati reusit.
Bychi, imi imaginez ca e greu cu Liviu. Ii doresc sanatate.
Am vazut si eu printr-un pliant masinaria de sarmale. Suna bine ce zici tu acolo. Parca ma vad cumparand si io una.
Claudya, ce ti-e si cu socotelile astea de-acasa care nu se potrivesc in targ. Sa-ti fie ea sanatoasa, cu sau fara poze!
Cornelia, nu te gandi tocmai acolo. hehe. Eu, una, nu cred sa fie absolut nimic anormal sau patologic. Trece printr-o perioada stresanta, de acumulari si mai ales de manifestare a personalitatii. Fiecare are moduri diferite de exprimare, ia sa vezi tu cum incep acusica discutiile despre "mamaaa, ce mi-a facut copilul...". Nu-ti face griji asa de mari, urmareste-o si incearca sa nu reactionezi disproportionat. Chiar la o spaima reala, la o suparare reala de-a ei, daca observa ca ai reactionat disproportionat, va specula probabil pe viitor. In fine, hai sa nu vorbesc prostii. Ai grija de ea si de voi toti.
Mihaela, ce misto ca aveti dinti. Noi tot la 6 suntem, si vad ca se pregatesc maselele. Mai povesteste pozne de Flaviu! Sau poate va face asta Ovidiu.
Madic, sa ne zici si noua ce va da pentru anemie. Sanatate Mariei! Cu mosul eu inteleg ca se amana, nu? Pai, da.
Pupici pt toti.
iselin spune:
Cornelia, e doar o spaima sau o durere acuta de a copilului. Pe de alta parte Anne mi-a facut cam asa o criza cand era constipata. Scandal mare noaptea, toata noaptea. Dimineata a facut ceva normal dupa ce nu a facut 3 zile. Si a mai facut o data cand nu ne-am dat seama ca a deschis frigiderul si a luat o ciocolata din care a supt pana am gasit-o. Noroc ca nu a mancat-o toata!
Amik, Elena: branza nu e recomandata seara caci fermenteaza in burtica peste noapte. Dar eu ii dau branzica seara, caci ii tine de foame peste noapte.
Elena, e tare aiurea sa fie racita toata lumea in casa. Raceala, viroza te transforma intr-o carpa. Eu cand am fost racita nici nu vedeam pe unde merg, doream sa treaca repede, caci nu puteam avea grija de bebe. Am baut ceai cu lamaie si Fervex la greu.
Crisa: sanatate voua.
Mihaela: si noi avem niste dinti si tot asa en musca Anne. Cateodata imi vine sa o musc si eu pe ea, asa tare ma doare! Adica va dati seama cat de atre ma doare daca mi se desteapta aceste instincte animalice!!! Spor la invatat. Bafta la examen! Nu stiu cum puteti sustine examene cu un copil mic. Sincer va admir!
Madic: Nici eu nu am luat fier in timpul sarcinii si al alaptarii. Nu am putut. Mi se facea rau. Nici eu nu sunt fan carne. Stiam ca ficatelul de pui are fier. Poate niste vitamine supliment.
cgaby spune:
mamici si copii - abia asteptam sa va faceti bine!!!!
stef e disperat dupa ou!!! daca ar fi dupa el, ar manca dimineata, la prinz si seara!!!!
de cand se trezeste are o idee putina dar fixa:ou ou ou!!!!!!
mananca de 2 ori pe sapt diminata!!!!
in rest mananca aproape orice in afara de supa sau8 ciorba!!! astea le cam sare din schema!!! ia cateva lingurite si gata!!! asta e. nu am degand sa ma stresez prea tare. mananca ce vrea.
sper sa ne vedem saptamana viitoare!!!!!
va pupam
gaby si stefan
mai e putin si vine si ziua lui!!!!
carmenutza spune:
Noi ou papam numai dumineata si aprox. o zi da una nu.
Maya este la capitolul "de-a v-ati ascunselea"..adica ease ascunde si noi o cautam prin toata casa...vorba vine se ascunde, iubita mica....da' ne facem si noi ca o cautam peste tot...si o amuza rau de tot.
Sanatate multa puiutilor bolnavi!
Andraaaaa?? Bibiii??
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
bobi spune:
cred ca nu ne mai vedem, nu? ce pacat... poate, totusi...
CORNELIA cred ca a fost vorba de un vis foarte urat sau cum zicea amik, poate o intepatura. nu te ingrijora foarte tare si grija si de burtica.
CRISA cum va simtiti?
si andi se trezeste de 2 nopti. ieri noapte l-am linistit relativ repede, insa azi-noapte am avut show de la 3 la 7 a.m. nimic nu ii convenea. l-am adormit si leganat in toate pozitiile. nimic in 15 minute se trezea si incepea iar cu plansul. nu am stiut ce sa ii fac. pana la urma l-am luat in patul nostru - din nou - si a adormit. mie imi si parea sclifoseala dar... nu stiu ce sa zic.
ref. ou m-am cam ferit. 1/saptamana si asta de vreo luna. nu prea i-am dat.
spuneti-mi si mie preturi la brazi si de unde. multam
pupici
bobi si bb andi
Claudya spune:
Cornelia,nu,nu te mai gandi la ce e mai rau.Cred ca ceea ce s-a intamplat a fost o sperietura in urma unui cosmar.Poate ca prin reactia ei a vrut sa "va certe" ,"sa va dea o lectie" penru ca nu ati fost langa ea.
Iselin,am incercat sa o pozam si cu mosul intr-o zi,insa nu a fost chip.Cat l-am mai mangaiat eu pe "bietul" mos,ca sa-i arat fetei ca acesta e un om bun si ca nu ne face rau...nu,nu vroia sa stea cu el si pace.Asa ca ne-am reprogramat azi la poza pe care nu am facut-o ieri si am hotarat sa ne pozam cu totii.Chiar si asa nu a fost deloc usor.A urlat iarasi.Insa s-au prostit fetele alea acolo,pana i-au smuls un zambet.Am zis ca de-acum nu mai terorizez copilul.Gata,mi-am facut damblaua.Insa chiar vroiam sa aiba un portret frumos de Craciun.Si pana la urma a fost bine ca am facut poza cu totii.Acum,ma astept sa viseze si ea urat si sa reactioneze mai stiu eu cum.
Mihaela,cum sa te uitam?Cred si eu ca ai emotii cu examenul.Stand acasa cu un bebe,nu e usor sa-ti reintri in mana,cum se spune.Bafta multa!
Crisa,sunteti mai bine?Sanatate multa!!!
Pupici la mamici,burtici si nazdravanici!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000
pufulet spune:
Cornelia-si eu cred ca Mariuta a avut un vis urat.Si Mara mai tremura uneori cand se enerveaza tare.DPN ar fi 9 august.Am usoare greturi care se potolesc daca mananc.Tu ai avut parte de greturi?
Claudia-Mara mananca seara crenvusti sau branza cu smantana sau cascaval cu paine sau mamaliga cu branza si cu cascaval sau papanasi.sau chiar felul 2 daca nu a mancat prea bine la amiaza.
Mihaela –multa bafta la examen!Ce fel de examen dai?
Crisa,Elena-insanatosire grabnica!
Bychi-De unde ai achizitionat “unealta” de facut sarmale si cat costa?
Ama si bb Mara
alexandrueduard spune:
Ama: am vazut si eu in Bucur Obor o unelata de facut sarmale si era 200.000 lei. Faceau si demo, dar nu am stat sa vad ce si cum.
Cornelia: ai grija de burtica; pitica s-a speriat cand a vazut ca nu vine nimeni la ea. Probabil ca un vis urat a trezit-o, a inceput sa planga si de aici totul.
Alex se trezeste f des noapte, de vreo 4 zile si plange. Cred ca-i iese un canin. Nu stiu sigur, ca nu imi da voie sa ma uit in gurita lui.
Am vazut in Bucur un brad artificial super frumos. M-ar fi incantat ideea, dar tot unul real am sa iau. Parca are mai mult farmec, desi, cum spuea Bychi, se fac cam multe ace de la el.
Crisa: cum va mai simtiti?
Sanatate multa la bolnaviori!
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
martta spune:
Buna, fetelor!
A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris.
Am descoperit, cu bucurie, ca Bychi si-a amintit de noi.Multumim frumos si multa sanatate lui Liviu.
Mihaela, multa bafta la examen.Cu siguranta ca te vei descurca.Eu, dupa un an de examene, am ramas cu sechele.Inca ma mai trezesc dimineata gandindu-ma ca trebuie sa invat, in ciuda faptului ca am reusit ceea ce mi-am propus...Dar si eu aveam aceeasi senzatie, aveam mustrari de constiinta ca ar trebui sa fiu mai bine pregatita.Cu siguranta as avea nevoie de sfatul psihologului.
Imi pare bine ca a mai aparut inca un copilas, Tudor, nascut in aceeasi zi cu Vladut.
Eu sunt nemultumita de faptul ca vorbeste cam putin. Intelege ce-i spun si, bineinteles ca, face mai mult ceea ce vrea decat ceea ce mi-as dori.
Multa sanatate puiutilor bolnavi!Crisa refacere rapida!
Imi pare rau ca nu am putut sa fiu prea coerenta, dar Vladut e in plin exercitiu!Sper sa-i treaca mai repede faza aceasta cu cataratul peste tot, caci simt ca o iau razna. Se urca pe biblioteca, pe bar, pe birou si bineinteles ca ajunge de fiecare data la obiectul dorit...A invatat sa faca mixaje la combina si da muzica tare...Ce mai, e tare dragalas
Va pup!
Iar pentru burticute, de doua ori pupici!
Marta & Vlad