Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Claudya, de ce nu-i faceti photos in Place unde este Mosu'? Sunt tare multi copii. Nu cred ca i-ar fi teama. Si Anne face mare scandal la doctor. Eu ma bazam pe faptul ca uita, dar se pare ca nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Crisa, mi-am amintit ca ai intrebat. Despre virozele respiratorii scrie in Academia Mamicilor din noiembrie la pg. 12. Sanatate!

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Crisa, va simtiti mai bine azi? Pupici lui Tudor. Noi am facut o forma mult mai usoara, fara febra si tot ne-am chinuit ceva.

Despre ou, stiam si eu ca nu se da seara , dar daca nu ii dau dimineata, se mai intampla. Sper sa fie mai mult un mit. Nu ii dau f. tarziu, adica nu o culc imediat si nu a avut niciodata probleme. Mananca 2 - 3 oua pe sapt.

Fetelor, aseara am tras cea mai mare sperietura cu Maria. Am lasat-o la 9.30 la culcare. Am auzit-o la un mom. dat plangand si strigandu-ma, dar s-a linistit. Ea de obicei, nu plange la culcare sau se linisteste reped. La 10.30 am auzit-o plangand tare-tare (mergea televizorul si nu am auzit-o la timp). Doru s-a panicat cand a auzit-o si a fugit pe scari la ea. Eu veneam in urma. Doru a gasit-o urland, desfigurata, cu fata impietrita. Era uda toata de plans si nu mai vroia pe nimeni. O striga pe buni, dar la modul automat. S-a linistit putin si a inceput s aplanga normal, dar nu ne-a vrut pe noi, vroia la buni. Abia am linistit-o, dar la 5 minute isi aducea aminte si o striga pe buni, plangand. Pe mine ma impingea. Ce m-a speriat mai tare a fost altceva. ne uitam pe o carte care ii place (Degetica). Ea ne arata diverse personaje si le imita (ridica mana, dadea din aripi etc.). La un mom. dat cand ne arata cum tine man aridicata cartita, i s-a incordat fata, a strans tare din dinti, se scremea pur si simplu, se inrosise si dadea scurt din mana (ca un tremurat, de incordare). Ne-am speriat f. tare. Suntem noi nebuni sau si asa se poate manifesta o criza de epilepsie? A durat cred jumatate de minut. Exagerez eu, poate era inca sub influenta plansului dinainte si s-a descarcat asa? Se prostea? Imi vine sa plang. Nu am vazut-o niciodata asa. . Niciodata nu am lasat-o sa planga asa de mult, dar nici nu alergam repede la ea cand o auzeam, doar ca ea nu prea plange de obicei. A adormit f. tarziu, pe la 1. Nu a vrut la ea in pat si abia am convins-o sa puna capul jos la noi in pat.

Poate daca nu eram eu in situatia asta si citeam povestea asta as fi zis, copiii mai plang, nu e nimic. Vi s-a intamplat asa ceva?

Va pupam
Cornelia (19 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

cornelia,o fi visat urat,chiar cosmar!cine stie ce a impresionat-o pe ea in asa haL!
si alexandra se mai trezeste urland uneori.ba chiar s-a intamplat intr-o noapte,mai in vara,sa fie de-a dreptul isterica,cu nimic nu o linisteam.am luat-o la controlat si am descoperit o muscatura pe manuta.muscatura de tantar/paianjen,nu stiu...daca a muscat-o si pe maria ceva?zic si eu...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neata fetele!

Mai da' ce se intampla cu virozele astea? Crisa cum te mai simti si Tudor? multa sanatate tuturor bolnaviorilor.
Ma inscriu si eu in gasca celor cu sotul care vine tarziu, daca ajunge pe la 8 acasa sarbatorim, nu alta

Cornelia de groaza faza, dar cred ca n-ai motive sa te sperii prea tare. La varsta asta sunt foarte impresionabili, si daca s-a speriat ziua de ceva si a visat noaptea chestia asta, plus ca voi n-ati auzit-o la timp, gata panica. Si Razvan mai face asa cateodata, de ex daca vine cineva in vizita la noi sau in ziua respectiva ne-am plimbat prin multe locuri, e foarte agitat, nu doarme bine, iar daca se trezeste peste noapte, tipa si n-am ajuns la el repede, da intr-un urlet de zici ca nu stiu ce s-a intamplat.
Claudya asa am patit si noi cu Razvan cand am incercat sa-i facem niste fotografii in oras, tocmai cand se pregatea tanti aia sa-l pozeze, dintr-o data i-au cazut colturile gurii si da saracutul intr-un plans, de nu mai stiam ce sa-i facem.

Amik ce-mi place de voi ca sunteti asa...nu stiu cum sa zic... sentimentali...bravo f frumos. Auzi, pe tine cum te doare spatele, adica in ce zona, ca si eu am problema asta, adica dupa ce am nascut ma doare in continuu spatele, de fapt mijlocul, mai si nu-mi trece deloc, adevarul e ca nici nu fac nimic pentru chestia asta, nu ma dau cu nimic. doar daca m-as odihni vreo 2, 3 zile adica sa stau in pat fara sa fac nimic asa cred ca mi-ar trece, dar cine poate...

Lui Razvan cred ca stiu ce-i iau cadou de Craciun, vreau un calut balansoar sau ceva de genul asta, ati vazut pe undeva si la ce preturi ca eu n-am timp sa plec pe nicaieri, eu trebuie sa ma duc direct la tinta, vazut, cumparat, plecat.

V-am pupat!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stefan tremura si tipa fff tare cand se sperie de ceva si nu e chip sa-l linistesc. de exemplu sapt trecuta scumpii nostri vecini s-au hotarat sa gaureasca peretii la pranz la putin timp dupa ce a adormit. nu pot sa va spun in ce urlete s-a trezit si 1/2 ora cat au continuat cu gauritul nu s-a calmat. statea la mine in brate si tipa tare!!!!!! am incercat sa-i distrag atentia, dar degeaba. cum auzea bormasina incepea iar.
despre intalnire, cum ramane???
eu vin din principiu oricand se poate!!!
insanatosire grabnica celor bolnaviori. ne gandim la voi!!!!
ati incercat cu impachetari cu otet aromat??? stiu ca suna ciudat, dar tine!!!!! (pt febra)
daca ne vedem, noi vom aduce niste fructe si biscuiti dulci si sarati. alta idee n-am.

va pupam dulce pe toti!!!!
gaby si stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Aaaa, uitasem sa va dau marea veste..am scapat de ghetute ortopedice...URAAA, am fost ieri cu Razvan la control, pentru ca dupa ce am asteptat o groaza sa facem ghetutele astea, mi se parea ca merge mai nasol cu ele decat fara si am zis sa mergem sa vedem. Si, intr-adevar, doctorita ne-a spus sa nu le mai poarte ca de fapt acum ele incearca sa corecteze ceva ce nu mai este si ca sa-i luam cizmulite sau ghetute obisnuite si sa ne mai ducem peste o luna. Dar cu masajul am ramas in continuare.
Si Gio , apropo de ce discutasem noi, am vorbit cu tipa care-i face masaj lui Razvan si a zis ca e dispusa sa vina pana la voi daca ai nevoie, asa ca...dar parca tu ziceai ca nu-i mai faci masaj. Ei, vezi tu.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

fetelor scrisei o groaza pt voi dar probabil ca nu am meritat sa fie ok, si s-au sters toate informatiile.

deci s-o iau de la capat
Cornelia ziceam ca nu ar tb sa te sperii prea tare; poti face o analiza a sangelui si te lamuresti! dar eu cred ca sunt sperieturi sau vise urate; noi chiar aseara am avut parte de un show; avea fata rosie ca focul si scutura niste sosete... ei dar la-m linistit eu pana la urma
Amik chiar m-am gandit la tine pt ca am de dat un examen si am de invatat; sa stii ca eu nu reusesc cu copil sa invat... mama sta si nu sta cu el... si imi e tare greu cu el. Legat de ou , eu nu-i dau seara niciodata...doar dimineta si maxim 3 oua pe saptamana.
Despre calculator ce sa spun si eu... Ovidiu sta legat de el, de ma oftica serios, si asta de cand avem retea pe net.
Bychi multumim de interes! Uite ca celelalte fete m-au uitat! cu febra sarbatorilor si a intalnirilor... spuneam ca incerc sa invat ca sapt viitoare ar tb sa vin in Bucuresti pt examen, ideea este ca nici nu stiu in ce zici si pana la ora asta , nu stiu nici tematica. Oricum , dupa doi ani de stat acasa, in domeniul asta informatic, ma simt acum, cu pluta serios; nu mai stiu nimic... daca m-ar intreba de copil as lua 10! imi e asa de teama! serios!
Crisa sa te faci bine de Craciun ca sa te bucuri si tu. nu stiu daca te ajuta dar pot sa-ti spun sa bei ceaiuri multe, sa iei daca vrei picaturi de la PlantExtrakt cu glicerina din extract de mladita de macies, sa-ti pui pe piept mamaliga din seminte de mustar... Ma rog, eu cu sfatul tu cu suferinta!

despre noi va putem spune ca avem toti dintii, suntem dintos rau; ma musca de imi vine sa plang de ficere data, mai ales ca si caninii sunt f ascutiti... Mai avem de iesit doar ultimele 4 maselute si gata... Face numai pozne de nici nu iti trece prin minte... dar m-am mai linistit ; la-m cantarit asa imbracat gros si avea vreo 13,700 deci cam 12.500 are in mod normal. Inaltimea habar nu am ca nu vrea sa-l masor. de mancat , mananca ceva mai bine dar nu cum manca candva!
A, am reusit sa iau pe cineva la curatenie si vine 1 pe sapt. si face treaba bunicica. eu sunt cam carcotasa... dar mai raman urme dupa ea si mai frec si eu. ii dau 270.000 lei. cauit si bona dar nu am avut succes pana acum
va pup si ne mai auzim!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Magdone, uite noi avem balansoarul asta http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=1010008&brid=3
Il gasesti la magazinul de pe B-dul Dacia..cred ca este putin mai scump acum...Maya il are de vreo juma'de an si inca se da zilnic in el.

Crisa, hai sa va faceti bine repede.....sper ca deja sunteti mai bine acum.....Pupici lui Tudor.

Cornelia, nici sa nu te gandesti la epilepsie..ai innebunit??? Lasa copilul in pace....cred ca s-a speriat in somn, si a plans ceva pana sa ajungeti voi la ea, lucru care a speriat-o poate si mai tare crezandu-se singura.

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc mult pt. incurajari. Eu tot sunt igrijorata. Dar iar am o zi albastra.

Cornelia (19 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput